Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 750
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Под Слънцето
О! Преди 200 км не ми излизаше нищо ново, а тепърва имам да шофирам още много. Моля някой да публикува обновеният списък.

# 1 036
О! Преди 200 км не ми излизаше нищо ново, а тепърва имам да шофирам още много. Моля някой да публикува обновеният списък.
Заповядай Blush

# 1 037
Може да въртиш, но не знам дали ще спечелиш:

Привет, намерих един хак на КК, ако регнеш капачката първо в приложението и после може и за тениска да играеш, не го отчита първия път
П. С. Някойьако няма да си ползва купона от Кауфланд за кит кат, ще му благодаря, че сега отивам до там

# 1 038
Хипер не трябваше ли днес да теглят?

# 1 039
Да разкажа и аз една драма с Рошен. Предишната игра с пуфовете и слушалките, в които се регистрираха скреч карти. Та намирам аз обектите описани в правилата , влизам в магазините един по един , никой не е и чувал за такава промоция. Звъня на телефона за връзка , дамата любезно ми казва , ще проверя и ще върна обадаждане. Върна, каза че колегите й са се забавили с промоцията , мисля че март месец беше. Чакам идната седмица  обикалям пак , няма. Звъня пак , вие ме научихте да не оставям нещата така Grinning, започва пак да звъни. Накрая се оказа , че в никой магазин от описаните няма промоция. Колегите , били в отпуска . Все пак решиха да ми се реваншират , че съм обиколила 10 магазина с един кашон с различни неща вътре и премахнаха нашия град от промоцията. От тогава остана в мен впечатление, че са много несериозни в промоциите си.

# 1 040
  • Телиш/Плевен
Излезе ми реклама във Фейсбук, за Зоопарка в Бургас, нещо за 1ви Юни, ама изчезна набързо. Ако се появи - ще споделя и тук.
Това ли е?

# 1 041
  • Варна
Здравейте! Имали спечелили карта от discoverEU . Моят син получи днес потвърждение , но много не съм наясно с условията .

# 1 042
Днес най-накрая си взех престилката от орехите,от последното теглене.
Скрит текст:
Точно си мислех ,че нищо не чакам,и хоп СМС
Скрит текст:
Имах и мешка от щори Солис-която така и не получих,ходих два пъти -нямаха награди.Записаха ми телефона ,и до там.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 22:30 от M.G

# 1 043
  • Русе
Спечелилите от Лукс и Кауфланд, как ви уведомиха и кога? Виждам като моя номер в последното теглене, но нямам СМС..

# 1 044
  • София
Точно си мислех ,че нищо не чакам,и хоп СМС

Честито!

Каква е играта на Бургаско? Мъжът ми точно изпи стекчето с червени кодове, което си беше купил, но играта беше с караваната и свърши. Да търся ли кодовете в торбата с празни кенчета? Simple Smile

# 1 045
# 1 046
  • Телиш/Плевен

# 1 047
Мисля, че не е споделяна тази игра на Kikkoman:
https://kikkomania.bg/nature/?utm_source=%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B … 20225302726750601

# 1 048
0886316464 познат ли ви е?
Звънял ми докато съм била извън обхват. Като върна обаждане, казва че всички оператори са заети, но ще ми върнат обаждане. Не звъннаха повече.

# 1 049
  • София
Добро утро!

Аз ли се бъркам или Хипер още не са изтеглили?

Общи условия

Активация на акаунт