Звездни Компромати- Май'25

• 271 201
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 160
Kate Hudson участвала във фестивала BottleRock в Напа
Скрит текст:

# 2 161
  • София
Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Скрит текст:

# 2 162
Хич не го побутва леко, ами направо си го блъска.

Не мисля, че ако Тръмп "побутне" така Мелания, ще го наречем възрастово изменение.

# 2 163

Не мисля, че ако Тръмп "побутне" така Мелания, ще го наречем възрастово изменение.

Но тя като го поблъсква, викаме “бе запазили са семейството хората, кво като се побутват отвреме-навреме” 😄

# 2 164
Не, не го подбутна, а точно обратното - той се отдръпна назад. Чист рефлекс.
И на мен ми прилича на анорексична, това също влияе на поведението и психиката.
Макроновица я знам като един доста обран и дисциплиниран човек. Тук е изпуснала самоконтрола.
Сега замазват. Не му е лесно.
Lanarte, да, най-вероятно носи перука.

# 2 165
Направо си го плесна през устата бабата, после по стълбите той и потърси ръката и тя не го отрази изобщо.

# 2 166
Catherine и William
Скрит текст:

# 2 167
Аз сега го гледах по-внимателно - тя го блъска и с двете ръце.
На мен той ми изглежда леко подпийнал, не знам дали е наистина така.

Но възрастните хора често в някои моменти не се усещат.
Днес нейн набор ни блъсна колата и даже не усетил, че нещо такова се е случило.
А, така ли, изгубил рефлекс каза, Head Band

# 2 168
  • Пловдив
Аз сега го гледах по-внимателно - тя го блъска и с двете ръце.
На мен той ми изглежда леко подпийнал, не знам дали е наистина така.
А на мен ми прилича на разгорещен от скандал. Очевидно е имало скандал точно преди да отворят вратата.

# 2 169
Aлисия… ако това е нейната къща - хубава е 😀 може да си е платила и дизайна 😂 
Скрит текст:

# 2 170
  • Viena
Баба и внучка-просто страхотни Малинки

# 2 171

Абсолютно. Стига сме оправдавали насилието с възрастта или пубертета. Недопустимо е всяко физическо или психичеко насилие.

# 2 172
Между другото съм много против този пост "първа дама". Ако има такъв пост в една президентска република, то първата дама трябва да участва наравно с мъжа си в изборната кампания. А не после - подир дъжд качулка - новоизбраният президент да я натресе. Ами ако пък е жена президент - първи сър ли трябва да има?
Все едно един мъж да си води жената на работа - аз така го разбирам. Ако е монархия, вече става друго, но при изборна длъжност да си натрисаш жената, не е много ок.

И също - много е грозен този двоен стандарт за възрастта - 72-годишната жена първа дама е "бабка", но 72-годишният Путин,  78-годишният Тръмп и 71-годишният Ердоган са велики мъже държавници. Мелания е с 23 години по-млада от бай Дончо, а Алина Кабаева - с 30 от Путин. Но само Макрон спи с "баба си" - тия двете не са спали с "дядо си".

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:24 от Не се сърди, човече

# 2 173
Това с Макрон вече е истински компромат. Не си я представях баба Макрон да посяга на мъжа си.

Лелее 😱😱
Страшна Макронката!

# 2 174
Шоуто на Николетови май наистина е провал по рейтинг. Излезли са междинните резултати и от Нова не са доволни. Затова и са решили да го спрат спешно, макар че първоначално е анонсирано като “Сезон 1”.

Това не е добра новина за Иван и Андрей като продуценти, но няма повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт