Звездни Компромати- Май'25

• 271 189
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Мишето Маринова има рд днес 🎂
Не ми изглежда на 27 🧐
Толкова дълго носеше брекети,а захапката пак не е ок
Скрит текст:

# 571
На тази снимка малко прилича на Лейди Гага.

# 572
Харесва ми, че Лейтън Мийстър прави напоследък публични изяви, снима се в списания и филми. Пен Беджли също много набра популярност със сериала “Ти” (все се каня да го гледам), докато Блейк копае дъното с всеки ден, а не е като да е нямала възможност да е успешна. Но липса на талант + големи претенции не е много добра кариерна стратегия 😄
Лейтън пък е женена за Сет от Ориндж Каунти. Много са сладки!

# 573
Мерси за селекцията, elle.n
Папарашките снимки поне развенчаха напълно мита за "младежки изглеждащата 75г Вера Уанг"

# 574
Вера Уанг изглежда повече от чудесно за годините си. И да, не е млада, но е супер според мен. И категорично няма бабешко излъчване, каквото предполагат годините и.

# 575
Моята Кралица рекламира бижута на Диор.Heart Eyes
Скрит текст:

# 576
Вера Уанг изглежда повече от чудесно за годините си. И да, не е млада, но е супер според мен. И категорично няма бабешко излъчване, каквото предполагат годините и.
На мен ми изглежда като 75г. азиатка (особено на МЕТ) в което няма нищо лошо. Нито година по-млада не изглежда от реалната си възраст.
Но явно преди са предобряли с фотошопа.

# 577
Ами, да не изглежда по-млада, но категорично няма бабешкото излъчване, характерено за тази възраст, дори при повечето азиатки. Може би ниските килограми помагат за това, както и липсата на увисване на долната част на лицето също. Иначе съм съгласна, че по разни снимки и хвалебствени статии са предобрили яко положението, с фотошопа.

# 578
  • In The Middle Of Nowhere
Драго Чая ако не се лъжа преди доста години май имаше един дует с Ивана? Или дали пък не го бъркам с някой..

# 579
  • гр.София
Миналото лято се засякохме с Драго чая и още двама с него в едно заведение в парк Заимов (много дебел, с един потник,  гледката не беше много приятна). Бяхме на детски рожден ден и той беше много възмУтен, че децата вдигаха шум (особено, когато пееха Happy Birthday и духаха свещички). Управителя на въпросното заведение непрекъснато гонеше децата към парка в тъмницата, само и само да са далече от заведението. Даже имаше наглостта да каже на бременната с трето дете майка, че вече не са добре дошли Rolling Eyes Скандално и супер неадекватно поведение Disappointed Не знам какво са очаквали от един детски рожден ден освен да има смях и игри. Едва ли децата ще седнат да играят шах и да четат тихичко книги Grinning
Както и да е, мисълта ми беше, че поведението на Драго чая беше далеч от фалшивия му образ.

# 580
Драго чая…,уж не понасяше чалгата 😀
Скрит текст:

Онзи ден докато чистих, слушах Драго при МонДьо…
Не разбрах каква му е толкоз драмата освен, че си хваща много млади гаджета, те го използват, няма любов и живее в дома на починалата си баба.
Много е сладкодумен, като една леличка, сладко, сладко разказва и много добре изглежда след операцията.

# 581
На мен ми изглежда като 75г. азиатка (особено на МЕТ) в което няма нищо лошо. Нито година по-млада не изглежда от реалната си възраст.
Но явно преди са предобряли с фотошопа.

Определено си изглежда като жена на 75. Като за азиатка обаче изглежда дори на повече, предвид начина, по който стареят.
Но за мен е странно друго - всичките и снимки се "мажат" яко с филтри и фотошоп, а на живо се явява с провисналата кожа и без грим Rolling Eyes Все пак е дизайнер, може да се облече така, че да скрие всички несъвършенства, плюс добър гримьор - и ще изглежда ако не като на снимките, поне подобно. Силно изрязаните ръкави тип потник не трябва да са първи избор и на най-перфектното тяло и най-прекрасната кожа, какво остава за жена на 75, която е живи мощи...
Скрит текст:

# 582
Вера Уанг си изглежда като кльощава баба с перука.

# 583
Ужасно изглежда Вера Уанг.

# 584
Ужасно изглежда Вера Уанг.
Вече бях решила, че явно само аз нещо не съм добре със зрението, защото не намирам нищо младеещо и хубаво в нея. Като от азиатски хорър е.

Общи условия

Активация на акаунт