Домът на мечтите

• 65 457
  • 933
  •   1
Отговори
# 150
Е как, Малкоданска е "бизнесдама" (както е записано във визитката), която управлява магазина на мъжа си.

Абсолютно, и някак на всяка цена трябваше да спечелят този проект...що ли, едва ли от безкористни чувства, за да направи услуга на приятелката си. Нещо ужасно неприятно усещам в поведението на Малкоданска, не мога да я харесам и това е. Уж е много тихичка, скромна, а както вече отбелязахте не се хваща с обикновени мъже.

# 151
Изключителен фалш струеше от “”сцените с децата и вечерята”, нито домът прилича на дом с деца, нито кухнята. Ако сте гледали Гери в първото  си участие на Черешката, добре, че майка й беше там, Гери дори не успя да включи печката.
Жена с подобен вид, маникюр и спокойствие не гледа децата си сама. Нямам нищо против това, всеки си прави живота, но да се лъже е грозно.
Освен да се снима за магазина на Алекс, не вярвам да има капацитет да го върти оперативно. Красива е, факт, но не е много по работата.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 19:22 от помбер

# 152
Днес за първи път зярнах за 5 мин това предаване. Направо е един голям рекламен блок, марки, пози...

# 153
Няма желаещи да гледат и коментират май 😁
Аз гледам. Два епизода ще са днес.

# 154
Верно ли 60 кг са хипопотами Cold Sweat

# 155
Николета н е нисичка , 60 кг ще са и доста

# 156
Тез двамата май са забравили и разчитат, че и ние сме забравили какви ги вършеха и двамата. Приказки под шипковия храст😂😂😂

# 157
Верно ли 60 кг са хипопотами Cold Sweat
15 килограма над нормата за манкенки

# 158
Няма желаещи да гледат и коментират май 😁
Аз гледам. Два епизода ще са днес.
Аз реших да дам шанс,но не съм убедена ,че ще продължа да гледам Joy
Гери ме дразни,мъжът й също, а Николета... май ме дразни от както "изгря"

# 159
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нещо никак не ми е интересно, няма смисъл да чакам да свърши епизода, пускам си Мумията вместо това после ще ви чета.

# 160
Бабата на Николета е много красива жена .

# 161
Аз Гери не я понасях. Сега и мъжа ѝ. Нищо не са ми направили хората, ама пък не можем да харесваме всички.
Историята на запознанството им и първите 2 години от връзката бяха разказани "забавно".

# 162
  • България
Кажете дали има нещо архитектурно.

# 163
На мен ми е нного приятен мъжът на Гери .

# 164
Направо им повярвахме как съвсем не планирано се намериха в Милано Joy

Общи условия

Активация на акаунт