Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 655
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Спечелилите от Лукс и Кауфланд, как ви уведомиха и кога? Виждам като моя номер в последното теглене, но нямам СМС..
Добро утро,
Аз получих имейл, че печеля във втората седмица. Искат ЕГН, име, адрес за доставка, снимка на печелившата бележка.

# 1 051
От вчера не мога да регистрирам бележка в Морети - натискам бутон “регистрирай се” и нищо не се случва. Някой успял ли е от вчера досега?

# 1 052
Днес получих дъската от Орехите, от последното теглене.
И аз получих моята вчера.

# 1 053
  • София
И аз вчера си взех дъската. Цяла е. Wink

# 1 054
аз имах от първите седмици ... единствено проблем че е много малка... иначе дойде здрава... но не играх повече

# 1 055
Да, малка е. И аз си представях по - голяма, примерно двойна на тази.
Моята е от последното теглене.

# 1 056
Получих си ножовете от каменица -еми не ми харесват,едни такива евтинки изглеждат и миришат странно,този път са решили да спестят от бюджета за реклама май.

# 1 057
  • Пловдив
Получих си ножовете от каменица -еми не ми харесват,едни такива евтинки изглеждат и миришат странно,този път са решили да спестят от бюджета за реклама май.

Аз си ги ползвам, към момента съм доволна. Остри са, режат добре. Не бих ги нарекла евтинки.
За мен стойката е доста нестабилна. Облегната е на стената, иначе пада.

# 1 058
На фона на моите от тефал,които са по 15-20 лв ножа изглеждат по-зле не съм ги пробвала как режат,но очаквах повече.

# 1 059
Скрит текст:

Аз си ги ползвам, към момента съм доволна. Остри са, режат добре. Не бих ги нарекла евтинки.
За мен стойката е доста нестабилна. Облегната е на стената, иначе пада.
Вероятно ползвате подвижните дъсчици за крачета. Те са държачи за книгата и трябва да са нагоре. И аз в началото се обърках с тях. Стабилна е поставката, трябва да стои на двете си дъски.

# 1 060
За комплекта ножове от Каменица бях писала с линкове и снимки - вижда се как е сглобена поставката и как стои
https://www.bg-mamma.com/?topic=1761438.msg49664506#msg49664506

# 1 061
  • София
0886316464 познат ли ви е?
Звънял ми докато съм била извън обхват. Като върна обаждане, казва че всички оператори са заети, но ще ми върнат обаждане. Не звъннаха повече.
Щом e 088631...  са мошениците със ставите.

# 1 062
  • Nesebar
Днес и на мен ми се усмихна късмета с тениска.

# 1 063
  • Телиш/Плевен
На мен много ми харесват ножовете от Каменица, ползвам си ги с удоволствие. Heart Eyes

Пристигна наградата от Чисто, падна ми се комплект продукти за баня:

# 1 064
Днес ми пристигна ваучерът от играта на Billa и Puffies. Много бързо го изпратиха. Blush

През нощта се събуждах 2-3 пъти и си викам, чакай да се пробвам за ваучер за Озон от колата. Ами не и не. Не иска да ми се падне. Цяла нощ до 5 сутринта не падна нито един ваучер. Grinning

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:11 от Bobby®

Общи условия

Активация на акаунт