Домът на мечтите

• 65 332
  • 933
  •   1
Отговори
# 900
Мисля че къщата им на едно езеро я обзавежда той.
Там ме беше впечатлил котлона, който се прибира под плота в кухнята.

# 901
Не е на езеро, а на язовир Искър. Апартамента на Гала го направи той, но за къщата не знам.

# 902
Апартамента Гала си го прави сигурно преди 15 години, не знам дали Ковачев го е правил. Помня, че имаше рубрика в На кафе за ремонта и обзавеждането, но не помня кой го е правил.

Иначе къщата на язовир Искър Ковачев я е правил, имаха клипове в Инстаграм. В предаването също говориха затова.

# 903
Апартамента е в стил шаби шик, който беше модерен тогава, той го прави със сигурност.
Това намерих за къщата- ГАЛА (GALA) лично представя своя дом, обзаведен по проект на инж. Рени Йорданова, Sign Studio и изпълнение на HAMEFA
Не е на Ковачев.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 14:47 от seisa

# 904
Къщата не ми изглежда да е в негов стил, преди време, когато я показваха мноооого ми хареса.

# 905
Коригирам се красивата къща в планината е по проект на Алекс Ковачев, но не е на Гала домът това..

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:35 от SHE_IS

# 906
Това не е нейната къща, апартаментът й той го е проектирал, къщата й-не.

# 907
Аз написах кой е проектирал къщата, а вие пак си знаете, Алекс Ковачев, ами не е той.
Ей тия са https://signstudioltd.eu/

# 908
Аз вчера не писах ли за къщата на Гала ,че не е Ковачев или не съм си постнала коментара или са го изтрили...Моля някой ако го е видял да каже ,че ми е чудно.
Къщата на Гала на язовира не я е проектирал Ковачев ,а някаква дизайнерка ,която работи или за мебелната фирма или за строителната ,не помня вече .Не е вип дизайнерка.Кухнята и хола са и топ-много красиви ,за другото няма да пиша да не ме изтрият случайно.

# 909
  • На морето!
Ясно, мерси. Сега разбирам защо бях изненадана какво направи с къщата на Николета. Подвела съм се, тъй като много харесвам къщата на Гала и Стефан и мислех, че той я е правил.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:43 от Rapariga

# 910
Нещо посветено на Алекс и работата му Grinning

# 911
Ето я:
https://ues.bg/bg/bgr/sofia-bistritsa/kashta-26011

В обявата пише още “Къщата е въведена в експлоатация в края на 2024 г. и е собственост на фирма.”
Фирмата вероятно е Бистрица НМ, която е собственост на Николай, а управител е мъжът на сестра му.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 22:48 от Ambrosia

# 912
И в крайна сметка Никитата не са обитавали и ден “мечтания дом” хахах

# 913
Ето я:
https://ues.bg/bg/bgr/sofia-bistritsa/kashta-26011

В обявата пише още “Къщата е въведена в експлоатация в края на 2024 г. и е собственост на фирма.”
Фирмата вероятно е Бистрица НМ, която е собственост на Николай, а управител е мъжът на сестра му.

Явно не е била “Домът на мечтите” и всичко е било само за реклама и да се говори за тях.

# 914
5 спални? Откъде ги изкопаха?

Общи условия

Активация на акаунт