Звездни Компромати- Май'25

• 271 194
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 2 100
Щонова добре, че само танцува, а не е заложила на кънките...

# 2 101
"Работата в Азия"на Валерия е била да я изпратят от България да обикаля агенции в Япония и да се добере до това да направи рекламни снимки за квартални магазинчета.  И това ходене еднократно  до Азия за месец е представено като кариера и работа на модел в Азия Grinning
Защо не е успешен модел в Япония сега с красив и независим живот, а снимка хладилниците и колите на един вуйчо тук? Че нали азиатците припадали по нейната красота...
Понеже не се мисли критично, всичко каквото представя Сульо и Пульо като биография и измислици се приема за чиста монета в и без това шарлатанската ни държава.

# 2 102
  • Glasgow
Сигурно е било стори, аз тук го видях. По скоро мисля че показва, че и веганите могат да ядат разнообразна храна

# 2 103
Даниела за красива ли се брои или да се смята, че и аз завиждам? 😁 Според мен се е загрозила с корекции, ако не беше прекалила, може би щеше да е симпатична. Николета е хубава, но с глупаво и лигаво поведение, обича демонстрациите. От мъжете и определено предпочитам Валери пред Николай.

# 2 104
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:
Нора Недкова в Монако гледа Формулата от ВИП-ложата
Скрит текст:
Кристияна Лоуизу със сина си Ромео
Скрит текст:

# 2 105
  • Някъде там...
Гръм в Рая?
Бриджит и Емануел Макарон
https://youtu.be/S2MrMlJ_fZc?si=Mzt_Uk9Jp8dHzur3

# 2 106
  • на село
Може ли някой с две изречения да разкаже какъв е компроматът с бившия на Емануела и една жена с вид на извънземно? Явно те са спечелили Ергенът, а цялата държава пак е изненадана от финала. Все едно там хората влизат, за да се влюбят.

Това момиче Валерия не знам с какво е заслужило чак такива грозни думи и нападки. Да, явно е златотърсачка, ама то и много други са, голяма работа.

# 2 107
С две думи-Мартин обвинява Даниела, че го лъже и има отношения с други мъже. Въртят се някакви клипове в нета. На останалите чавки на диванчето не им разбрах функцията, освен да хихикат и наливат масло в огъня.

# 2 108
Е те от кога чакаха това!

# 2 109
Това между Макронови е ясно, че не се случва за първи път. Връзката им е ненормална, та никой не се учудва на токсичните им взаимоотношения. Екипа около тях сигурно са свидетели на страшни циркове, но никога няма да ги издадат.

# 2 110
  • София
Доколкото разбрах Даниела яко се е овъртяла в лъжи. А Мартин явно е бил хлътнал и щом се е осъзнал рязко се е озлобил.

# 2 111
Доколкото разбрах Даниела яко се е овъртяла в лъжи. А Мартин явно е бил хлътнал и щом се е осъзнал рязко се е озлобил.
Мартин затова се озлоби. Явно беше се влюбил.много. Но като се замисля, добре че си намери майстора. Той обича да използва жените за секс и после да ги захвърля като боклуци. Нека да види какво е да си на мястото на тези жени, които ги използвал и подигравал!

# 2 112
На мен ми се струва, че просто Брижит Макрон вече е доста възрастна и си започват нормалните възрастови изменения - сприхавост и т.н. и хората около нея ще трябва да са търпеливи.

# 2 113

Браво на Бриджит Макрон - отдавна някой трябваше да го плесне през устата.

За Даниела не ме интересува нищо, но като цяло смятам, че корекциите и са далече зад границата на нормалното и красивото, Тя е деформирана и вместо нос има две дупки. Много зле, не знам, как може, който и да е мъж да намери това за красиво.

Интересното беше, че четох статия, че Палуна си е поставила за цел да си направи лицето триъгълно - по типа на Даниела и посетила клиника (не си спомням коя), където ще и изострят брадичката и скулите, понеже това и е най-големия проблем в живота.Joy

# 2 114
  • в пералнята

Ау, колко грозно...

Общи условия

Активация на акаунт