Кралски работи и клюки - май 2025

• 77 133
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 1 005
Чарлз не го ли управляваше това херцогство много добре, аз мисля, че само суперлативи сме чели по този повод тук.

# 1 006
Чарлз го направи печелившо и социално ориентирано, Уилям очевидно надгражда и разширява постигнатото.

# 1 007
Летисия е открила  84-то издание на панаира на книгата в Мадрид

# 1 008
  • Някъде там
Чудна е така Летисия.  Много повече ми харесва с тези сандали, отколкото с еспадрили.
Много приятна рокличка.

Елизабет започва 7 месечен стаж в една от големите институции в Брюксел.
Коя е, не се уточнява.
На по късен етап ще обявят какво ще се случва с образованието й и дали ще продължи в Харвард.

# 1 009

Елизабет започва 7 месечен стаж в една от големите институции в Брюксел.
Коя е, не се уточнява.
На по късен етап ще обявят какво ще се случва с образованието й и дали ще продължи в Харвард.

В Харвард вече не може, Тръмп забрани.

# 1 010
Много ми харесва Летисия с двата последни тоалета.
Рядко нося рокли, но тази бялата ми се прииска да я имам Simple Smile

# 1 011
  • Някъде там
Да, но пишеше, че ще изчакат до септември да видят няма ли да се промени това и тогава ще обявят окончателно. От двореца са казали, че не бързат с вземане на решение и обявяването му. Просто ще следят нещата и ще обмислят алтернативи.

# 1 012
  • София
... Светлината вътре е такава, че го притъпява.
Италианска марка е роклята.

Нова рокля на "Каролина Ерера". На манекена ми харесва. Върху Матилде не мога да преценя. Мрачни са и снимките.

Скрит текст:

Страхотен цвят е тази рокля, и роклята ми харесва.
И на Матилде на манекена ми хареса. Сигурно и на нея ще е добре, тя е достатъчно висока, за да стои добре този модел.

# 1 013
  • Някъде там
След единичните и двоен портет на близнаците пуснаха.Портретите са за сайта им.
Много ми харесват.🥰

Клипче от изненадата на Силвия за актьора Кристер, който я имитира многократно.
Страхотен жест. Много мило клипче.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1928427589867037133?t
И клипче с една от  имитациите му, част от концерта за 40 годишнината на Виктория.
https://www.instagram.com/reel/DJbGYw6uGtZ

# 1 014
Близнаците са като изписани Heart
На Летисия не ми харесва много роклята, сандалите са приятни. Много ми хареса от вчера, този черен панталон и стои много добре.

# 1 015
Доклад  публикуван от британското кралско семейство, описва подробно подаръците, получени от членовете на кралското семейство в периода 2020-2023, като набляга на описанията, без да се установява паричната стойност на всеки подарък.

През 2023 г. кралят получи автомобил Rolls-Royce Cullinan Series II от краля на Бахрейн по случай коронацията си. Луксозен автомобил на стойност 400 000 евро. Освен това той получи церемониален меч от кралете на Ашанти (Гана), Кувейт и Нигер. Междувременно кралица Камила, преди коронацията си за кралица на Англия, получи лапис лазули, полускъпоценен камък, от бившия президент на Афганистан. През октомври 2023 г. тя получи и кувейтска национална носия и множество подаръци по случай възкачването си на трона.
Колата е влязла в състава на Кралския флот и ще се използва за официални поводи, а бижутата са станали част от Кралската колекция.
Те не само получиха ценни подаръци, но те получиха и храна (мед, чай и др.), дървета и други символични предмети.

Що се отнася до принца на Уелс, неговите дарения са разбити по пътуванията му до Полша, Ню Йорк и Сингапур, както е традиционно. Даренията разкрити от кралското домакинство са символични и се състоят от картини, книги и предмети без значителна парична стойност.

# 1 016
  • Някъде там
Майка и дъщеря на концерт.
Елеонор е като картинка. Много нежна и красива девойка.
От на Матилде роклята ме заболяха очите.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 23:02 от daviz

# 1 017
Матилде е прекалила с тая рокля. Дъщерята е с хубав модел рокля ама дължината е никаква, прическата също ще е хубаво да се оправи, много залепнала в корените.
На модела е идеална, не знам на нея защо ѝ е къса.

Твърдо не за Матилде..

# 1 018
  • Пловдив
Защо? Много си е добре роклята, вечерна златна рокля.

# 1 019
А, значи шведът е признал, че кокаинът е негово притежание.
Горе по севера не си поплюват.

Дано скандалът с Мариус не бъде заменен, дано Фенрис се върне да разкаже от първо лице, като говореща езика.

Няма много ново из медиите за Мариус. Не знам на какъв етап е разследването. След като полицията откри огромни количества снимков и видеоматериал на електронни устройства, които са притежание на Мариус, малко се чуват новости. Последното по спомен е, че полицията работи по преглед на материала и идентифициране на други потенциални жертви като скоро след като се обяви откритието на огромния снимков и видеоматериал се идентифицира нова жертва - приятелка на Мариус, една известна госпожа тук.
Иначе сега намерих статия от преди няколко дни, че полицията е идентифицирала нова жертва на Мариус - млада жена от неговия приятелски кръг, която е била привикана в полицията наскоро и й е показан видеоклип с ''унизително и сериозно съдържание''. Тя е била разстроена, не е давала съгласие да бъде снимана така и не е знаела, че Мариус я е снимал.
Та явно полицията сега работи над тези снимкови и видеоматериали да идентифицира нови потенциални жертви.

Медиите имат сега много фокус върху Ингри Александра и нейното бъдещо учене в Сидни, за което данъкоплатците ще платят огромни суми, както и Сверре Магнус, който ще има самостоятелно представяне на кралското семейство и се чудят дали да не го направят работещ роял или да го оставят да си живее живота. Със стари крал и кралица, хронично болна Метте-Марит, Ингри Александра на другия край на света и Марта и шамана излагащи монархията, не останаха хора в това семейство, които да работят. Та май Сверре Магнус ще го правят работещ роял.

Общи условия

Активация на акаунт