Звездни Компромати- Май'25

• 271 266
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 950
Кои са тези промени по лицето й?
Например, хлътване на бузите и смъкване към шията. Леко се сбабичасва така да го кажа. Тази снимка не е най-подходящата, на която може да се забележи.

# 1 951
Мадс Cupid

Скрит текст:

# 1 952
Аз пък дори си мисля, че в последните години по-инвазивна интервенция си е правила Глория, лифтинг или нещо подобно.

# 1 953
Чудим се защо Мара все още поддържа джуки като слонски анус.
Ами, вие представяте ли си, ако махнем тоз лабиален силикон, как ще й увиснат устните?
Почвам да си мисля, че просто й се налага да ги тъпче постоянно, защото как иначе биха изглеждали естествено след десетилетия тъпкане? Като спихната кожена ръкавица.

# 1 954
Аз не мисля, че може да махне силикона от устните си Мария дори и да иска. И е решила да превърне дефекта в ефект като ги тъпче постоянно. Жалко, защото за мен тя е една от малкото естествено красиви и нежни бръмчалки. Но понеже е проста отвъд възможното за човек, не успя да капитализира красотата си и на 40 години търпи да я бият и се чуди на чий дебел врат да се окачи.

# 1 955
Ох, тези фолк певици. Хвани едната удари другата. А едно време имах любимки сред тях. Бяха много по-естествени. Сега ремонтират джуки, цици, носове, .. правят се зорлем на маймуни. Като започнат да остаряват и тази кожа вземе да увисва ще станат плашила. Специално Мария си я представям като Херцогинята на Алба (една испанска благородничка).

# 1 956
Глория прекалява с устните и това я състарява допълнително. Не разбирам какъв е този комплекс с устните, при положение, че изглежда много добре с нейните си. Добре поне, че носа си не е пипала и си личи как увисва леко, картинката иначе щеше да е покъртителна с чип нос и големи джуки. Не се чудете за тях, то всяка трета на улицата е с устни, брадички и пр.
Скрит текст:

# 1 957
На тази снимка от толкова обработка повече мяса на щерка си Симона отколкото на себе си.

# 1 958
На втората снимка с Цветелина ли е?

# 1 959
Да.

# 1 960
Да .. и Стефан Илчев.

# 1 961
Глория, каквото и да направи, тази челюст на булдог няма как да се тушира.

# 1 962
Богданска много започва да прилича на Глория, на предната страница помислих, че е тя.

# 1 963
Няма проблем с челюстта, най-вероятно нарочно си я прави така в опит устата й да изглежда още по-голяма.
Анелия и тя на нищо е заприличала:

# 1 964
Дори и в менопауза, та то си е нормално, жената е 50г. Важното е,че има привилегията да остарява,защото не всеки се дава тази възможност. А за мен изглежда прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт