Домът на мечтите

• 65 343
  • 933
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Уж нова къща, модерна...пък стени ще бутат, не била функционална 😆
Постоянното им мляскане, ми идва в повече, много любезни и лицемерни..50пъти се целунаха...

# 46
  • Sofia
Не очаквах да има специално ефирно време от два часа в прайма за реклама на частен бизнес!
Като знам, че само една лампа от висящите в строежа, е над 3хил. лева….

# 47
  • България
Не очаквах да има специално ефирно време от два часа в прайма за реклама на частен бизнес!
Алекс Ковачев ще вземе ли хонорари като за преработка на арх проект, консултации за интериорен дизайн, изготвяне на варианти за интериорен дизайн, технически проект и изпълнение?

# 48
  • София

Ако са оригинални, но съм купувала абсолютно същите от Алиекспрес за 100-200лв. Дори има и по-евтини, в зависимост от големината.

# 49
  • София
Пенсионерите из страната ще избират - праймтайма на две от нац.телевизии им предлага да забравят, че като им вдигнат пенсиите по швейц.правило с 45 лв., ще им махнат Ковид-добавката от 60.
Ергенски харем или парвенющина, подправена с пиар-емпатийни елементи.
Но отбрани мутреси и държанки сега ще подлудят партньора - "предприемач", че за няколко милиона могат и дом да им спретнат, и по телевизора да ги дават.
ПП. Най-малко фалшивият от карето е малката Перука.

# 50
  • София
Сега пускам, даваха ли нещо интериорно или са само лични драми?

# 51
  • Sofia

Ако са оригинални, но съм купувала абсолютно същите от Алиекспрес за 100-200лв. Дори има и по-евтини, в зависимост от големината.

Няма да рекламират, нито пък ще сложат от Алиекспрес.
А пък Алекс Ковачев такава реклама си прави, че по-скоро той трябва да плаща, а не на него

# 52
  • България
Сега пускам, даваха ли нещо интериорно или са само лични драми?
Влязоха в строителния обект, огледаха, коментираха, че ще махат неносещи стени. Дадоха няколко проекто чертежа. Видяхме в коя гама ще е интериорът.

А хонорар за авторски надзор ще има ли?

# 53
  • Варна
И аз ще дам шанс, само защото се надявам на повече неща, свързани с интериора.

# 54
Надявах се повече да има бетон, тухли, стъклопакети, мазилки, и вътрешен интериор. А то..... Нищо.

# 55
Еее, реших, че ще гледам нещо от сорта на приятните предаания за ремонти и строителство по HGTV, а то гледам Искрено и лично в лигав вариант. И да,  Никовците са си купили готова къща на груб строеж по чужд проект, от който нищо не са разбирали, в някои от Витошките села/квартали без канализация и сега оле мале ще бутат стени.
До колкото разбрах идеята за това предаване е на Алекс и той е поканил Иван и Андрей да го снимат. Така че не е ясно кой на кого ще плаща. На Алекс му стига рекламата, с която да лови други такива богати шарани.

# 56
  • София
Клиентите не искат камина- няма не искам, ще има камина Laughing
Клиентите не искат златисти елементи- не може без златисти елементи, много са шукаритетни и първоначално никой не ги харесва, но после всички се влюбвали в тях Laughing...
 Дизайнерът, обича да се налага.

# 57
  • България
Едната е яка мъжкарана, по-властна от брат си, другата е крокозъбел.
Да, прави сте, гледаме Кардашианите Бг вариант.

# 58
  • Sofia
Е, нали трябва да покаже, че е по-по-най!
Много ми е лигава Малкоданска, не обичам някой да говори с отворена уста

# 59
Дотук ми харесва епизода. Сестрата на Николета е потрес!

Общи условия

Активация на акаунт