Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 771
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 990
Чупата пускат много шарени и грозни неща! Никога не участвам там, а купуваме понякога.

# 991
  • Под Слънцето
Аз пък силно се надявам сега Волт-а като  навлязат мощно, да съборят гловото, че ми писна от мушенгиите на последните. Миналото лято като бях в Дания, ваучерите на Волт бяха инстантни награди в КК. Печелих понякога и отърчавах в града да си ги изконсумирам.

# 992
Честито на И.М - ваучер,раница и куфар! Joy
Мисля да им пиша,защото това не е окей.

П.С. Сега виждам,че има още повтарящи се имена и номера...

# 993
Хахах е то всички се повтарят с една и съща поредност:
И.М
В.П
Р.К
Р.Р
Това от къде е?

# 994
Айде и Швепс да се размърдат! Пие се. Smile
Имам пуфче и чаши от тях и колонка ама я разкарах, че имам доста. Smile

# 995
Аз пък искам игра с вино... Твърд алкохол не пия, но вино купувам редовно... Да вземе някой организатор да се замисли. 😅😁
Не участвам в игри с покупка от доста време, защото спрях сладкото, а се опитвам и от "сладкия" шкаф да го премахна и за останалите от семейството, та цъквам от време на време в Инстаграм. Пък на някои от игрите с продукти, които ползваме, или не ми харесват наградите, или са малко на брой и не си заслужава. Пък и отдавна спрях да купувам неща, които не консумираме/ползваме, само заради игрите. Рядко има нещо, за което да направя компромис. Simple Smile

# 996

Рошен много повтарящи се имена! Ако не е допусната грешка, това е жива подигравка!

# 997
  • София
Според мен е играта на Рошен, там са такива наградите и 100 на 100 е някакъв бъг, няма как толкова повтарящи се.

# 998
Рошен се излагат, участваме с ММ с по 2-3 бележки, не е като да няма участници. Толкова да не забелязват повторенията, и то по няколко пъти, е доста безумно.
(5) Един участник може да спечели само една награда от посочените по-горе.
Това е извадка от правилата на играта.

# 999
Хахах е то всички се повтарят с една и съща поредност:
И.М
В.П
Р.К
Р.Р
Това от къде е?

В бързината забравих да кажа,че е от играта на Рошен. Наистина е недопустимо това.

# 1 000
  • София
Писах на promo@roshen.bg
Нека и още някой да подаде сигнал .

# 1 001
  • Телиш/Плевен
Спечелих много сладурска формичка за лед от покупка на чипс Прингълс (в магазин от местна верига): Heart Eyes

# 1 002

Мале,мале ......Чудо! ММ е В. П. , ама не въпросният късметлия - и аз , и той сме с по една камара бележки и до момента едно голямо нищо!

# 1 003
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Така,пишете на Рошен.
РР със 7 награди и с моя номер би трябвало да съм аз,но имам имейл само за 1 награда раница,а и нямам 7 бележки със сигурност .
Тия май искат да си спестят наградите...

# 1 004
Значи чакаме игри на Dare, Orbit, Schweppes, Libresse, Frutino (може би) 😜😀, приложения на Нескафе и Пепси, айде и Nestea.
Амин, да се сбъдне.😀

Общи условия

Активация на акаунт