Звездни Компромати- Май'25

• 274 199
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 990
И аз това се чудя - ходят по света, виждат как изглеждат съвременните млади хора, но не, те държат да си личи от 100 км, че са от изкуствения край на Европа.

# 991
  • Glasgow
Бях с такъв панталон като на Глория последния път като гостувах на нашите, но черен с бяло. Майка ми "освен анцуг нещо друго взела ли си си?". Оплаквам се на сестра ми и тя "ами анцуг си е🤷🏻‍♀️" 😅😭

# 992
  • София
Бях с такъв панталон като на Глория последния път като гостувах на нашите, но черен с бяло. Майка ми "освен анцуг нещо друго взела ли си си?". Оплаквам се на сестра ми и тя "ами анцуг си е🤷🏻‍♀️" 😅😭

Не се притеснявай,на мен ми хареса тоалета й 😊

# 993
  • Glasgow
С блейзъра е по шикарно, само долнище сигурно е анцужно🤷🏻‍♀️

# 994
Цвъ Янева:
Скрит текст:

# 995
  • Sofia
Кога ще я канселираме тази държанка, издържана с крадените пари на държавата?

Не ми е симпатична Симона, но на този известен мост пред Айфеловата кула видях и други кифли да се снимат с тоалети, като за тежко събитие. Явно е притегателно място за кифли от цял свят Simple Smile

# 996
Янева чак с една ноздра е останала.

# 997
Хайде втора Рупецова с нефелни ноздри. 😁

# 998
  • Sofia
Пускахте ли Джулия Робъртс с трите й деца?
Скрит текст:

# 999
Цв. Ян. и с 1 км магистрали върху нея ( това, което плащаме,  а не се строи), все си е като анимация. Тя дори вече не пее.
Защо са и тези снимки?

# 1 000
Цвъ Янева:
Скрит текст:

Тоя синджир с лого с който се е препасала за какво е?

# 1 001
  • Варна
Гледате ли Ники и Ники? Гери и Алекс? Малко съм шокирана от това, което виждам.

# 1 002
Гледате ли Ники и Ники? Гери и Алекс? Малко съм шокирана от това, което виждам.

В кой смисъл:stuck_out_tongue_winking_eye:

Николета гола сме я виждали.
Алекс, ли е шокът?

# 1 003
  • Варна
Доста понагласено ми е, сякаш очаквах малко по-естествено да протичат нещата. Алекс ми е много странен тип, Гери още повече. Много лицемерие, много нещо. Това риалити ли е, предаване ли е, не знам, не е само за Николета и Николай. Появява се Божинов, има лични истории и на дизайнера, на бившата му жена. Всички са бели и добри. Много "мажат" .

# 1 004
  • Варна/Амстердам
Цветелина Янева — колкото и шанели да навлече, пак не излъчва класа. Може да се увие в лого от глава до пети, да си носи диаманти и чанта, която струва колкото панелка в Надежда — и пак ще изглежда като Пена, която е спечелила от тотото и си е купила „елегантност“ на едро.
Класата не е в това колко блясък можеш да носиш едновременно, а в това да знаеш кога да НЕ го носиш. Истинската дама не крещи с външния си вид "вижте ме", а кара хората да се обърнат, дори когато е с бяла тениска и дънки.
Цветелина се облича така, сякаш стилът е PowerPoint презентация: „Точка първа – чантичка! Точка втора – токче! Точка трета – 3 кила грим и 5 реда изкуствени мигли!“. И пак — резултатът е повече „булка от Сливен на абитуриентска“ отколкото „класна жена с присъствие“.
Накратко: можеш да си купиш Chanel, но не можеш да си купиш Chanel енергия. Тя или си я имаш, или… я компенсираш с още едно лого на балкона в дюбайското жилище.
И най-вече — произходът на парите е абсурден: откраднатите мечти на хиляди българи. Пари от корупция, връзки и схеми, замаскирани с панделка от „висша мода“. Това не е лукс, това е пошъл параван, зад който се крие една грозна истина — че у нас „успехът“ често няма нищо общо с труд, талант или класа.

Общи условия

Активация на акаунт