Домът на мечтите

• 65 345
  • 933
  •   1
Отговори
# 825
В клипчета на Бачорски съм виждала Настя да си играе с децата, а някой готвеше на кухнята, може би майка й, може би помощница, но кухнята явно се ползваше. Предполагам и тук може някой да им готви, макар, че за тях не е проблем да си поръчват.

# 826
Къщата я няма за продажба, аз поне в имот.бг не я виждам.

# 827
  • София
Не вярвам толкова бързо след края на предаването да я обявят за продажба, нали поне за малко трябва да вярваме, че е мечтаният им дом.

# 828
  • София
Е, нали се разбрахме, че се продава едната от трите еднотипни къщи, но не на Михайлови. Grin Пусна кукичката една потребителка и ето как тръгват недостоверните жълти статии.

# 829
  • Някъде там
Може гроздето да е кисело, но не ми харесва къщата. Особено цветово. Имам органична непоносимост към тази гама, особено пък на дървото..
Има неща които ми допадат, но цялостно ми е не.
Кухнята ми хареса, както и баните.

# 830
Е, нали се разбрахме, че се продава едната от трите еднотипни къщи, но не на Михайлови. Grin Пусна кукичката една потребителка и ето как тръгват недостоверните жълти статии.

Е, аз явно не съм разбрала, и просто попитах. Извинявам се!

# 831
  • София
ItsAnabelle, друг беше пуснал бомбата, че къщата е на пазара. Няма за какво да се извиняваш.

Аз снощи изгледах последния епизод. Ми, какво да кажа - това не е къщата на моите мечти. Толкова безцветна и студена... За картините съм безмълвна. Тия тонове огледала, все едно съм в музей на илюзиите. Почти нищо не ми хареса, понеже съм завистлив глиган в анцуг. Къща, но не и дом. Всичко е с цел да крещи - имаме пари.

Харесвам да разглеждам именията на холивудски звезди и съм виждала прекрасни домове - просторни, но топли и уютни, с много вкус и мерак направени. И там са се изявявали дизайнери, но явно не са на нивото на наш Ковачев с кожените полилеи и пайети в тоалетните.

# 832
  • София
Относно огледалата - аз обичам огледала, но не бих сложила вече никога едно срещу друго. Правили сме го, дразнещо е и има лош ефект върху духа на къщата.

# 833
Аз не бих сложила огледало  и на прозореца в банята им. То цялата гледка се скрива, светлината също .

Абе да ви кажа, моят апартамент е доста по-функционален най-малкото, и даже кабинет имаме и за гости сме подготвени. И лампите са ми по-скъпи и красиви от нейните 😁

# 834
  • Враца
Аз не бих сложила огледало  и на прозореца в банята им. То цялата гледка се скрива, светлината също .

Абе да ви кажа, моят апартамент е доста по-функционален най-малкото, и даже кабинет имаме и за гости сме подготвени. И лампите са ми по-скъпи и красиви от нейните 😁
Не зная колко са скъпи твоите лампи, но нейните са по 4-5 хиляди лева, има и в евро.

# 835
Разбирам, гледах предаването и да кажем съм в тази сфера от първа и ръка и знам какви цени са.
Само се хваля принципно , да не се превъзнасят звИздите, защото и не известните имат хубави и скъпи лампи.
Ама сега да давам отчет коя колко ми струва- няма да стане.

# 836
Едва днес изгледах последния епизод. За мен най-големия минус е самата къща - стълби нагоре-надолу, преходни помещения,  влизаш през входната врата и трябва да слезеш 15 стъпала надолу, за да отидеш в хола?! все едно слизаш до мазата за буркани Rolling Eyes За мен това е силно компромисна сграда, а струва един камион пари.
Харесаха ми батерията в тоалетната за гости, гардеробиерната, вратите, вградената кожена дръжка на стълбите.
Каишът - лампа е компромат.
Да си я ползват със здраве Никитата.

# 837
Тези статуи, 3те броя са идеални да пребият лазещо дете. Изобщо, дом за без деца. Иначе е супер, с изключение на спалнята и детската стая с падащото легло, обезглавен жираф. Спалнята е неефективна като пространство, детската е малка.

# 838
  • София
Аз помня, че бях на един оглед. Апартаментът по принцип не беше толкова лош, даже с дворче. Обаче стълбичка надолу към хола, стълбичка нагоре към спалнята...
А стълби плюс малко дете е равно на цицина или аркада, а може и избити млечни зъби.

# 839
Ами то не е само за децата. Никой не става по-млад и тия стълби с напредването на възрастта допълните.но ти ограничават движението. Да не говорим в случай на травма, нужда от ползване на проходилка или патерици, инвалидна количка.

Общи условия

Активация на акаунт