Домът на мечтите

• 65 349
  • 933
  •   1
Отговори
# 840
Сериозно ли?!?!?
Всички ли живеят в къщи на по един етаж?
200кв. на един етаж си е сериозна площ.
Говорим за къща, а не апартамент.

# 841
Тези статуи, 3те броя са идеални да пребият лазещо дете. Изобщо, дом за без деца. Иначе е супер, с изключение на спалнята и детската стая с падащото легло, обезглавен жираф. Спалнята е неефективна като пространство, детската е малка.

Помбер, бях пропуснала обезглавения жираф и дори си върнах предаването, за да видя за какво става въпрос. Тази рисунка ми оправи иначе леко вкиснатия ден :Д
Но все още не доумявам как можаха да направят има няма 20-25 квадрата 2 детски стаи и една тоалетна за сметка на гардеробната. Да не говорим, че стаичките са правоъгълни, което ги прави доста голямо предизвикателство за дизайнера.
На мен лично падащото легло ми харесва, защото е добър преход от бебешко легълце/кошара в детска стая. Сменяш картините и полилея и става за тийн.

# 842
Можеше да има и по-малка гардеробна. Наистина е за сметка на децата, пълно безумие за мен.

# 843
  • София
Как по-малка? Г-жа Претенция каза, че дори сегашната й малее.

# 844
  • Обран бостан ;)
Тези статуи, 3те броя са идеални да пребият лазещо дете. Изобщо, дом за без деца. Иначе е супер, с изключение на спалнята и детската стая с падащото легло, обезглавен жираф. Спалнята е неефективна като пространство, детската е малка.

На едно от нощните шкафчета (или както се водят) в спалнята видях реплика на главата на СЕФТ 3

Има ли някой идея защо е там ?

# 845
Защото е арт Grinning Аз не разбрах защо масата им е пейка, но не разбирам от обзавеждане.

# 846

На едно от нощните шкафчета (или както се водят) в спалнята видях реплика на главата на СЕФТ 3

Има ли някой идея защо е там ?

Или са любители траколози, фенове на Одриското царство и Севт III, но бас ловя (на едни чаршафи за 4000 лева), че за тях някакъв дедек-статуя.

# 847
Тези статуйки като ги видях, изкарах учуденя физиономия тип "Вие сериозно ли?" Еми не са ми красиви, малко смешни... И после осъзнах на какво ми приличат - Ако някой е гледал Барбароните в детсвото си Simple Smile))

# 848
  • Обран бостан ;)
Или са любители траколози, фенове на Одриското царство и Севт III, но бас ловя (на едни чаршафи за 4000 лева), че за тях някакъв дедек-статуя.

Напълно възможно.

От друга страна, може да е нощна лампа с батерии, марка СВЕТ 3-ти. Wink

# 849
Това ще е зловещо

# 850

Напълно възможно.

От друга страна, може да е нощна лампа с батерии, марка СВЕТ 3-ти. Wink
Мда, от Алито и тамън за Хелоуен и Коледа може да е с мигаща светлина. Хората са го казали отдавна. Пази Боже сляпо да прогледа! То и полилеите в малката детска са ужасни. Като фигурги от неумело оформено тесто, провиснали надолу, ама нали са Арт. Къщата е като музей. Студена и бездушна.

# 851
Успях да стигна и аз до последния епизод. Като цяло къщата ми хареса, но има някои неща, които не бих сложила:
-жълтите тенекиени лампи са ужасни и изгледат евтино;
-каиша също не е моето, Ковачев сигурно си мисли, че е много оригинален;
-пайети не харесвам на дрехи, какво остава да си ги сложа на стената в тоалетната, било то и тоалетна за гости;
-като видях статуетките си представих моето дете как се изправя, за каквото хване, а те с Борислава са през няколко месеца. Най-вероятно ще ги махнат, всичко е само за снимките;
-скрития телевизор не знам, защо беше скрит. Като седнеш на дивана виждаш някакъв кофраж окачен на стената. Нещо грозно ли е телевизора? Ако се скриваше в пода или се прибираше някак в тавана, бих разбрала идеята, за да има повече пространство, но това решение за холна секция - твърдо не.
-няма какво да коментирам бебешката стая - изключително малка, но предполагам за тях не е проблем. Май много време прекарват и в чужбина, Никол скоро ще отиде да учи някъде, а не мисля, че дълго ще се задържат в тази къща. Ще им хрумне друго.

Иначе кухнята много ми допадна, обаче острова взимаше много място. Предвид, че не готвят, изобщо нямаше смисъл от него. Можеше да го няма и така да има повече простор в хола. Детския хол е добра идея за тийнове, за да си канят гости. За малки деца е ненужен. Детската стая на Никол ми хареса. Бюрото й беше хем тоалетка, хем имаше пространство да сложи лаптоп и учебници, на горното рафтче беше огледалото и ако иска там може да си нареди козметика. Но и нейната стая беше малка на фона на гардероба на майка й. Хубаво е да имаш такъв голям дрешник, но тази къща просто беше малка за това. Редно е да осигуриш и адекватни стаи на децата си. Хареса ми и тоалетката на Николета, но казаха, че предимно я гримират, за това все тая колко е забито, тъмно и тн.
Фасадата ми хареса, искаше ми се да бяха показали повече от двора и да направят някакво готино място за отдих през лятото.
Като цяло къщата не е лоша, но е зле разпределена и изглежда малка за претенциите им.

# 852
Мда, с тези високи тавани явно студена им идва къщата на мечтите на НН, която била в Средиземноморски стил, но ситурана в полите на Витоша. Очивидно и най-доброто, и модерно отопление(което не ни показаха някакси така случайно) не може да ги стопли. Продават я. https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Niki-Mihailov-i-Nikole … -mechtite-2592280

# 853
  • у нас
Мда, и аз точно това щях да пиша. Продават я. Преди малко четох.

# 854
За всички мебели - диван, трапезарна маса и кухня - този кухньохол ми се стори твърде тесен. Нищо общо с Кардашиян стил. Може би ако, го нямаше детският хол щеше да е достатъчно просторно. Също и на толкова малка къща, няма как да има толкова голям дрешник.
Абе веднъж я правим и много искаме да си имаме всичко, но то просто квадратурата не позволява.

Кухньохол = търсите думата всекидневна.

Общи условия

Активация на акаунт