Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 997
  • 930
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Чакам детето да каже как е минал концерта на Psy, оня с гангнъм стайла.
Щеше да идва да пее в кампуса на университета. Предвид, че там са 6 часа напред, май утре ще разбера.

# 271
  • Бургас
Това с яденето на тъмно съм навита да го пробвам,ако мога да си поръчам,че не ям много храни.
Тоя BgAlert одеве така ми изкара акъла. Като писнаха тия телефони ,че ние с ММ сме с по два. Дават за утре валежи и такива подобни.

# 272
  • Бургас
Ох, и у нас се разпищяха телефони... Чувам аз шум, ама се чудя, кой откАчен съсед се изтъква ! А то какво било!
Всички го получихме този път. И служебни и лични телефони. На различни оператори.

# 273
  • Бургас
И у нас настана какафония. Викам айде пак земетресение...

Стейси, забавен концерт се очертава. На този му знам две песни, дано останалите му не са същите Hug

# 274
  • Бургас
Две песни?Аз знам само една Simple Smile Даже сега ме изненада,ще я потърся
И ние решихме че ще има пак земетресение. Въпреки че предното предупреждение не беше от БГ алерт.
ПС. Заваля при нас. Ще вземат да излязат прави от БГ алерт с тези дъждове

# 275
  • Бургас
Мда, сега видях, че е Gentleman, същата по откаченост.

# 276
Сай прави страхотно шоу на концертите си. Харесват си го корейчетата.
Скрит текст:

# 277
  • София
Добро утро!

Днес моето момче става на годинка! Heart Сякаш беше вчера, когато се роди. Само да ми е здрав и щастлив! По-късно ще се включа със снимки.

Хубав уикенд на всички!

# 278
Добро утро!
Честит празник на Гоги! Да бъде здрав, да расте щастлив! Весело да си изкарате, Мъфин! И снимка да ни пуснеш.
Готвя се за работа. Тук се изваля. Бургазлийки, как беше времето при вас снощи след алармите?
Хубав ден!

# 279
Добро утро!

Честит рожден ден на Гого! Да е жив и здрав, много послушен и игрив! Весел празник,  Мъфинче!

Тук вали, ама кротко.  Аз имам да отметна маникюр,  пазар, пране и спане 😆
Довечера сме на гости на кумицата с момичетата 🤩

# 280
Как са котките, Али?

# 281
О, добре. Лийко не наби никой и беше похвален от лекарката. После идва с мен в офиса, че имах важна среща и нямаше време да мина да го оставя. Обра овациите с атрактивния си външен вид. Като го извадих от клетката, обаче, доказа, че котките приличат на стопаните си и осъска всички колеги 😆
По обяд ми се обадиха да си взема Джуджо. Прибрах Лийкото у дома и заведох Джулиъс в офиса,  че ми  беше тревожно след упойката.  Тоя, обаче, беше все едно е ходил на СПА. Разбушува се в клетката, пуснахме го, овърша офиса, изяде едно цвете и го пратих и него у дома 😆 Добре е, все едно нищо не е било.

# 282
  • На брега на реката
Добро утро!

Мъфинче, честит да ти е Гого! Да расте здрав, щастлив и обичан! Много хубав празник ви пожелавам! Birthday Balloon Gift

Али, браво на котьовците!

Аз снощи след работа, измих още 2 прозореца и изпрах едните пердета. Днес ще изпера от другата стая и съм готова. По стар обичай обаче, измия ли прозорците - вали дъжд, та сега чакам да завали.
Не се научих да мия само при суша, та да съм местния шаман! Joy Белким ми носят дарове!

Хубав уикенд, момичета!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 07:45 от Бубoлина

# 283
Добро утро.
Честит първи рожден ден на Гого. Да расте здраво, щастливо и спокойно дете.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 284
  • някъде другаде
Добро утро!
Мъфин , здрав и щастлив да е Гоги. Желая му безгрижно детство. Ще видиш , че да като се обърнеш той ще е на 20. Бързо растат децата.
Али , браво на котачетата.
Аз имам френски булдог. Е сърдита ми е , лежи си в леглото в коридора и не влиза при мен.
При нас е валяло , а сега е облачно. Това променя плановете ми за косене.
Ще чистя вътре.
Довечера ще излизам с приятелка на заведение.

Общи условия

Активация на акаунт