Домът на мечтите

• 65 543
  • 933
  •   1
Отговори
# 390
Иван и Андрей е време да спрат да бълват глупости - българският народ мразел богатите и известните, защото бил беден. А защо не се запитат какво наистина иска да гледа българският зрител. Постоянното натрапване на “звезди” с лъскави дрешници и измислени проблеми не предизвиква възхищение, а по-скоро отблъскване. Не защото хората са “бедни”, а защото тази демонстрация на показност е лишена от съдържание . На всичкото отгоре трият смислените коментари на хора, които поставят под въпрос доходите на участниците във формата. ..Не е въпрос на завист, а на вкус и нужда от смислено съдържание. Публиката не е безгласна маса и заслужава да бъде уважавана.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 18:37 от •MERA•

# 391
  • у нас
Колко хиляди струват чаршафите?

# 392
# 393
Иван и Андрей реагират на негативните коментари за предаването в стил Николета - щом не ме харесвате, значи сте хейтъри и ми завиждате.
Мислят си, че много ги разбират нещата, но хората не се дразнят на умните, успелите хора, а на демонстрациите на забогателите по другия начин или с гърди и дупе.

# 394
  • Sofia
Колко хиляди струват чаршафите?
Почти 9к,но са изчерпани 🤑
Скрит текст:

# 395
  • у нас
Уаау, какви са тези цени? Благодаря, момичета! Тъкмо се чудех каква материя са. Чист памук... Ще да е много специален. Какви цени...

# 396
Иван и Андрей е време да спрат да бълват глупости - българският народ мразел богатите и известните, защото бил беден.
Скрит текст:
А защо не се запитат какво наистина иска да гледа българският зрител. Постоянното натрапване на “звезди” с лъскави дрешници и измислени проблеми не предизвиква възхищение, а по-скоро отблъскване. Не защото хората са “бедни”, а защото тази демонстрация на показност е лишена от съдържание . На всичкото отгоре трият смислените коментари на хора, които поставят под въпрос доходите на участниците във формата. ..Не е въпрос на завист, а на вкус и нужда от смислено съдържание. Публиката не е безгласна маса и заслужава да бъде уважавана.
Известните?

За Алекс сега научавам, малката перука е известен само с това, че е слаб вратар, пробутван от баща си, Лозанова, че е някаква плеймейтка, изхабена и състарена въпреки всичките корекции, а Герито, че е била със сина на един политик.

# 397
Що за безочие, при мизерстващия в общи линии народ, едвам свързващ двата края, купувайки си имитиращи продукти за да оцелее някак-си, пестейки от където може, лишавайки се от основни неща... да се излъчват подобни престорености на престорени персони. Фалш, блясък, злато. Отзад - нищо.
Тук не става дума за богати и бедни, тук става дума за НЕвъзможни цени.

# 398
Съжалявам, но не мисля, че на бедния и гладен народ точно тези 4-мата са му виновни. То има и депутатки с чанти по не знам си колко хиляди лева, където парите са съвсем от гърба на народа.
Да, има богати и бедни, има много богати и много бедни, нито са първите, нито последните. Навсякъде е така, че да ги очерняме тези, много преекспонирате.

# 399
  • Враца
Моето виждане за нещата в тази поредица е- не е важно колко струва, а ДАЛИ си струва.
И пак стигаме до това, че по HGTV съм виждала, а и вие също, страхотни дизайни, направени буквало от нищо, от скрап, от остатъци. Стара врата, срязана и боядисана, става плот или маса, сушени цветя се слагат в красиви рамки и ето изкуство, но от собствената градина е с добавена стойност... и още, и още.
Алекс може да е полезен относно правилата на разположение на контактите, кукичката за хавлиите и т.н, но иначе като дизайн, да ме прощава, не е обещаващ.

А иначе и на мен ми е малко неловко да гледам бели чаршафи за 8 хилки, при положение че много БГ семейства взимат кредит за да си купят нов хладилник, ако старият се развали ненадейно, но... положението е такова. Във всяка държава има и богати, има и бедни. И да, богатите не могат да живеят в 10 къщи на различни локации едноременно, но това не им пречи да ги имат в портфолиото си.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:51 от Трън в Очите

# 400
Мен пък ме забавляват, казвам си тия баламурници верно ли ще пръснат 8 хилки за чаршафи или 600 лева за свещ
и като се случи нещо и почват да се оправдават, да се отдават на духовния живот и буквално да се сравнят със земята. Да, има и такива Simple Smile

# 401
Satisfied

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 20:59 от ItsAnabelle

# 402
Тия чаршафи някой трябва да ми каже, че са 8000 лв, иначе нямаше да ги оценя на толкова. Гледам и Николета се шокира 😁 В сайта на марката са същите пари. Египетски памук 45. 1000 нишки май пише.
Луксът струва скъпо ли каза Алекс? Нещо такова каза на Николета.
То не всичко скъпо ми харесва, но пък има скъпи неща, на които преди да видя цената, аз самата оценявам с висока такава и обратното.
Относно избраните цветове за интериорния дизайн, той нали има гледал инстаграмите и ги накара да си донесат любими дрехи ежедневни, нещо ново, което не са обличали и третото забравих. Така избра цветовете и стана ясно, че са им любими и в такива тонове си представят дома.

# 403
  • Sofia
Каква е цената на свеща с аромат на смокини?

# 404
Някой спомена назад 580 лв.

Общи условия

Активация на акаунт