Домът на мечтите

• 65 435
  • 933
  •   1
Отговори
# 540
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На Николета виметата са неприятни за гледане, още повече, че се готви храна.
Нищо не виждам да има реално за дизайн и основен ремонт, само реклама за пълнеж.

# 541
Николета трябва да намали силикона определено.

# 542
  • София
Как реагира и на думата кубици. За нея всичко е силикон явно.

# 543
Доколкото разбрах, май са 10 епизода. Дотук изтърпях 3-ти епизод.

# 544
Следващия епизод ще е в петък

# 545
Николета е като Моника Белучи от Алиекспрес. Как не я беше срам да изкара любениците в кухнята. Мъжете се чудеха накъде да гледат.

# 546
Доколкото разбрах, май са 10 епизода. Дотук изтърпях 3-ти епизод.
11 епизода са уж.
По предварителната схема, бяха го писали всяка делнична вечер тази седмица, но сега са променили програмата и са наслагали някакви глупави игрални филми във вторник, сряда и четвъртък от 20 ч.

# 547
  • Брюксел / София
Бюстът на Николета е отврат и е постоянно на тезгяха! Мн е вулгарно!

# 548
И забравих да допълня, че идния понеделник няма "Домът на мечтите", има "Муха в супата" - еп. 1
Бюстът на Николета е отврат и е постоянно на тезгяха! Мн е вулгарно!
Напълно вярно!

# 549
Двучасовият епизод не се ли брои за 2 епизода?

Момченцето на Гери и Алекс мислех, че е по-малко. Чуваше се да говори предните епизоди, доста беше зле за 6-годишно. Дано всичко да е наред и да навакса бързо. От септември май трябва да е 1. клас.

# 550
Е не! Тази се закопа!
Заклевам се.
Инфото за следващия епизод…

# 551
Азис и Николета пак са приятели? Този едно време беше качил пост каква била,такава и онакава, пожела й да е щастлива и не знам си какво. За него казват,че се извърта спрямо парата и май наистина е вярно.

# 552
А обяснението ми защо махнаха планираните за вторник, сряда и четвъртък епизоди е... че в същото време по БТВ ще дават последните 3 епизода на "Ергенът" и рейтингите на "Домът на мечтите" ще спаднат. НОВА ТВ не за първи път си променят схемата в последния момент,  заради БТВ.

# 553
Дизилер, и аз точно това си мисля, добра стратегия, да си вдигнат малко рейтинга, че май няма да има 2ри сезон, ако така вървят нещата Thinking

# 554
Днес показаха няколко пъти фасадата и ми се струва, че къщата се намира на Околовръстното на кръговото до Икеа и Ринг Мола. Там имаше няколко недовършени къщи, които стояха с години. От друга страна и офисът на Алекс е наблизо на изхода на Бизнес парка, така че може лесно неговите хора да отскача.

Общи условия

Активация на акаунт