Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 105 067
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 180
И мен никъде ме няма, Хипер,Олинеза,КокаКола, Чио, форума. 🤣
Мрън,мрън. За малко късмет.
И София мел чакам, ама там с 1 бележка едва ли ще ме изберат. 😃
Отивам в колата, искам Косорито 😃

# 181
Току-що ми доставиха книга спечелена преди две седмици от Розали.👌🏻

# 182
Къде ги намирате тези промоционални вафли Хипер? Аз така и не успявам да намеря от тях.

# 183
Къде ги намирате тези промоционални вафли Хипер? Аз така и не успявам да намеря от тях.
От Била взех аз.

# 184
Още преди да почне играта, писах тук, че има промо опаковки в Билла. Взех, регистрирах, но днес без късмет. От никъде нищо, мрън...

# 185
  • София
Браво за спечелилите в Хипер, аз не откривам още опаковки с новия дизайн на играта. Куинс чакам днес, Ная ме няма.

И аз така...., че и в чиото ме няма отново....

П.С. а защо само телефона не е изтеглен в чиото? Някакво по-специално теглене ли е?

# 186
Куинс публикуваха трето теглене, пак нямам късмет.

# 187
И аз им пратих имейл още на 30.04. Ще изчакам да ми отговорят до 7.05 и ще търся тел. за връзка с тях, ако не получа отговор. Според мен администрацията им е в отпуск по време на празниците и не очаквах отговор през изминалите дни.
Беше редно те да ни уведомят, ако сме печеливши, както обикновено правят в игрите с регистрация, а не ние да им пишем и да се чудим дали сме в списъка. Или поне номер на касова бележка да бяха добавили, за да сме на 100% сигурни, че сме сред прчелившите.

От играта на Мини март някой получил ли е имейл?
Аз писах, както е обяснено в правилата, но отговор нямам все още.

# 188
  • Пловдив
Здравейте група. Този номер ми е звънял преди малко, но не мога да върна обаждане +35924340850. Да ви е познат случайно?

# 189
Здравейте група. Този номер ми е звънял преди малко, но не мога да върна обаждане +35924340850. Да ви е познат случайно?

От Нутела звъняха от този телефон в предната им игра.
Мисля че агенция Публицис бяха.

# 190
# 191
  • София
Спечелете 3 кухненски престилки до 07 май
Снимка на агнешкото, за който е готвил
Скрит текст:
Игра на Хепи-Играта стартира на 25.04.2025г. и продължава до 23:59ч. на 11.05.2025г.
Мислих, че е свършила и търсех да вида кой е изтеглен

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:30 от lite16

# 192
Днес ме зарадваха със СМС, че печеля кашон чипсове от Чио.

# 193
  • моята мила родна страна
Днес след обяд ми звъняха от този номер за някакво маркетингово проучване. Казаха името на агенцията, но не го запомних, тъй като моментът не беше удобен да разговарям и бързах да затворя. (в първия момент си помислих, че е от някоя игра, като видях номера, но уви....)  Да използвам случая и да помрънкам, та току виж отнякъде изскочи някоя наградка... Simple Smile

# 194
Не са ли от YouGov?

Общи условия

Активация на акаунт