Домът на мечтите

• 65 351
  • 933
  •   1
Отговори
# 60
Няма шанс предаването с личните им драми и позьорство . 30 мин Николета и Малкоданска си разказват за бременностите. Направили предаване за четирима празноглави хора и в крайна сметка нищо за строителство и интериор. Малкоданска е толкова неприятно повърхностна и къде се вписва с високия си професионализъм , че и няколко пъти то спомена какво щели да направят . А на тоя интериорите му все еднотипни и лишени от индивидуалност , но ще погледаме реклама за фирмата му. ( следващия епизод може цял епизод да отдели и за строителството на новата му кооперация , че не му вървяха по едно време  продажбите) Той е най-нормален де

# 61
Симпатични са ми Алекс и Гери . Без да съм фенка я харесвам Николета , много добре си осребри известността .
Мдааа, добре и се получи на Николета!
Едната двойка ми е снобско префърцунена( и с този флегматичен  изказ на Николета, която също харесвам),а другата като на стероиди, едни превъзбудени особено Гери.
Хареса ми офиса на Алекс, визуализациите. Ако и така комплектоват с мостри е супер. То основно това е трудното. Уж копи пейст на картинка правиш, а пък не изглежда баш същото на живо.
От сестрите съм в потрес. От тунинги и в стремежа си да са модерни изглеждаха плашещо и много комично.
На Михайлов обаче най- естествено му се получава. Другите не са добри артисти, личи си че играят и стоят изкуствени.

# 62
  • Sofia
Сестрата по-голяма ли е от НиЛо?

# 63
Като знам, че само една лампа от висящите в строежа, е над 3хил. лева….

Ако са оригинални, но съм купувала абсолютно същите от Алиекспрес за 100-200лв. Дори има и по-евтини, в зависимост от големината.

Няма да рекламират, нито пък ще сложат от Алиекспрес.
А пък Алекс Ковачев такава реклама си прави, че по-скоро той трябва да плаща, а не на него

Със сигурност не са 100% същите😂Това е като да си купиш рокля от Shein на Zimmermann,това са подобни,но не същите артикули.
Аз съм голям фен на осветителните му тела,в Солун има негово кафе.
Дизайна и на мен на Алекс и всеки негов проект ми е един и същ.
Поне във всяка двойка има по един който “работи”благодарение на непрекъснатото му навиране с реклами и интернет и двама придружители.
Не съм го гледала още,но съм сигурна,че тук ще се надпреварват Николета и Гери коя ще се лигави повече.

# 64
  • Брюксел / София
Сестрата на Ники е копие на голямата перука. Сестрата на Николета се появи с деколте до пъпа, за да обсъждат семейни неща. Страшно са нелепи.
Малката перука не блести с акъл, но поне е естествен. Николета е мяу-мяу. Маниерът й на говорене е мн дразнещ и трудно връзва просто изречение.
Малкоданска е превъзбудена и постоянно усмихната, това не е естествено и се държи все едно е омъжена за Бог - толкова е обсебена от мъжа си.
Алекс има мн соц вайб, все още не мога да преценя дали го бива като дизайнер.
Предаването е доста разхвърляно, не е ясно какъв е замисъла и е тъпо, НО сеир да има и ще има.

# 65
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не съм очарована от първи епизод. Позьорщина, лигавщина и лицемерие на килограм. Малкоданска е неприятна, инфантилна и много се натяга. Николета мислех, че ще е "пич" като поведение, а то надувки и лигоч. Дизайнерът как му се връзват клиентите не знам. Ако викна някой да ми прави цялостен дизайн на дома и почне да ми се налага е дотам. Михайлов е най-нормален от четиримата. Като цяло не особено успешен и интересен старт. HGTV имат в пъти по-интересни предавания за ремонт, за дизайнерите да не говорим.

# 66
Чак сега го пускам, че тази вечер... Папата до 22 ч., после Ергенът и едва сега към полунощ идва ред на тази нова суетня по Нова.  Меееега превзето и фалшиво.
Не харесвам лигавенето на Николета изобщо, другите са ми донякъде приятни.
Мъжете не ме дразнят. Но двете женички не спряха да се лигавят, позират и превземат. Три кучета искала Николета...  Тук нямало гардеробна, там нямало шкафче... Иска ми се само 1 месец да живее като обикновените жени. Да е ограничена в бюджета, да ходи на работа с транспорт. Вечер да поготви на мъжа си, не да поръчва готова храна.
Разглезени фръцли, които нямат никаква връзка с действителността на повечето жени у нас.

# 67
  • Някъде там
Много лигаво и превзето.
Нищо общо със заглавието. Да го бяха кръстили : Зад заключени врати и крепостни стени 🤣.

# 68
Страхотен речник има Малката Перука: "Джиджи Биджи Фернандес", "Беш Крем", "Не ме дърпай за п*шката", "Не ме удървяй ся"...
И това в рамките на 2 мин. ефирно време. Какво ли още ще чуя до края на предаването Grinning

# 69
A защо да живее като обикновените жени? Направила си го е да не ходи с градски транспорт😀

# 70
В смисъл "да види какво е", как живеят повечето жени... само тогава ще оцени какво има.
Нова кухня, тя грам не се трогва, Николай казва "тя не готви, така че...".  И как го казва, сякаш това е най-обикновеното нещо на света.

# 71
Страхотен речник има Малката Перука: "Джиджи Биджи Фернандес", "Беш Крем", "Не ме дърпай за п*шката", "Не ме удървяй ся"...
Къде го казва това? В колата, докато му гледа бельото ли?

# 72
Ами така си го е направила , като не и се готви не е длъжна . Всеки сам си прави живота .

# 73
Предаването като идея е хубаво, но все си мислих, че Николета Лозанова вече е по-улегнала в поведението си, но по-скоро не. Чак не ми се вярва, че в нея е останало все още това лигавене.

На моменти си личат режисираните кадри.

Гери също не я харесвам, нито ми е красива, нито като излъчване я харесвам.

Единственото, което наистина ми хареса е Алекс, какъв подход има, идеите му (със сигурност са взаимствани, но все пак за нас е нещо иновативно). В общи линии ми беше интересно, но не да гледам Николета и мъж, а как ще се случат ще се случат нещата с проекта и реализацията му.

# 74
Алекс иновативен? Та дори в този епизод се показа как това може, това налага. Разбира се накрая ще има: оле да, добре че сложихме камина, злато, най-доброто решение, добре че те послушахме.
Превземки отвсякъде. Сигурно той си е платил да е точно с него.
Гери е като на някакви транквиланти, вечно озъбена , тя гък не може да каже на мъжа си.
Николета- no comment. Дори в историята за бебето подсмърчаше преиграно, за разлика от Гери обаче.

Общи условия

Активация на акаунт