Звездни Компромати- Май'25

• 271 162
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 600
Че кой ще плати да спи с Иво Димчев при положение, че е ХИВ-позитивен. Това вече граничи с лудост.

Снимката беше някъде от Швейцария май и парите швейцарски франкове (не помня точно, но европейска държава беше). Сред тях има доста ХИВ-позитивни, като нищо и другия е бил такъв.

# 601
  • София
Ирина Тенчева

Скрит текст:

# 602
Стринка малко ме стресна...
Не е излязла добре тук, гледах я в Капките, имаше по-свжарски вид.

# 603
Само малко ли?Мен-бая.

# 604
Мигли няма ли?

# 605
Иво Димчев е на терапия и не носи опасност от зараза.

# 606
Леко подпухнала ми се вижда иринка....поодарила е нещо май предната вечер

# 607
Мегз и затворите
https://www.instagram.com/reel/DJUWX7XCCLD/

Всъщност не беше ли измислила тя схемата с колата, за която щеше да влиза в затвора или друго провинение имаше?

# 608
Галена с нова песен и клип, прави йога Grinning Яка е в клипа, но на снимките от участия - не.
Скрит текст:

Таня Боева:
Скрит текст:

# 609
Добре ли чух? Таня Боева не се била променила външно през годините. 😆 По-голям майтап не бях чувала наскоро.

# 610
  • Sofia
Пропуснала съм този чалгарски период на Драго като водещ…все си мисля,че доста негативно се е изказвал за този жанр,но може и да греша 🤔

# 611
  • España
Преди няколко години бяхме с майка ми и децата ( явно преди доста години е било все пак) на цирк в родния ми град и Чая беше водещ. След края на представлението , отвън той излезе да се поснима с почитателите , а настроението му беше точно обратното на това , приповдигнато и очеизвадно фалшиво вътре . Разбирам, не е длъжен да си говори и снима с хората , но той го правеше толкова демонстративно незаинтересовано и надменно , че чак дразнещо . А и през цялото време през главите на хората се обясняваше нещо с работниците от цирка . Майка ми много държеше да я снимам с него ( почитателка му е) , аз се бавех ( според Чая ) да ги “щракна”…после с  безкрайно отегчен глас ми казва:
- Оххххххх….хайде елате и вие сега!
На което аз категорично отказах , вероятно и придружено със съответната физиономия , та чак го стреснах и той веднага се скри в шатрата или както там се казва .

# 612
Сега се сетих, че Драго имаше и чалга песни, които излъчваха по Планета. Тази е приятна между другото и клипа радва. Grinning

# 613
Драго преди 20-на години имаше песен, която се въртеше по Планета. Нещо такова: ''От понеделник ще лягам, щом падне нощта, от понеделник ще бъде така. Но днес е вторник. Simple Smile '' Та не е съвсем избягал от чалгата.

Margarita1976, писали сме заедно. Simple Smile

# 614
  • Sofia
На клипа е баба му с наследствения апартамент.

С Лили Иванова имаха няколко хубави дуетни песни.

Общи условия

Активация на акаунт