Звездни Компромати- Май'25

• 271 110
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 630
Уау, бабата на Филип Буков удари в земята наборката Вера Уанг!

# 631
  • София
Ей това е страхотно изглеждаща дама, наистина е уау!

# 632
Джиджи  Хадид казва, че преди Мет гала е хапвала пилешко (пържено?)  /чикън уингс/
Joy грам не вярвам мама да й е разрешили баш пред галата, но така да бъде
Скрит текст:

# 633
Абе проличава й в лице Wink

# 634
Уау, бабата на Филип Буков удари в земята наборката Вера Уанг!
+1 и разби митът за бабата на Роуз от тази тема

# 635
Харвард отговаря на писмото на министъра на образованието, бивша кечистка, Линда някоя-си:
Скрит текст:
Laughing
Пак се връщаме към класата и парите.
Едва ли го е писала Линда. Обаче дори и да е тя толкова ли никой не го е прегледал преди печат/изпращане?
Иначе от мен - БРАВО на Харвард! За съжаление тия на които трябва да се отворят очите почти сигурно няма да разберат какво и защо е това с червения химикал.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 21:52 от dariVale

# 636
  • гр.Пловдив

И на Николета баба й е била красавица

# 637
Симпатяга е
Тази Николета напоследък много се говори за нея. И ми се струва че все повече ще се споменава...

# 638
Че тя баба и по-красива от Николета преди корекциите .Ще се споменава покрай реалитито като вкарат интериорен лукс,драма и зачатие ще покрие критериите за турски сериал на 100 %

# 639
Чудя се с какво би могла да бъде интересна за някого Николета? Там всичко е  (по)казано. Семпла пластмасова женичка.
От години се беше поспряла и по-добре и сега изведнъж изскача и се почва пак с простотиите тип "гледайтиииии, завиждайтиии".
Тя не е искрен човек и няма капацитета да разкаже историята покрай забременяването си така, че да докосне и други, борещи се с такъв проблем. При нея всичко е търсене на евтина сензация и подозирам, че и "риалитито" ще е такова.
Останалите от четворката дори няма да ги коментирам..
Абсолютна скука.

# 640
Плюс това много от нас са я “наблюдавали” доста години, но има и  много млади кифлета, за които ще е новост да я видят да говори, освен да се чекне по снимки. Ще се гледа. Не от мен де.

# 641
Николета за самото ин витро нищо няма да разкаже според мен.

# 642
Michele Morrone
Скрит текст:

# 643
След раждането Николето пусна пост в социалните мрежи с историята. Аз не мисля, че ще задълбаят повече въпреки, че няма да е лошо.
Аз ще му дам шанс Николета и Ники не ме дразнят толкова колкото Гери и мъж, но ще ми е интересно какво ще сътворят.

# 644
Николета за самото ин витро нищо няма да разкаже според мен.
Абсолютно. Ако имаше желание, досега можеше да говори по темата. За мен тя има комплекс по тази линия и ще си премълчи. Нейно право, разбира се.
Виж, за 300 рокли ще разкаже - то на нея това й е.

Общи условия

Активация на акаунт