Домът на мечтите

• 65 507
  • 933
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И за мен не беше ок начинът, по който показаха срещата дъщеря/баща. Вероятно е много горд с нея, но изглеждаше нездраво това пипане и за мен.

# 211
На мен ми харесва предаването, за разлика от стотиците негативни коментари в социалните мрежи. Там не смея да се изкажа положително, че ще ме нападнат веднага.  Постоянно го сравняват с бригада нов дом ,като идеята  на двете е съвсем различна.  Бригадата е с много тежки драми, а това ми е като шоу.
Е кое ви харесва? Личните напудрени истории на две семейства , стерилността и позьорството  във взаимоотношения и дизайн ( последното е неясно ) , интеракция и динамика в общуването между главните герои, информативността по отношение архитектурни и дизайнерски решения.
Топ тъпотия е за мен , загубени 2 часа, но пък в темата има бисери и има шанс да е малко поне по-забавно.

# 212
Всичко е супер захаросано и върви по сценарий. Кого си мислят, че заблуждават с тази “ случайна” среща в Милано.
Домът на мечтите остава на заден план, а на фокус са личните истории на всички участници. И докато се очакваше да чуем историите на двете Никита, излишни ми се струват тези на дизайнера и неговото семейство, тя чак и децата му,  бившия му партньор, приятелка на жена му (Никол Станкулова), която отивала на РД.

# 213
И тя случайно минала 😆

# 214
Не знам какво ви учудва, предаването е обявено като реалити и върви като такова. На мен ми харесва и ще го гледам, който е очаквал друго просто да не го гледа.

# 215
  • София
В действителност гледаме реалити за две популярни семейства в България, акцентира се върху техния начин живот, а не интериорния дизайн, проекти, изпълнение.
Получава се разминаване с името на предването и очакванията на зрителя, за това има толкова разочаровани коментари.

# 216
Никой не го харесва предаването,възмутени са  и огОрчени ,всеки гледа и коментира....Joy
Има толкова предавания за интериори по каналите -от тотален лукс до направи си всичко сам ,реставрации, дворове ....буквално всичко...нз защо точно това така обиди  и нарани нежната душа на зрителя

# 217
Само да се включа относно потребителките, които се притесняваха как Николета и Николай ще си отопляват стаите. Ние също живеем в къща в подножието на Витоша. Зимата тук е много по-студено от центъра. Къщата ни също е с високи тавани(5-6м имаме в най-висока точка) и големи прозорци. Ами отоплява се с подово. Духането въобще не е решение, но подовото прави една температура абсолютно равномерна навсякъде и е много комфортно. Да, скъпо удоволствие е, но зимата не бягаме в апартамент в центъра, дори да го имаме като възможност.

# 218
Никой не го харесва предаването,възмутени са  и огОрчени ,всеки гледа и коментира....Joy
Има толкова предавания за интериори по каналите -от тотален лукс до направи си всичко сам ,реставрации, дворове ....буквално всичко...нз защо точно това така обиди  и нарани нежната душа на зрителя

Честно казано и аз не знам! Шоу като шоу. Николета се прави на Ким, останалите също са готини, на който не му харесва, сменя канала. Аз съм от тези, които ще обсъждаме и за добро, и за лошо. Нали за това са ТВ програмите? Като цяло за сега върви ок, но ми се иска да беше се наблегнало малко повече и върху детайлите по изграждането на къщата, все пак това е акцентът, но ако акцентът е живота на участващите семейства, то наистина наименованието трябваше да е друго.

Само да се включа относно потребителките, които се притесняваха как Николета и Николай ще си отопляват стаите. Ние също живеем в къща в подножието на Витоша. Зимата тук е много по-студено от центъра. Къщата ни също е с високи тавани(5-6м имаме в най-висока точка) и големи прозорци. Ами отоплява се с подово. Духането въобще не е решение, но подовото прави една температура абсолютно равномерна навсякъде и е много комфортно. Да, скъпо удоволствие е, но зимата не бягаме в апартамент в центъра, дори да го имаме като възможност.

Във Вашата къща всяка стая ли е с високи по 4 м. тавани както тази в шоуто? Ако е така, може ли да споделите горе долу месечна сметка? Защото и ние имаме къща до София в южен планински квартал и само холът ни е 4 м., останалите стаи са с нормална височина, ноооо сметките за ток са ни около 1000 лв. на месец (къщата ни не е 600 кв., каквато е на Н&Н), като разбира се се отопляваме само на ток и не сме с термопомпа, нито с пелети (просто стилът на живота ни е такъв, че сме решили да не правим тези подобрения), ето защо зимата сме си в града за разнообразие. Проблемът със спирането на тока в околностите на София също стои на дневен ред, напоследък е по-малко, но го има и е много неприятен.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 10:54 от Janelle

# 219
  • София
На мен ми хареса изложението в Милано, красиви неща показаха.

За дъщерята на Алекс щеше да ми е по- интересно да покажат роклите, които е пробвала и как се е спряла на този модел.
За Никол ми беше странно, че за 1-на година,  три пъти седмично тренировки, инструкторът и обясняваше подробно, как се използва уреда.

Аз откривам интересни моменти в предаването и ще продължа да го гледам/слушам.

# 220
Кадрите с Алекс и дъщеря му, когато мереше роклята, бяха доста криндж и ме накараха да се почувствам неудобно...
На това изключително слабо тяло му трябваше обем там, където липсва, а не обратното.

# 221
За Никол ми беше странно, че за 1-на година,  три пъти седмично тренировки, инструкторът и обясняваше подробно, как се използва уреда.

Повече замяташе коса отколкото тренираше Simple Smile

# 222
Любимите ми коментари - като не ви харесва, не гледайте Grinning
Има си причини защо се гледа, дори и да не се харесва или да не отговаря на очакванията. Нещата в тоя живот не са черно-бели.

# 223
Значи не само на мен ми е направило впечатление как Алекс попипваше дъщеря си. Роклята беше и бая прозрачна. Дупето и се виждаше на девойката, а на бюста беше бая свлечена. Иначе детето е като кукла.

# 224
Гери М - вечно напушена е сякаш и неадекватно нахилена ми е. По този повод не й вярвам.
Алекс К - сцените с дъщерята и на мен ми подействаха неудобно, как й повдигаше роклята. Ужас .
Николета как е живяла няколко години без да е под светлените на прожекторите, направо не знам. Не знам и защо се мисли за голямата работа.
Ники М - малко по-непринуден и естествен изглежда.
Никол - разкош! Прекрасно и скромно  дете изглежда.
Не ми е интересно все още - не искам техните животи , само защото се вижда колко нагласено е, искам за къщата да гледам .
За Salone di Milano - показаха направо нищо. Аз вече няколко години ходя - има много топ неща, които въобще не показаха. Загатнаха само Джеси (кафето е с капсули де).

Общи условия

Активация на акаунт