Звездни Компромати- Май'25

• 271 032
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 765
Двойка са. Някъде бях чела, че са си студентска любов. Животът ги разделя и на късни години се събират.
Марта Вачкова и Владо Пенев - добре изглеждат и двамата, чак ми е странно как Марта ми е най-симпатична след 60-те си години.
Скрит текст:

Така и не мога да разбера тия двамата двойка ли са или добри приятели...

# 766
На мен точно косата и много ми харесва някак я отваря.

Ама аз поприцип харесвам сиви коси особено след енда определена възраст.

# 767
Сивата коса ми е гнусно нещо, още не.мога да свикна, че Анди Макдауъл ходи като проскубана, посивяла фея с тая прошарена коса. Нищо хубаво не виждам в това да ходиш натурална в този аспект.

# 768
Петък е, нали искахте нещо секси

Банда е с Валерко на Сейшелите за първенство по плажен футбол, Joy

# 769
Чак пък да е гнусна посивялата коса. 🙄
Не съм фен на Мартина Вачкова, но ми харесва как изглежда в момента. Включая косата.

# 770
Сивата коса е аристократична, но Марта е много далеч от аристократизъм.

# 771
  • София
На Марта и отива сива коса, но аз повече харесвам бяла.

# 772
  • Sofia
Ех, къде ме върнахте с Ралф Файнс...Английският пациент...уникален филм, любим!! Всяка жена иска да я изпиват с поглед така, както Ралф изпиваше Катрин Скот Томас!

Джъстин Бибър се е разписал с някакви размисли в Туитър, много объркано звучи всичко. Няма ли кой да помогне на това момче?

# 773
Чаровникът Ралф, да!❤
След Конклав, подхванах Бруталистът. Там вече Оскарът беше даден на Броуди.
Помня го в Пианистът, невероятен.
Но Бруталистът ще довърша някой друг ден. Спрях го като се появи жена му в инвалидната количка. И после разните американци ги разглеждаха като интересни експонати в музей, което страшно ме подразни.
Може би не бях в настроение, знам ли?
Докато Конклавът вчера не беше никак забавен като тематика, но не можех да откъсна очи от Ралф.
Докато Броуди вече съм го виждала в подобен регистър във варшавското гето, трагедия и сълзи, сега вече няма гето и войната е свършила, но се води друга битка за евреите на Запад и май ми се гледа нещо по-ведро.

Затова не подхващам и Субстанцията с Деми.
Търся си май някаква зарибяваща любовна история, аман от драми.
Предложете нещо?!

Гледам кадри на Киану, с любимата.
Толкова хубав човек. Очите му греят, но лицето се затваря и напряга пред папараците. От Point Break са го погнали, минаха сто години, не го оставят на мира.
Личи си каква благородна, смирена душа носи. Така да му се радвам и да разбирам неприязънта му пред всяка показност.
Затова не публикувам тези снимки, на които се вижда как му пречат да се отпусне и да си изживее радостта, необезпокояван, докато приятелката му позира с широка усмивка. И ме дразни с това.
Този човек е такава рядкост. В него няма и грам негативизъм, никаква суета. Просто всичката доброта на едно място.
Скрит текст:

Кратко и ясно : “Може да съм най-прекрасния, състрадателен човек на Земята, но държиш ли се неуважително с мен, ще разбереш защо имам само трима истински приятели.”

# 774

Племенникът на Ралф Файнс , красив, но на екран няма от неговата харизма :

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:23 от bubanka

# 775
  • Sofia
Ау, това бил племенник на Ралф ли? Не знаех, но момчето има потенциал, гледала съм го в няколко сериала. Добре се справя и определено става за женски фантазии Simple Smile

# 776
Бях чела за история с Ралф Файнс - правил с*кс със стюардеса на полет до Индия. Хванали ги и нея я уволнили. След това го посетила  и в хотела му в Индия. В последствие дала няколко интервюта за случката, в които казва, че изобщо не съжалява, защото бил неустоим мъж Grinning

# 777
Две неприятни двойки заедно в Италия. Другарката Паси си е попълвала пазвата ли?

# 778
  • Враца
Аз си заплювам братът на Ралф Файнс. Blush

# 779
Josh Duhamel и син
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт