Звездни Компромати- Май'25

• 271 250
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 995
Shakira на Suenos Music Festival
Скрит текст:

# 1 996
Филмът за Милен Цветков вече и онлайн. Много интересен, с много архивни кадри.
Скрит текст:

# 1 997
  • Наблизо
Новият трофей на Вуйчо Ваньо.

# 1 998
  • гр.София
Billy Ray Cyrus и Elizabeth Hurley
Скрит текст:

Този пък как се е запуснал...прилича на бостанско плашило.

# 1 999
  • Glasgow
Шакира сигурно е много модерна и брандова, но ми е като с предпазен костюм по време на първата ковид вълна

# 2 000
Още ли е с онзи сладур от Емили в Париж.

# 2 001
  • Glasgow
НиЛото пак се връща на старата тема, завиждат и, коментират я, не го надживя това.  Чужбинските инфлуенсърки отдавна го минаха този "сезон", вече e позитивизъм, би кайнд, благодари се на феновете...
Скрит текст:

# 2 002
  • София
И за какво по-точно бих могла да завиждам на Николета Лозанова?

# 2 003
Гледах само части от предаването на клипчета  - подбрани моменти, може да е изрязано от контекста. Но откакто гледах, не мога да и завидя на нищо. Най-много не и завиждам, заради мъжът до нея, който не че съм имала високо мнение някога, но се оказа простак и не се свени да я обижда, подценява и дори унижава.
Някои го намират за шеговито, забавно, но според мен не е,  той си е направо злобен.
Като знам и клипчетата с една манекенка, които разпространяваше преди време, унижавайки я по най-отвратителен начин, просто мисля, че от много избиране, НиЛо-то прелитна от трън на глог.
Валери беше тъповат, но поне е душко-добродушко.
НМ е гаден .
Та не мога никак да и завиждам за това и никакви пари и къщи не могат да заменят липсата на  добро и обичливо  отношение на човека до теб.
Ако се чувства ок, да мисли, че и завиждат, нека си го мисли, на мен не ми пречи.

# 2 004
  • Glasgow
Завиждането по навик го написах 😅ама схващате идеята, де, "ще ви разочаровам - щастлива съм", е що за послание е това, аз дори доста позитивни мнения четох за това предаване.

# 2 005
И аз идвах със същото. Не може да избяга от комплексите си жената. "Гледайтиии, завиждайтиии".... е положението.

# 2 006
Никой нищо лошо не е написал или казал за Николета, поне аз не съм видяла нещо лично срещу нея. Писа се само, че рейтингите са ниски, явно се е засегнала. Факт е, че тя отдавна не е интересна на аудиторията, а предаването е провал.

# 2 007
Гледах филма за Милен на кино, беше страхотно усещане.
След прожекцията от публиката стана едно момче и взе микрофон, оказа се един от създателите, на който можехме да задаваме въпроси по процеса.
Много свенливо момче. Хубав продукт са направили, трябва да има една идея повече увереност.
Приятно впечатлена съм от това, че са пуснали филма свободно.
"Свободен филм за свободен човек" Heart Мисля, че Милен би харесал това.

# 2 008
Скъпарският дизайн с това ли приключи?
Сив диван и голи крушки покрити с тенекия?
Че това и сам човек може да го направи.

# 2 009
Messi
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт