Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 238
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Прекрасно е, че Хари все пак има къде да отиде. Не му трябва дъждовната Англия. И жена му си е добре- сигурно си лежи под някое дърво, мисли рецепти за сладко и пише картички на приятелките си. Дано си живеят все така щастливо и да не обръщат внимание на роднините, които не обръщат подобаващо внимание на тях.

# 106
  • Някъде там
Красива снимка. 🥰 Като от приказка..
Напомня ми за една друга, но тази е на много по-красиво  изглеждащо място.

Още един от талантите на това хубаво момиче.🥰 Жалко, че не може да се чуе.
https://www.instagram.com/reel/DJMra8ftPD1

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 08:38 от daviz

# 107
След тази снимка на Хари си затвърдих мнението, че интервюто е просто ПР ход, за да си осигурят медиен интерес, но на каква цена.  Хари поддържа толкова инициативи за психично здраве, самият той обаче явно не работи върху собствените си травми, защото един от признаците на доброто психично равновесие е да продължиш напред, като спреш да обвиняваш другите за това, което се случва с живота ти.

# 108
От къде се е завърнал? Той си беше в Америка, от там е интервюто...

# 109
Още един от талантите на това хубаво момиче.🥰 Жалко, че не може да се чуе.
https://www.instagram.com/reel/DJMra8ftPD1
Много хубаво момиче е Джоузефин наистина. Наследила е артистичността на баба си.

Добре, че е Хари да поддържа интереса.

# 110
Снимката на Хари с деца е много мрачна, без живец.

# 111
  • Някъде там

Много хубаво момиче е Джоузефин наистина. Наследила е артистичността на баба си.
Нали? Прилича ми много на Мери 🥰
, но артистичността е от баба. Радвам се, че не я ограничават..
И като споменах Маргрете много ми хареса разказа за спомените й от 5 май 1945 :
На 5 май 1945 г. проклетите години приключват. Дания отново е свободна.

Денят на освобождението е кристално ясен в паметта на кралица Маргрете.
Във връзка със 75-ата годишнина през 2020 г. кралското семейство сподели видео, в което кралицата, която по това време е била на пет години, описва как радостните възгласи от дворцовия площад са я събудили, след като по радиото е прозвучало съобщението за освобождението.
Тълпата ликува, което обърква младата принцеса, защото дядо ѝ, Кристиан X, няма рожден ден през пролетта.

- Тогава чух бавачката ми и прислужницата на майка ми да стоят в съседната стая и да си говорят. И тогава си помислих, че трябва да вляза и да разбера какво е това.

- И бях почти сигурна, че ще ме хвърлят направо в леглото, но не стана така.

Напротив, тя беше посрещната с прегръдка, а малко след това родителите ѝ, Фредерик IX и кралица Ингрид, дойдоха да я отведат в хола, където голямото събитие беше отпразнувано с нещо толкова екстравагантно като безалкохолни напитки.

- Тогава получих сода. Сода с лимон, а тя определено не беше нещо, от което пиех много. И татко каза: "Това е мирът. Войната свърши."
- Не разбирах какво е това, но усещах, че хората са развълнувани и щастливи. Тъй като си спомням тази нощ толкова ярко, окупацията е означавала нещо за мен през целия ми живот.

Днес 80-годишнината ще бъде отбелязана със служба в църквата "Дева Мария" и панихида в Мемориалната гора.
Глостър ще са гости на тържествата.

А днес едно от внучетата й навършва 16 години.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 11:21 от daviz

# 112
  • София
Летисия и Леонор 🥰
https://www.instagram.com/reel/DJM1zqFs39q/

Не мога да определя на кого приличат близнаците и Изабела. Само Кристиан ми прилича на Мери, при останалите - не мога да кажа, че ми приличат на някого конкретно.

# 113
  • Някъде там
Летисия и Леонор на приема за семействата .
Много харесвам снимките на сегашните кралски особи с порасналите дъщери и синовете. Много хубави отношения имат.🥰
Летисия е страхотна. Разкошен гащеризон. Дано лятото можем да виждаме Леонор в обикновени тоалети.

Шведите  на изложба.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 13:58 от daviz

# 114
  • София
Естел е голяма красавица!Вече! Много е нежна и е взела най-хубавите черти от родителите си.
Много мило клипче на Летисия и Леонор, не се виждат често така разчупени кадри. Все са обрани,с царствена походка и внимават кого ще докоснат и как ще се усмихнат.

# 115
Много са хубави снимките на Летисия и Леонор. Греят двете направо. Чисто по майчински разбирам каква радост е за Летисия да си види детето след дълго отсъствие. ❤️

# 116
Хари се е завърнал точно навреме за рождения ден на сина си, последните години все беше извън щата в деня на празника.

# 117
Много са хубави снимките на Летисия и Леонор. Греят двете направо. Чисто по майчински разбирам каква радост е за Летисия да си види детето след дълго отсъствие. ❤️
Е, все пак знае, че е добре пазено и се ползва с много привилегии, непознати за простосмъртните.

# 118
Е, все пак знае, че е добре пазено и се ползва с много привилегии, непознати за простосмъртните.
Така е,но друго си е да си го гушнеш! Дисциплинирани са и двете дами, емоционални,но сдържани.Вероятно веселите писъци са били насаме.

# 119
  • Някъде там
Датчаните пристигат на службата.
Мери за пореден път изглежда страхотно.
Всички ми харесват днес.

Гостите Глостър.

Общи условия

Активация на акаунт