Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 999
  • 930
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро!

Честит рожден ден на Гого! Да е много здрав, щастлив, игрив и само поводи за радост да ви дава 🥰! Ще чакаме и снимки.

И при нас гадно време, ще видим каква ще я вършим преди обяд. Следобед сме на поредния детски рожден ден и поне няма да го мисля.

Хубав уикенд 😊

# 286
Здрав и щастлив да е Гого 🍀

# 287
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Честит празник, Мъфинче!
Да е здрав Гаго, да има приказно детство и верни приятели!
Поспах до 7.30.
Снощи изкарахме приятно на заведението.
Довечера вкъщи.
Днес планът е перални, да направя поне 12 хиляди крачки, но е валяло, та няма да става за планина... ще е градско ходене.
Хубав ден!

# 288
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Честита първа годинка на Гого! Здрав и щастлив да бъде и вие покрай него Simple Smile
Мръчкаво е тук, студено, спали сме на отворен прозорец и сега съм увита на пашкул Simple Smile Прозорци и пердета още не са минали по реда си, въпреки, че имам робот. Ще гледам прогнозите. Кученцето си е изяло лекарствата, доволна съм. Децата ѝ ги дават.

# 289
  • Canada
Добро утро!

Честит да е малък Мъфин, здрав, упорит и успешен да расте 🎆🎈🎂

Ели, честито и на вашето момче 🍀

Бел, тоалета готов ли е 😁

Имам около 1500 неща за вършене, а с нищо не ми се занимава 😅

# 290
  • София
Здрав и палав малкият разбойник.

# 291
  • Germany
Честит първи рожден ден на Гого! Да е здрав и да расте щастлив и обичан!
При нас е слънчево, но хладно. Според прогнозата от днес се оправя времето. Снощи се видяхме спонтанно с приятели, пих половин чаша вино и днес пак ме боли глава... Ще пускам документи по разни обяви днес, че пак съм подпалила и трябва да се махна, защото се товаря ежедневно.
Хубав уикенд на всички!

# 292
Фонс, не е готов още. Аз вече си научих урока и казвам за повода чак, като стане време да се оправяме. Иначе ще си причиня питане през 5 минути станало ли е време и може ли вече да се обличаме. Тъкмо ме питаше след колко години ще е рождения ден, но аз давам уклончиви отговори, че е скоро 😁.

# 293
  • Бургас
Добро утро!

Мъфин, честита първа годинка на Гого! Да расте здрав, щастлив и безгрижен! Весел празник!

Съни, нищо не казваш за екскурзията Wink Откъде чакаме снимки?

Не знам какво е ставало през нощта, в момента си вали кротко и напоително, но в близкия един час няколко пъти спира токът. Пека иначе баница, не знам кога ще е готова, забъркала съм и смес за кекс, дано става за печене, когато ѝ дойде времето.

Днес беше ясно, че ще си седим дОма, ама ако може да не е на свещи. Вчера си оправих терасата, купих си нова китка, че една даде фира, и днес трябва само да измия и да слагам възглавниците. Прахосмукачката и тя ме чака, ще видим и там колко пъти ще ми спрат тока.

Много ме кефят понятията за време на малките. Колко години оставали Simple Smile Сладурка е Мишето. Марто отмерва в секунди, но не съм сигурна, че са му ясни.

Спокоен да е денят ви!

# 294
  • София
Честит да е малък Гого! Нека расте здрав и да радва всички навред! Весел празник ма цялото семейство!
Голяма гъчканица беше снощи, но си заслужаваше.

# 295
Вярно са много сладки.
Помня, имаше един период, отмерваха нов ден след всеки сън. Та, като ги вземех от градината и ми разказваха нещо, случило се сутринта и беше "а пък вчера ..." Joy

# 296
Честита първи рожден ден на Гоги!
Здрав и щастлив да е!
Чакаме си снимките, че да му се порадваме.

Ще лежа основно днес, онези дни от месеца са.

# 297
  • Бургас
Значи искам да благодаря на Бубето за рецептата за най-обикновен кекс с малко топла вода, която е споделяла в някакъв момент и съм си записала. Марто каза, че е фантастичен и мога да си отворя магазин за такива кексове. Аз ще ги правя, той ще реже и продава. Баща им нека ги чака да продължат семейния бизнес, те са на друго ниво, единия го влече сладкарството, другият нещо без много зор търси Joy

# 298
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Гого! Много здраве и късмет!
Никакво време не може да уплаши луди хора като нас. Ходихме на Мол. Да не се хваля ,ама влизам в ХS.
Днес съм на маникюр, педикюр и фризьор.

# 299
Селесте, сподели рецептата!

Общи условия

Активация на акаунт