Звездни Компромати- Май'25

• 271 059
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 750
  • Berlin
О и Памела ли ще играе в Голо оръжие? Мале, голям смях е още на трейлъра, надявам се да е смешен колкото предните филми. Лиъм Нийсън ще е сина на Лесли Нилсен.

# 751
То щото снимките на Азис пращят от стил, та и той с нелепите си изказвания.
Помня, че наскоро Гери Малкоданска се беше заметнала с подобна мрежа като Мара, какъв е този странен тренд?

# 752
Второ лято е тази мода да ходиш по бельо. Едно време беше срамно да ни се видят гащите, а сега е модерно Rolling Eyes

Марта Вачкова няма да я харесам никога. Рядко фалшиво същество.

# 753
Язък ми на клюкарката дето съм, значи😆Нищо не знам🙈 Разбихте ми мита за готиния Файнс🙈🙈🙈 Дето най-мразя женкари…
Готин та готин, спор няма.
Още от Брулени хълмове (където му изгрява звездата) през Списъкът на Шиндлер (убийствено сериозен и студен, но такъв жесток красавец❤), до Английският пациент дето всички си мечтаехме да избутаме Кристин Скот Томас извън екран и да ни прегърне тоз английски боец…, за малко да бъде и Джеймс Бонд!❤
Хубав англичанин. Някаква луда харизма струи от него. Видях целувката с Анжела Басет. Еми…късмет😉
Знам си аз, че едно име да напиша тук и ще го разнищите до девето коляно, майчиното му мляко ще изпеете - моите страхопочитания, дами, опасни сте!🙌
Не съм чела нищо компрометиращо покрай Оскара на Жулиет Бинош.
Мен Английският пациент ме разби.
Всички играха страхотно!
Бинош споделя, че като трябвало да удари убийствената - в пълния смисъл на думата, ампула на агонизиращия Файнс, неволно я счупила, нарязала си ръцете и се окървавила, затова ревнала от болка и това й дарило Оскара, пълно недоразумение, не емоционалната игра. Да бе, скромничи просто.

Вървят ми разни преди / след на Памела.
Скрит текст:

И това си върви със съответното послание от последната снимка, че жените могат да еволюират без задължително да искат нечие разрешение за това💪

И понеже е петък и тази сутрин тръгнахме от готиния, пък макар и със слаб ангел, непреходно харизматичен Файнс, ах🙈, продължавам с тази компилация на готини актьори редом до най-емблематичните им роли, нищо, че е абсолютно AI генерирано🙈
Скрит текст:

И както беше писал някой в коментарите : “И всичко е точно…до появата на Том Ханкс!” 🤣🤣🤣 (Аз бих сложила героят му от Форест Гъмп като емблематичен, не тоз Петкан🤣)!
Младите версии на Пачино, Хопкинс и Клинт не са особено успешни, нито Майкъл Кийтън изобщо, но здраве да е!
Киану наистина Е Джон Уик❤
Стана ми мъчно за Брус🥲
Шапки долу за Арнолд, с право е бил Мистър Свят💪
Бандерас си е перфектния Latino Lover🙈
А друг коментар сърдечно ме разсмя : “Чък Норис спокойно може да си ходи сам!” 🤣🤣🤣 Чък си е Чък, макар и вече на 85!🙌

Питали Клинт (не е виц!):
“Каква е тайната на великолепната ви форма?!”
Той : “Няма тайна. Просто сутрин, не пускам изобщо старецът да прекрачи прага на дома ми.” 💪💪💪 Мъдро. Абсолютен мой кумир е той, в края на този месец навършва 95 и в момента работи по нов филм. Да е жив и здрав🍀

И още петъчен тестостерон😍
Джон Хам, приятелка и куче из Ню Йорк
Скрит текст:
Кевин не като каубой, а любител на голф :
Скрит текст:
И понеже цял ден дълбая все около невероятни, но застаряващи звезди, добавям една хубава мисъл на любим мой, страхотен изпълнител и музикант, светла му памет🙏
Скрит текст:

“Остаряването е изключителен процес, при който най-после се превръщаш в този, който винаги е трябвало да бъдеш!”

# 754
Травис викинга ми напомни на младия Дейвид Гилмор 😍
Скрит текст:

# 755
Джони
Скрит текст:

# 756
  • In The Middle Of Nowhere
От предишната страница, Минка Кели не я бях виждала от много време, последните ми спомени бяха че е много свежа и сладка, но вече и тя е омачкала пижамата както казваше един 'класик'🤪

# 757
  • Враца
Като стана въпрос за Клинт Ийстууд, отдавна се каня, ама все не остава време, да попитам вас- знаете ли къде се е покрила Хилари Суонк?
Направи Момиче за милион долара с Клинт, взе Оскар, направи Инсомния с Ал Пачино... и май дотам беше. Играеше чудесно! Но никаква я няма. Защо ще се покрива отлична холивудска актриса в младостта и разцвета на силите си? Не съм виждала и чувала нищо за нея от години, няма я по събития, а е пълно с разни еднодневки, които имат епизодични роли я в посредствен сериал, я в не-касов филм...

# 758
Като стана въпрос за Клинт Ийстууд, отдавна се каня, ама все не остава време, да попитам вас- знаете ли къде се е покрила Хилари Суонк?
Направи Момиче за милион долара с Клинт, взе Оскар, направи Инсомния с Ал Пачино... и май дотам беше. Играеше чудесно! Но никаква я няма. Защо ще се покрива отлична холивудска актриса в младостта и разцвета на силите си? Не съм виждала и чувала нищо за нея от години, няма я по събития, а е пълно с разни еднодневки, които имат епизодични роли я в посредствен сериал, я в не-касов филм...
Напротив, играе си. Ако не си го гледала, потърси "Фатална свалка" (Fatale) от 2020 г., играе ченге - психопат, лепна ѝ точно ролята, напрежението държи до поооследната минута. Наистина е страхотна актриса.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 18:50 от mariposa_viv

# 759
  • Berlin
Сега последно май в Yellowjackets се появява.

# 760
  • Bayern
Хилари Суонк може и да е намалила участията си заради  близнаците, но не се е покрила съвсем, скоро я гледах в тази драма
 https://www.imdb.com/title/tt4996328/
Мн. хубав филм Heart

# 761
Марта Вачкова и Владо Пенев - добре изглеждат и двамата, чак ми е странно как Марта ми е най-симпатична след 60-те си години.
Скрит текст:

Така и не мога да разбера тия двамата двойка ли са или добри приятели...

# 762
На тази възраст вероятно само приятели...

# 763
Марта откакто е с посивяла коса ми бие на 80-годишна бабичка. Някак състарена и неподдържана изглежда. Освен това отслабна, което допълнително я смъкна. Преди като по-пълна и с тъмна коса ми беше по-симпатична.

# 764
Екстра си е жената. Просто трябва да се боядиса.

Общи условия

Активация на акаунт