Домът на мечтите

• 65 533
  • 933
  •   1
Отговори
# 225
Въобще не ми изглежда прекрасно и скромно дете на мен Никол

# 226
Може и така да е. На мен си се стори скромна . Но е разкошна красива млада дама. . И ми хареса, че се разбират с Ники М., със сигурност не е само на екран.

# 227
Според мен единствените естествени реакции до някъде са тези на Ники Михайлов. Никол по-скоро беше срамежлива и смутена от камерите. Всички останали си говорят по сценарии.

# 228
Точно, смутена за пред камерата, такива нокти на детенце са ми неприятни

# 229
Усещане - Ники М въобще не се радва на Никол и я възприема за чуждо дете, колкото и да се опитва да го показва по друг начин. Бащина любов и загриженост там не видях. Поредният натресен пастрок, заел със задачата да дисциплинира чуждо дете.

Никол е одрала кожата на Валери. Щеше да е по-хубава според мен, ако беше взела повече от чертите на майка си обаче.

Усещане - има нещо нездраво във връзката на Алекс К с дъщеря му, както и нещо нездраво в самата нея. Пипането под това, което трябва да е бюст, вече сте го обсъдили, но и начинът, по който я обсъждаше, не беше приличен според мен.

Гери М е куха лейка.

# 230
Един от най-добрите е. Гледам го заради него.

Знам какво ще гледам в четвъртък и няма да е Ергенът.

Не разбирам коментарите за Алекс Ковачев - независимо дали го харесвате е завършил УАСГ. Студиото, в което работи, проектира и изпълнява невероятни проекти.

# 231
Всъщност не е завършил уасг. Да си знаете.
Нов български е.

# 232
Това непрекъснато уж случайно повтаряне от Гери на многобройните му проекти сякаш цели да убеди някого....

# 233
  • Някъде там
Гледам и ще продължавам да гледам. Никога не се вживявам в персонажите на екрана. Дразнят ме отделни случки, изказвания, моменти и действия, но е само за този конкретен момент и за конкретното предаване. Свърши ли — ги забравям. Просто извън предаването не са ми важни. Но, съм видяла и неща, които са ми харесали, впечатлили и били приятни, и определено те са оставили по-траен спомен. Така съм с всички предавания, които гледам. Това е просто предаване..
Иначе, надявам се да показват и малко повече от процеса, когато стигнат до етап обзавеждане. Сега грубото, не е и толкова интересно.

# 234
Гледам и ми е интересно. Познавам участниците от предавания и онлайн средата и са ми забавни с претенциите си.
Те правят къща за милиони вие сте ги зажалили как ще се отопляват. С три реклами на Николета ще си се отопляват като пиленца. Това са богати хора, как се отопляват другите богати? По същия начин с пари, с много пари. Те не носят нищо друго освен супер маркови дрехи предимно на Баленсиага. Едни маратонки са отоплението на месец или две тениски. Вижте колко струва чантата Баленсиага, с която беше вчера Николета.

# 235
Гледам откъси, не мога да изтърпя цял епизод.

Стана ми интересно - Герито ядяла кебапчета и кашкавал пане, ама Алекс се отвратил от това и тя трябвало да си промени вкуса, спрямо неговия ли? За да бъде по-изискана?

И втори въпрос - кое републиканско училище е завършил Алекс, та е играл само американски спортове и не е ритал топка?
Ники хубаво му каза да си играе футбол пред тв с децата, то срамота да имаш момче и да не можеш да играеш.

# 236
Това с кашкавала и друг път са го казвали.

# 237
Това с кашкавала и друг път са го казвали.

Нормално, доколкото разбрах това им било първата среща.
Само дето аз не съм слушала техните интервюта и само това снощи чух.

# 238
Американско не републиканско.

# 239
На мен ми се струва обидно мъж да каже на жена си не яж това, защото не го харесвам и не го считам за изискано. Единият първеню, втората се гъне както й кажат...жалка работа.
  Нека си вярват, лошо няма. Снощи случайно хванах предаването.

Общи условия

Активация на акаунт