Домът на мечтите

• 65 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 195
Въздух-вода не е ли когато външното тяло е термопомпа и затопля вода в парно подово....

Не зная точно, трябва да я питам. Ето такива неща очаквам да показват в това шоу, неща, от които човек може да се възползва в реалния живот и които са рационални и се изплащат във времето. Интересно дали ще сложат солари? Вместо това гледаме как Николета и Гери пият шприц в Милано, голям праз, всички го правим когато отидем на екскурзия някъде.
Дъщерята на Алекс е много красива. За тази рокля Алес ще ме прощава, но..."на баба ти перлите"?! Не!

# 196
  • Viena
Децата обаче са супер готини,на всички!

# 197
Такааа, от 21.00 до 22.00 може да се пропусне. Нищо важно, нищо съществено и днес.
На Алекс щерката е на 19г и няма сила, та дори и родителска, ако е решила да си сложи дилъри на устните. Хубаво е детето, но слабичко за такава рокля.
Telesila, има и такива дечица, дето са болезнено слаби и приличат на лагерници от Освиенцим, чак в пубертета наваксват нормално с прилични килограми. Моите до 14-та година бяха рагу и зъби, поднормено тегло. А ядаха като лами(от ламя) 😂.

# 198
Децата обаче са супер готини,на всички!
Да са им здрави и да се радват на любящи родители!

# 199
Аз очаквах да не се откажат от басейна, а да го направят отопляем с ефект като минерален извор, а те скАпо им било 🤪

Добре са си хората, жените мяучат, пищят, угаждат на мъжете си и са красиви.

# 200
  • Sofia
Като ви чета, май хич няма и да гледам тези епизоди!
В пъти по-интересно ми е “Кой да знае”.

# 201
Такааа, от 21.00 до 22.00 може да се пропусне. Нищо важно, нищо съществено и днес.
На Алекс щерката е на 19г и няма сила, та дори и родителска, ако е решила да си сложи дилъри на устните. Хубаво е детето, но слабичко за такава рокля.
Telesila, има и такива дечица, дето са болезнено слаби и приличат на лагерници от Освиенцим, чак в пубертета наваксват нормално с прилични килограми. Моите до 14-та година бяха рагу и зъби, поднормено тегло. А ядаха като лами(от ламя) 😂.
Джулка е на 19 години, не е на 14!

И разбирам, че Алекс няма нищо лошо да каже за детето си пред камера, но тези суперлативи, които изговори, според мен биха подхранили хипотетично едно анорексично разстройство, защото момичето си мисли, че с тези си килограми е перфектна, а реално е кожа и кости.

А защо си мисля, че отива в посока анорексия - еми тя още като се появи с дънките и тениската изглеждаше все едно ще се счупи. Ако си мислеше самата тя, че е твърде слаба, което е реално, нямаше да си избере такъв тип рокля, показваща буквално колко гърчава е, а щеше да се спре на модел, придаващ малко повече обем. Но явно в нейните си очи, това е нормално и перфектно, а реално не е.

Как да го обясня по-добре не знам.

# 202
  • Sofia
Въздух-вода не е ли когато външното тяло е термопомпа и затопля вода в парно подово....

Така е, топлоносителят е вода, може и за подово, може и за радиатори. Разликата е в температурата на водата.

# 203
За тези високи тавани си мисля, че с нещо което да "духа" по ще се отоплят.

# 204
За тези високи тавани си мисля, че с нещо което да "духа" по ще се отоплят.

Аз пък си мисля, че с нищо няма да се отоплят. Як студ ще берат (горе в планината зимата си става изключително студено), защото ако наистина искат да се отопляват както си трябва, сметката им ще е космическа. Но...няма да ги мисля, винаги могат да си слязат в апартамента през зимата, което предполагам и ще правят. Той Ники как се е заглавоболил за парите за ремонта...има си тат, да помага все пак.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 23:53 от Janelle

# 205
Накрая дизайнера ще сложи един окачен таван с лед светлини и луни, ще свали нивото, ще набута изолация и ще оправи нещата Simple Smile

# 206
Накрая дизайнера ще сложи един окачен таван с лед светлини и луни, ще свали нивото, ще набута изолация и ще оправи нещата Simple Smile

Хехе, да. Защото иначе в тая баня, дето ще й слагат висяща душ-пита на високия таван, Николета ще може да си прави ледени статуи. Много ще й ходят на Инстаграма. Sweat Smile
Алекс яко ги прецака с тия тавани и прозорци навсякъде...Направи им средиземноморска къща в нашия сух и студен континентален климат (като помислим, София е на същата географска ширина с Рим, ама климатът ни е съвсем различен). Както се казва, отмъщението на дизайнера. Кво са му направили, горките? Smiling Imp

П.С. Има си причина стаите и прозорците да са малки, нашите предци не са били толкова глупави...

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 08:54 от Janelle

# 207
  • Някъде там
Съжалявам, че ще го кажа и може само аз да мисля така, но малко прекалено и не точно бащинско ми се стори поведението на Алекс с дъщеря му. Това постоянно опипване придържане и повдигане на роклята, не ми беше много ок.
Всеки баща обича, прегръща и се радва на порасналата си дъщеря, но това което показаха ми е прекалено. Така го видях аз. Роклята също не ми хареса.

Никол е прекрасна, много нежно и приятно излъчване има. Чудесна е.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 00:59 от daviz

# 208
На мен ми харесва предаването, за разлика от стотиците негативни коментари в социалните мрежи. Там не смея да се изкажа положително, че ще ме нападнат веднага.  Постоянно го сравняват с бригада нов дом ,като идеята  на двете е съвсем различна.  Бригадата е с много тежки драми, а това ми е като шоу.

# 209
  • Белгия
Това постоянно опипване придържане и повдигане на роклята, не ми беше много ок.
Всеки баща обича, прегръща и се радва на порасналата си дъщеря но това което показаха ми е прекалено.
На мен ми изглеждаше, че инстинктивно се опитваше да издърпа роклята нагоре. И на мен ми се искаше да я издърпат. Изглеждаше, че е 5 см по-надолу, отколкото трябва и ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт