Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 690
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 45
  • София, Дружба 2
В приложението на кока кола може ли да се играе за персонализирана тениска или е само в сайта?
Тениската я няма в приложението.

# 46
  • Бургас
Благодаря. Мислех, че е там и не проверих. Регистрирах кода в приложението и тогава видях, че няма тениска. А в сайта го отчита като използван...

# 47
Аз изхабих 11 кода в сайта на кола и нищо. Да бях ги регистрирала в приложението😆

# 48
Благодаря. Мислех, че е там и не проверих. Регистрирах кода в приложението и тогава видях, че няма тениска. А в сайта го отчита като използван...

Не може и на двете места да се регистрира, да.

# 49
Честита нова тема и нов месец.
Благодаря на Захарчето и Станимир, и на всички Вас, които попълвате темата с игри и спечелени награди.
Днес малката ми принцеса направи 1 г. и Ви черпя визуално по случая.

Аз чакам иначе Чистото и София Мел с нетърпение вече.

# 50
Мисля,че не е споделяна
https://jagermeister.promo/

# 51
Не помня дали е пускана.
Скрит текст:

# 52
# 53
# 54
  • София
Аз изхабих 11 кода в сайта на кола и нищо. Да бях ги регистрирала в приложението😆

Същата работа, над 20 кода вече и нищо 🤦🏻‍♀️

Благодарности за новата тема! Късметлийски месец на всички ☺️

# 55
А тези които спечелихте тениски от КК,получихте ли пак имейл да ви искат адрес за доставка? Аз нямам все още.🤔

# 56
  • София
Доборо утро и от мен! Благодаря за новата тема! Нека е много късметлийска за всички!

Дано този месец ми донесе поне една наградка, за да имам стимул да продължа, че от началото на годината - нищо....
За момента чакам чио и куинс (много го искам този комплект на Тефал Relaxed, но много бих се зарадвала и на кашон чипс Stuck Out Tongue Closed Eyes). Пробвах се с 1 код в КК, ама нищо.

# 57
Наградата е една, но пускат периодично игри.
https://www.adapps.eu/games/medela/?session=emlconfirm&key=VmFua … 5MjFXMmNZdkhRPT0=

# 58
А тези които спечелихте тениски от КК,получихте ли пак имейл да ви искат адрес за доставка? Аз нямам все още.🤔
Снощи спечелих тениска с първия код, персонализирах я и очаквах потвърдителен имейл веднага. Не получих такъв, но и в правилата пише, че не се получава веднага. Освен това е записано:
Скрит текст:
В рамките на пет дни след появяване на съобщението в сайта, потвърждение на спечелване на наградата на регистрирания мейл, печелившият ще трябва да се свърже посредством електронната си поща, с която се е регистрирал в сайта www.coca-cola.bg, към агенция посредник на мейл coca-cola-app@bespoke.bg и да предостави кода за верификация, който се намира в автоматичното съобщение. След валидиране на печелившият код на участника, същият ще бъде помолен да потвърди съгласието си за получаване на награда, да предостави своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на мейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и  че предоставените от него лични данни могат да бъдат предоставяни на куриерско дружество/доставчик във връзка с доставянето на наградата. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.
Още не съм изпратила мейла, но все пак ще го изпратя.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:23 от beki8

# 59
  • Сливен
https://www.promo.burgasko.bg/

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:11 от сикрет

Общи условия

Активация на акаунт