Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 36 006
  • 930
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:

Заповядай,  Селесте, Плитвички езера.
Подготвила съм ви много снимки,  но след близо 30 000 крачки и в този час, нямам сили за повече.
Много сладък Гого.

# 316
  • София
Браво на прекрасния рожденик! Богат социален живот го очаква значи и занапред! Blush
Съни, много красиви картини си уловила!
Ние бяхме при приятели на градинско барбекю на веранда с найлони. Преди малко вече ни стана хладничко и се прибрахме. Навън си е 6 градуса все пак.

# 317
Добро утро!
Да не помислите, че сега ставам... Нищо подобно. Синът се прибра рано сутринта от поредната абитуриентска, завършила в дискотеката. Пия си кафето в компанията на Гоги и езерата на Съни. Страхотно начало за неделния ден. На обяд съм и на масаж.

# 318
Добро утро.
Пак се събудих срамно рано. Днес на обяд летим , надявам се този път, ако има закъснение,  да го обявят достатъчно рано, че в петък тъкмо минахме проверките и обявиха 1.35 закъснение,  та си почакахме. Не успяхме да видим много от Загреб,  но целта я постигнахме Плитвички езера.  Много красиво място.  Много съм чела и гледала, но на живо е още по-хубаво.
Скрит текст:

Пожелавам ви прекрасна неделя.

# 319
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах в 6.30 без аларма , а утре като звънне ще се чудя , как да се надигна.
Съни , много красота. Ходих на плитвичките езера есента на 2023 год. Много ми хареса.
Днес ще  подреждам летните дрехи и нищо друго , ще почивам.

# 320
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, благодаря за доверието. У нас, това е любимия кекс на всички внуци. Търпи вариации. Понякога, вместо вода добавям стоплен портокалов сок, сок от компот или топла фанта. Ядки не обичат, но сушени боровинки обожават и също добавям.
Правила съм и обикновения на Янчето, хареса се, но явно са свикнали с моя и си търсят него.

Руми, ти къде зачезваш напоследък, м?  Завършваш гимназия ли?

Лаленцето, също ми се губи!

Аз чакам Билянка да се наспи, да закуси и ще я водя на село при баба и дядо. Дават го хубаво време и да потича навън, пък и те да ѝ се порадват.
Отивам да правя мини палачинки! Heart

Хубав ден, момичета!

# 321
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Прекрасни сини очи и чудесен Гого.
Съни, прекрасни снимки, прекрасни гледки.
Мари, колко добре те разбирам... Марти се прибра в 5 от РД.
Пия първо кафе, въртя втора перална....
Планирам двучасов кратък преход в планината.
Малко да оправя вкъщи, че "бомба е паднала"
Хубав ден!

# 322
  • Бургас
Добро утро!

Съни, благодаря за двойната доза свежест и красота! Бързо и спокойно да е връщането!

Официално прекръствам Гого на Синеочко Heart

Днес май ще е хубаво времето, светнало е едно слънце рано-рано. Преди обед обещах на Марто да отидем до Декатлон за ролери, следобед ще е на урок и ако задържи хубаво време, след това ще ударим лактите на по бира и цаца. Не знам какво му щукна с тези ролери, дори не съм сигурна, че ще ги кара, но поне забрави за скейтборд.

Хубав да е денят ви!

# 323
  • София
Добро утро!

Станахме към 7 ние. Оправих Синеочко, минавам през банята и сядам да пия кафе. Няма да идват днес чичо му и леля му, че едното им дете започнало да кашля. Ще дойдат следобед приятелите от кръщенето вчера. Да полеем и за Гоги. Simple Smile Ще си почина поне на обяд, че се поизморих.
Съни, райско място!

Хубава неделя!

# 324
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лелеее, Съни, красота!
Айде сега отивам да гледам за тези езера, една позната миналата година ми говори за тях, но аз нещо не се заслушах Grinning
Синеочко е прекрасен Heart Eyes
Гледах снощи за море, да видя как ще го наглася Simple Smile
На работа съм днес, мисля тиквички и патладжани да правя, едните ще са пълнени с кайма, другите навити със сирене. Дали ще ми се занимава е друг въпрос Yum

# 325
Добро утро!

Наспах се аз,  щом и котешката аларма не можа да ме вдигне 😁

И тук е блеснало слънчице, така че днес ще свърша всичко, което не свърших вчера.

Снощи беше много забавно и вкусно 🤩

# 326
Добро утро!
Съни, прекрасни снимки на страхотно място!
Гого го изпуснах, но знам че е страхотен.

Бубе, тук съм. Аман вече от това завършване. Малката се обяви за най-икономичната вкъщи, а моят портфейл от два месеца все празен стои 😂
Последно - бижута и един клъч. Много са хубави, добре че се спря на сребро 😆
Отделно от вчера съм с нова сушилня. Дано да е сполучлива, че и там една шапка пари отиде.

Днес и кафе няма да имаме с момичетата, че всеки по ангажименти, та размразявам пиле за супичка. И ще пера 😆

# 327
  • Canada
Добро утро!

Слънце е Гого, видях го вчера🌞

Съни, мн красиво и цветно 🤩

Роди, прелест е Суши🐈‍⬛

Нашата рожденичка сутринта се прибра от Португалия 😁 Дремва и ще отпразнуваме по късно в семеен кръг. Да ми е жива и здрава, за оправна се е доказала вече 🍀

Руми, хубави емоции са това 😍

На вълна килими съм, държа на вълнен. Някой с препоръки?

# 328
Фонс, здрава и щастлива да е.
Португалия ми е в листата с желанията.

# 329
  • Бургас
Гледам снимките на Съни и няколко поста по-късно стоплих,че и аз ще ходя на тези езера през Август.
Плановете ни са свързани с пикник на плажа Simple Smile
Фонсе, не харесвам килими. Нямам нито един и нас.
Да ти е жива и здрава рожденичката!

Общи условия

Активация на акаунт