Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 996
  • 930
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Роди, честита да ви е Суши. По- малко бели от предвидените да направи.
Тути, и на мен ми хареса идеята за хранене на тъмно. Мисля си дали да не изненадам ММ.
Съни, сложи една маска на лицето и поседни за 5 минути. Ще изкочи само парчето от пъзела.
Вчера си пристигна приятелка от Америка. Надявам се днес да се наговорим.
Хубав ден от мен!

# 256
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, стиснати палци, всичко да се подреди, както трябва.

Ели, честит да ви е баткото. Здраве и успехи!

Роди, аз предпочитам кучета, но котето ви ме грабна. Сладурче!

Мари, дано ви стигне време да се наприказвате, но се съмнявам. Жените, винаги има какво още да кажем! Blush

Снощи валя градушка, но Слава Богу, примесена с дъжд, че имаше и едрички, колкото орех. Дано повече да няма!

Хубав петък, момичета!

# 257
  • някъде другаде
Добро утро!
Роди , Суши е сладур.
Съни , да успееш да подредиш пъзела. Приятно пътуване. Чакам обещаните снимки.
Боби , за Лунар се записвам и аз.
Аз днес ще работя без план , каквото успея да свърша , това ще е.
Довечера отново на танци. Ще трябва да наваксвам , нали не ходих месец и половина.

# 258
Добро утро!

Ели, честит да е синът ти, здрав и успешен!

Съни, приятно пътуване, ще чакаме снимки 😊.

Роди, сладко коте, ще се спогодят с кучето и ще станат приятели.

Доволна съм, че е петък и съм до 15ч. После маникюр и дежурната площадка, ако не вали.

Хубав петък 😘.

# 259
  • Бургас
Добро утро!
Роди, разкошни са и двамата!

# 260
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ели, честит младеж на патерици! Здрав и успешен да бъде!
Роди, малка, сладка бонбонка е Суши Heart
Днес мислех до Златна панега да отидем, но снощи излизахме до късно и днес като го гледам, никъде няма да ходим Grinning

# 261
Добро утро!

След малко награбвам котките и отиваме на ветеринар. Джуджо ще го оставя за кастрация, а Лио ще го ваксинират. Дано не пребие хората... После ще идва в офиса с мен, че имам важна среща и няма да има време да го оставя у дома. Като ми се обадят ще ида да си взема и  Джуджито и дано да можем да се прибререм. Стиснете по един палец всичко да е наред!

Суши е много сладка 🤩

Спокоен ден,  банда!

# 262
  • София
Добро утро!
Вазата определено е в опасност. Simple Smile
Али, супех!
Прекрасен ден на всички!

# 263
  • София
Добро утро!

Не успях да видя котето... Роки го знам, красавец е!
Днес ме чака чистене и пазар. Ако ми остане време, ще почета. Вчера успях да отхвърля малко работа, докато ММ гледаше Гого. Днес само ще пусна робота и ще измия. Голямо улеснение е с роботчето, много съм доволна.

Хубав да е денят ви!

# 264
  • София
Добро утро!

Не успях да видя котето... Роки го знам, красавец е!

Мъфинче, само скрих снимката. Там е. Kissing Face

# 265
  • София
Роди, видях! Къде съм бляла, не знам... Много е красив! Heart Eyes Нослето му е като мацнато с боя. Simple Smile

# 266
  • на Мелмак
Така, направих си страхотен хумус, изгорих обаче тортиля чипса, с който да го хапвам. Та така си го ям сега. Иначе много вкусни тортили хапваме, тип обери хладилник. Много обичам така.
Главата ме скъсва от болка. Писна ми вече и хапчета да пия.
Кучето също не си харесва хапчетата, които трябва да пие. Изкарва си ги от купата, а после се преследваме из къщата, за да ѝ ги дам. Маслото от сьомга също не ѝ харесва, а има суха кожа и трябва да го пие. Мога да го сменя и него с капсули, и с тях да се преследваме. Поне лечебната храна ѝ харесва, че има два камъка в левия бъбрек.
Уффф, казах си Grinning

# 267
  • София
Свърших си работата. Изчистих, напазарувах и направихме разходка с Гоги и Арчи. Обядва, поиграхме и преди малко заспа. Направих си кафе и сядам с книгата. Възползвах се от намаленията в Озон и му поръчах умното кученце. Ще му хареса. Следобед съм на фризьор за боя и прическа. Важен ден е утре. Simple Smile Първо, моето момче има празник. Също сме на кръщене сутринта. Детето е на наши приятели, колкото Гоги е. Ще идем да ги уважим, едва ли ще стоим много. Вечерта ще имаме гости. И в неделя също. Общо-взето се очертават много вълнения и усмивки за Гоги. Simple Smile

# 268
  • Варна
Роди, много красива е Суши! Направо все едно художник я е рисувал!
Аз отметнах зъболекар днес. Да живее анестезията!
Хванала съм тен от работа в градината. Пък хората мислят, че е от плаж.
Спорен ден!

# 269
  • София
Пък едни познати се върнаха от Доминикана скоро. Днес ги гледам почти без тен. Попитах ги защо са дали една торба пари тогава.  Relaxed
Ети, страхотна идея ми даде. Ако ММ довечера склони да отидем до едно заведение, точно тортиля ще си хапна. Kissing Face
Мъфин, това наистина е от най-важните дни за родителите. Децата не го помнят толкова.
На щерката помня, понеже беше първо внуче за моите родители на деня се оказа, че има 3 огромни торти. Бабите и те бяха донесли по една. Голямо ядене падна после.

Общи условия

Активация на акаунт