Звездни Компромати- Май'25

• 271 241
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 130
Възрастна си е вече бабка… ще трябва да я удържат някак, защото по-добре няма да става.

# 2 131
  • на село
Ще я оставят вкъщи вече май.

# 2 132
  • софия
Това било шегичка.
Цитат
Елисейският дворец първоначално отрече автентичността на записа, преди той да бъде потвърден. Близък сътрудник на президента по-късно описа случилото се като безобидна кавга между двойка, пише "Льо Монд".
Сътрудникът на Макрон омаловажи случката с думите: "Това беше момент, в който президентът и съпругата му изпускаха напрежението за последно преди началото на пътуването, като си правеха закачки. Това беше момент на заедност. Не беше необходимо повече, за да се нахранят мелниците на конспираторите".
Самият Еманюел Макрон също отрече да е имал семеен скандал със съпругата си при пристигането им в Ханой и призова към спокойствие, предаде АФП.
"Шегувахме се със съпругата ми, както правим често [...] От три седмици някакви хора гледат видеа и си мислят, че съм си поделил пакетче кокаин, че съм се сдърпал с турския президент, а сега пък имам семеен скандал с жена ми. Нищо от това не е вярнo, [...] така че всички трябва да се успокоят", каза френският президент пред журналисти в Ханой.

# 2 133

Ами възрастен човек, който не може да удържа емоциите и реакциите вече. Тя не е престаряла естествено, но на нормална възраст да й поизбиват балансите.

# 2 134
Някакъв френски хумор е било:

"Сложи си ченето, че почва официалната част" и тя го е пернала закачливо.  Joy

# 2 135
Питах ИИ какво може да е пошушнал Малрон на госпожата, че да го ошамари, вижте какво предполага 😂😂😂😅😅😭

1. „Сложи си ченето — идва делегацията!“

Макрон (намига):

«Ma chérie, дай да включим любимата ти усмивка на 32 карата, че дипломатите обичат да броят зъби.»
Резултат: Paf! – и президентът тества колко зъба му останаха за броене.

2. „С тази рокля сме идеална двойка: аз съм републиката, а ти — паметник на културата.“

Брижит: ледена усмивка.
Следствие: Лек урок по съвременно изкуство – върху бузата му.

3. „Обещавам, че днес няма да объркам годишнината ни… беше през 19‑ти век, нали?“

Пращящ звук: историческа поправка в реално време.

4. „Любима, ако се задържиш още две минути на стълбичките, ще получим субсидия като паметник на ЮНЕСКО.“

Последици: рязко спонсорирано мълчание от страна на президента.

5. „Чудесно изглеждаш! Само че фризьорът ти май пак е гласувал за опозицията…“

Ефект: прическата му става опозиция на симетрията.

PR‑екипът, разбира се, превежда събитията така:

«Ce n’était qu’un instant de tendresse conjugale à la française — традиционен метод за поддържане на висока вибрация в брака.»

💡 Морален извод:
Дори президентът да е главнокомандващ, вкъщи маршалският жезъл често е в дамската чанта.

# 2 136

Ами възрастен човек, който не може да удържа емоциите и реакциите вече. Тя не е престаряла естествено, но на нормална възраст да й поизбиват балансите.
Има много възрастни хора които се държат цивилизовано в личният си живот. Г-жа Макрон си е била такава и като млада, след много време в публичното простеанство сякаш забравят, че ги снимат камери и истината лъсна.

# 2 137
Има, но и има и много, които се променят възрастово. Не мисля, че е имала досега точно такива прояви.

# 2 138
Започнаха с меметата.
Скрит текст:

# 2 139
Не му е лесно. Мелания поне бие само през ръцете, а Брижитката - директно 😂

# 2 140
Пристигане на принцеса Charlene и принц Albert II на Гала вечерята за F1 Grand Prix
Скрит текст:

# 2 141
Обикновен битов скандал си е това при Макронови. Интересното е, че е пред пълен самолет със служители, делегация, екипаж, т.е. доста прагове и граници са останали делече в миналото.

# 2 142
Служителите в самолета са чули и видели всичко. Вижда се стюардесата как смутено се оттегля, за да не стане свидетел на сконфузния момент. И щом било закачка, защо на слизане са с ядосани физиономии, а не развеселени от закачката. Край няма френското лицемерие.

# 2 143
Интересно какво е общественото мнение. Това ако мъж посегне на жена по този начин, ще има много възмутени...ама понеже ролите са разменени се изкарва любовна закачка ...

# 2 144
Е, какво очаквате да дадат като официален отговор, "посбиха се"? Blush

Общи условия

Активация на акаунт