Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 36 000
  • 930
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Марѝ, заповядай
Скрит текст:
4 яйца или 5 по-малки
1 1/2 ч.ч. захар
1/2 ч.ч олио
2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер /ползвам на Йоткер/- аз ползвах лидълския, нали съм им заклет фен Joy
1/2 ч.ч. топла вода
какао
ванилия

Яйцата се разбиват със захарта /не много/ и останалите продукти се добавят в реда, в който са описани. Какаото се добавя в малка част от сместта, за да стане шаренко.
Пека в добре намаслена форма (аз в силиконова форма, без мазнина), може да се поръси и с брашно, на 170-180С върху решетка на първото ниво на фурната за около 40-45 мин., а в кукъра за 45 мин. на 150°.
След твоята за омайния кекс, тази също ще се прави често. Днес търсих рецепта, защото нямах ядки и сушени плодове за твоя кекс и така открих този Simple Smile

# 301
  • София
Честит първи рожден ден на Гого! Да е здрав, усмихнат, обичан и с много късмет!

# 302
  • София
Много благодаря за пожеланията към Гоги, момичета!
Ние сме на кръщенето. ММ обикаля с количката евентуално малко да поспи Гоги. До тук е пушка, държи се много добре. По-късно ще ви го покажа, от вкъщи.

Наздраве! Smiley

# 303
Честит да е Гого! Да има щастливо детство.
Във Варна си вали тихо… и ще сляза до морето. Много го обичам по време на буря, една стихия, а на мен ми е толкова, как да кажа…не само красиво, но и величествено.

# 304
За кекс правя само "Обикновения кекс" на Яна( има го в темата)
Много е вкусен. Аз му добавям орехи.

# 305
Аз отметнах маникюра, прескочих пазара, апнАх и спах 😁 Много гадно ми се видя времето да се шматкам насам натам.

# 306
  • Бургас
Честита първа годинка на Гоги! Да расте здрав, весел и кротък!

Роди, много е красиво!

Браво Лин!
Аз днес доста се поизпотих във фитнеса. Яд ме е на себе си,че нямам това време да ходя всеки ден. Искам да виждам резултати вече! Ама се иска и ходене всеки ден или поне през ден!

# 307
...След твоята за омайния кекс, тази също ще се прави често.
Той е от Венета, на времето пишеше във форума.

# 308
  • Бургас
Видях аз, ама аз го знам от теб, така че е кръстен на теб Simple Smile

# 309
Честит да е малкият мъж Гого newsm59. Да расте здрав, щастлив, усмихнат и да носи много радост на всички около него ura.

Хладноляво при нас. Не вали, но ММ пусна парното Mr. Green.

Лека вечер.

# 310
  • при моите деца .....
Привет!
Всички сме вкъщи Yellow Heart
ММ приготви свински гърди на бавен огън... мммм, много вкусни....
Салатка, вино...
Наздраве!
Днес минах града 2 пъти, оправих на Митето колелото, веднага го подкара....
Хубав ден имах....
имам контролни за проверяване, но..... може през седмицата, на работа....
Хубава вечер!

# 311
  • Варна
Честит рожден ден на Гоги!
Здрав да е, да расте усмихнат и много щастлив.
Девойката разказа днес за концерта на Сай. Размазали са се от кеф. Само един клип ми прати, защото телефонът ѝ се е бъгнал от дъжда, който е валял. и всичко е успяла да прехвърли на външна памет.
Дъжд не дъжд, видях ги студентите, с дъждобрани повечето, как пеят с пълно гърло и танцуват. Започнали с "джентълмен" и свършили с "гангнъм стайл"  Stuck Out Tongue Winking Eye, но един час пял и други свои песни.
Всеки университет има фестивали и кани техни си корейски звезди и групи на концерти, безплатни за студентите.
Няколко скрийшота от клипа на девойката:
Скрит текст:

# 312
  • Бургас
Голям хит беше тази песен!

# 313
  • София
Всички вече са по леглата, включително и аз. Денят беше хубав и емоционален.
Рожденикът накрая започна да киселее,  но това е нормално. Много му се спеше. В църквата се държа добре, в ресторанта също. Гушкаха го, раздаваше усмивки на всички. Heart Eyes
Баща му го мацна с торта. Беше учуден. Smile
Доволна съм от тортата, вкусна и лека се оказа.
Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания!

Хубава и спокойна вечер!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 07:36 от Muffin...

# 314
  • някъде другаде
Много сладък Гого. И тези големи , сини очички.
Нали във  вторник , както косях косачката спря. Взех чопъра изпробвах с кабела и той завъртя. Поръчах нова косачка , вчера дойде. Днес викнах племенника да я сглобим. Излезнахме да я пробваме , слагам кабела и само изпука. Племенника донесе кабел от тях и то си работи и старата. Та сега съм с две. Казах на племенника да вземе старата , че и без друго идва да я взема за да окоси у тях. Но успях и окосих. Е можеше да мина само с 35 лв. за новия кабел , който купих , но нищо.

Общи условия

Активация на акаунт