Звездни Компромати- Май'25

• 271 130
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 250
  • На морето!
Мартин е комарджия, който пие като смок, търси си жени-трофеи и като го зарежат ги залива публично с гняс. Страшно противно мамино синче на 40 години, не знам как някоя сериозна жена ще му се върже изобщо. След това предаване пък съвсем.

# 2 251
  • Glasgow
Всичко, което Емануела казва за него май е вярно🤷🏻‍♀️
Този Ерген в Рая като Love island ли ще е?

# 2 252
Излезе ми в фб видео на нора недкова която казва “ тръгвам към чАрвения килим” за Кан, толкова не съм се смяла скоро 😂

# 2 253
  • Berlin
За Григор след като се отказа още в началото срещу лесен противник, веднага излязоха спекулации за черно тото и залозите бяха изтеглени.
Подобни подозрения е имало към него през 2019 и 2022 година.
Още в началото ли? Че той щеше да бие иначе, при 2-1 се отказа.

# 2 254
  • Враца
Излезе ми в фб видео на нора недкова която казва “ тръгвам към чАрвения килим” за Кан, толкова не съм се смяла скоро 😂
Нора Недкова може да е всякаква (предвид разни слухове за нея), но ме кефи как всяка година ходи в Кан и има снимки с всички известни, които ходят там.
Готино хоби има и й завиждам за него.

Някой има ли по-достоверна информация от къде има парички за тези воаяжи? Да няма богати родители/гадже?

# 2 255
Аз не видях никъде да пише,защо на стюардесата е скъсана ризата и има кръв😵💫..

# 2 256
  • София
Орлин Хепито е дал доказателства пред 24 часа,  че не е гаджето на Даниела:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20591435
Префставил снимки и бордни карти.

# 2 257
Тоз пък. Кой му ги е искал тези доказателства? Офф, много тъпо изпълнение.

# 2 258
  • Glasgow
Ами нали са се свързали с него.
Даниела може ли да съди Мартин за клевета?

# 2 259
Ами от 24 часа са го потърсили и питали. Леле, тази ще закопае няколко семейства.Тя го назова на малко име, познава го лично. Дори и тези конкретни дати да не са верни.

# 2 260
Ххахахахах, егати сапунката. Човекът инфаркт ще получи от слуховете и клюките.

# 2 261
Ъъъ, сериозен мъж и бизнесмен предоставя на медиите "доказателства", че не е бил с любовница еди къде си, еди кога си...
Много, много странно и подозрително, лично за мен. Ако не вярвах досега... 🙄

# 2 262
Мартин в един подкаст каза, че става въпрос за съвсем друг мъж, а не за този, който спрягат в медиите. Т.е е напълно възможно въпросният Хепибос да не е любовникът.

# 2 263
Ъъъ, сериозен мъж и бизнесмен предоставя на медиите "доказателства", че не е бил с любовница еди къде си, еди кога си...
Много, много странно и подозрително, лично за мен. Ако не вярвах досега... 🙄

И мен това супер ме изуми. Човек въртящ супер успешен бизнес, ще предоставя някакви си бордни карти, wtf

# 2 264
Единствено си мисля, че има нещо вярно в цялата история или... не знам, жена му е изтрещяла страшно и това е отчаян жест, заради нея. Ако жена му е сигурна в него, тия билети и снимки са абсолютно излишни.

Общи условия

Активация на акаунт