Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 105 091
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 210
  • Сандански
Вдишайте - издишайте, да не правим драма с тениските както с чашите, ще дойдат. Просто сега са 6 почивни дни, а и няма как да персонализират всички наведнъж и да ги изпратят на следващия ден!  Simple Smile

# 211
  • София
Пробвах вече 5-6 пъти, не се пада тениска..

# 212
Току що спечелих тениска на Кока кола, след няколко неуспешни опита Blush

# 213
  • Сливен
От 16.04 имам 2 одобрени касови бележки, минаха 15 дни и какво ми отговарят.

# 214
  • оттам, откъдето започва България
Този имейл от коя игра е получен?

# 215
  • Сливен
Текущата промоция за 10 лева. След като им "драснах" едно писъмце с отговор, ето какво ми отговориха 15тина минути по-късно .

# 216
При мен писмото е от: no-reply@pgonlinepromos. (няма конкретно посочено име, като при теб)

и накрая завършва: Поздрави,

Екипът на P&G

Няма конкретни имена посочени.

Също така ми е интересно, че при теб пише: Моля, винаги предоставяйте референтния си номер (ако имате такъв).

При мен пише: Във всеки случай, моля, посочете референтния си номер в имейла.

Ти нали имаш референтен номер?

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:33 от Ранобудна

# 217
  • Сливен
Минаха 15 дни и посах на посочената ел. поща. От там насетне, винаги едно и също име пише.

# 218
В моето писмо пише, че срокът за връщане на парите е 15 дни. На 24.04. ме одобриха и до седмица ми върнаха 10 лв.

# 219
  • Сливен
От 16.04 е съобщението и от тогава чакам. И на двете пише 15 дни,ама...

# 220
https://www.kadiffe.com/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAae25KOf8qCYTS … uIvSxcpivTJt4e2ag

Качвам това колело, ако някой има интерес

# 221
  • София
Здравейте, честит празник на всички празнуващи, да са ви на късмет хубавите имена. 🎁

Аз с въпрос към спечелилите ваучери от КК, моля, кажете дали има някаква схема, че вярвате или не, ходих в метро, 4 стека с кенчета съм купила и всичките им кодове изпуках 😭 Чаках, смятах, пусках на всяка минута и все на някой друг го дават. Така бях с Хепи ваучерите, дето толкова ги исках, сега пак, нещо не ме харесват тези от КК. Ето, че и тениска не мога да спечеля вече колко дни 🤷🏻‍♀️

# 222
  • Телиш/Плевен
Търсим любимата българска книга.
Коя е твоята?
Номинирай любимата си българска книга.
Участвай за един от 3 ваучера на стойност 240 лв. за пазаруване от Orange center

https://www.orangecenter.bg/obicham-balgarskata-kniga

# 223
  • София
Привет,
точно в 8:48 успях да спечеля тениска на кока кола (това ми е 4-ти код). Невероятно, но факт - първа награда за годината - юпииии... Laughing
И понеже искам да е за подарък на ММ някой би ли споделил за размерите. Обикновено е М, даже между М и Л, но ако са умалени, определено ще взема Л.

Благодаря!

# 224
  • София
И аз подадох за кешбек вчера, дори отговориха да очаквам. Благодаря за идеята! Не знаех, че участват памперсите. 😊

Общи условия

Активация на акаунт