Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 105 099
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 240
  • Телиш/Плевен
И аз печеля ножове от Каменица, толкова много се радвам! Heart Eyes

# 241
Исках и аз ножове, но уви нямам късмет. От никъде нищо, чакам тук тегленията в бъдеще на олинеза, куинс, Хайнекен и старопрамен ама нещо не ми се вярва да ми се падне нещо.

# 242
  • При децата ми
Играта на "Хайнекен" приключи ли? Четох в общите условия, че е до 30.04., но имам спомен, че се писа, че са удължили срока.

# 243
С ножове от Каменица съм! Хем се радвам , хем толкова се надявах на барбекюто…Не е било моето явно.
и аз се надявам на тях ,дано ме огрее

# 244
Аз нямам още мейл от кк
И аз нямам. Кога спечели твоята?

# 245
https://kamenitzapromo.bg/povechezaedno/#winners
Бавно и славно качват печелившите, мама е с раница Simple Smile Довечера ще кажа на киселата продавачка, че тормоза ми е с награда Simple Smile

# 246
Да се похваля..и аз имам ножове от Каменица

# 247
И аз получих имейл от КК,но само за едната тениска.
И аз имам само един мейл, а съм с 2 тениски обещани на 2 деца. Силно се надявам да карат в някаква поредност и да не са стигнали до втория мейл.
Четох и правилата , никъде не пише, че печелиш само веднъж.
Накрая да не се окаже едното дете без тениска, че много ще го разочаровам Sad

# 248

https://survey.lamapoll.de/BENU-Survey/
Дано не се дублирам. Не помня пускана ли е. Имейлът е от днес. Blush
Сега видях, че серумът ще е цели 10 мл. Grinning
Наградите, които ще бъдат раздадени в Анкетата са:
–  100  БР. – La Roche-Posay Серум Hyalu B5 против бръчки х10 мл

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 18:39 от Bobby®

# 249
Аз съм със Кофа За Двама от KFC и Инстаграм. 🍀

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:50 от Shu34

# 250
Ще помоля и аз ако някой може да ми изпрати кодове за КК. Ще съм много благодарна! 🫶🏻

# 251
  • Пловдив
И аз си получих халбите и ножовете от Каменица. Няма да качвам снимка, вече ги има по предните страници.
Сикрет, по IBAN може само да получиш пари. И само с ЕГН трудно биха ти взели нещо от сметката. Едва ли ще се занимават с това де. Младите хора трябва да сте много по-наясно с тези неща.

# 252
Някой успява ли да регистрира бележка в играта на Puffies и Billa? Като отворя линка ми излиза стара игра, която е била до 13.04.2025 г. и е била за Кауфланд. Не ми дава да избера дата на покупка след 13. 04.2025 г. Може ли линк към актуалната игра? Благодаря. Hug

# 253
Дойде и моето орехче,за пръв път да не чакам друга награда.
Скрит текст:

# 254
Някой успява ли да регистрира бележка в играта на Puffies и Billa? Като отворя линка ми излиза стара игра, която е била до 13.04.2025 г. и е била за Кауфланд. Не ми дава да избера дата на покупка след 13. 04.2025 г. Може ли линк към актуалната игра? Благодаря. Hug
https://www.pufiesclub.com/promobilla

Общи условия

Активация на акаунт