Звездни Компромати- Май'25

• 271 119
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 265
Ами нали са се свързали с него.
Даниела може ли да съди Мартин за клевета?
Мартин не е казвал, че любовник е Орлин.

# 2 266
Продължавам да не мога да разбера - не е ли всичко в предаването просто шоу, игра и сега просто трябва играта да се доиграе малко, защото трябва някаква уж причина да “скъсат”?

# 2 267
Явно има семейни проблеми с жена, деца и гледа да спре слуховете… Те нека кажат че сестра ти е… па ти доказвай че нямаш….
Марто каза че настоящият е друг… ще се чуе. Тя тая брокерка не е казала само на измаменият ерген

# 2 268
..Бриджит направо си отнесе ученика Макрон. Наземния персонал (виетнамката и един мъж в оранжева жилетка) се изстреляха като попарени. Физиономия на Еманюел като видя, че е хванат от камерите - безценна!
Сега и мен ще изтрият, но не мога да се сдържа.
Скрит текст:

Ако и вас ви бият жените, заповядайте в нашата спортна зала
Скрит текст:

# 2 269
  • Glasgow
Ами ще се обяснява Орлин, ако жена му иска развод сигурно доста ще се охарчи. То как изобщо се забърка неговото име?
Не е казал Мартин име, но каза, че знае колко и е издръжката, кога и как се вижда с някого и т.н
Навремето Моника като съди Люси Иларионов какво стана, успя ли? Нали и той нещо такова за нея каза в Биг Брадър

# 2 270
Още докато течеше предаването, спрягаха името на собственика на Хепи - е, без име - но споменаваха, че Айгюл спи със собственика на Хепи. Simple Smile Това е.

# 2 271
Ъъъ, сериозен мъж и бизнесмен предоставя на медиите "доказателства", че не е бил с любовница еди къде си, еди кога си...
Много, много странно и подозрително, лично за мен. Ако не вярвах досега... 🙄

И мен това супер ме изуми. Човек въртящ супер успешен бизнес, ще предоставя някакви си бордни карти, wtf

Защо да не предостави, нали жена му и децата му четат клюките за него и любовница.
И аз бих предоставила на негово място.

Ох, още се смея на Макронови.

Джей Ло ми падна в очите с това целуване с жена, не е известна ли, пари ли няма..

Любо Киров се държи като ощипана госпожица, да не кажа като злобен п.......

# 2 272
Мартин имена не е споменавал, но Даниела спомена името Орлин.

# 2 273
А аз не бих предоставила абсолютно нищо. Така дава да се разбере, че е чул, знае, тревожи се. Дава още храна за клюки. Тая клюка щеше да замре съвсем до максимум две седмици.
За мен е глупав и недообмислен жест. Той е мъж на години и със сериозен бизнес, подобни шоу програми и жълти клюки не трябва въобще да ги отразява. Така им пада на нивото и става още по-подозрителен.

# 2 274
Единствено си мисля, че има нещо вярно в цялата история или... не знам, жена му е изтрещяла страшно и това е отчаян жест, заради нея. Ако жена му е сигурна в него, тия билети и снимки са абсолютно излишни.
Честно казано и на жена му не и лесно. Дори и да съм 100% сигурна в мъжа ми ако цялата държава гърми, че има любовница и аз бих се замислила.

# 2 275
И това е така, абе гадна работа.
Факт е, че клюките тръгнаха почти със старта на шоуто. А спряганата за любовница не помогна много на ситуацията, наричайки го "Орлин", а не "Г-н Попов", или просто - "собственикът на...".

# 2 276
Единствено си мисля, че има нещо вярно в цялата история или... не знам, жена му е изтрещяла страшно и това е отчаян жест, заради нея. Ако жена му е сигурна в него, тия билети и снимки са абсолютно излишни.
Честно казано и на жена му не и лесно. Дори и да съм 100% сигурна в мъжа ми ако цялата държава гърми, че има любовница и аз бих се замислила.
Ако съм 100% сигурна, че няма - не ми пука, ако ще Космоса да гърми.
Ако имам и най-малките съмнения - никое доказателство на света няма да ме успокои.
Ако го правят за спасяване "семейната чест" също не постигат желания ефект, защото хората ще продължат да ги разнасят. Българина много обича и "богатите да плачат".

# 2 277
Той пък сигурно няма, дори да не е Даниела.

# 2 278
  • на село
Тя едва ли е въртяла само един. Този явно не е бил на линия тогава. Егати и сериозните бизнесмени - да се отчитат на вестниците с билети.

Като казахме Нора Недкова и Кан, че се сетих - какво става с Ирен Онтева - пенсионира ли се вече или прави конкуренция на младите?

# 2 279
Мартин уж отрече, че е този за когото пишат жълтите вестници. Но в разговорът 3 пъти повтори думата - хепи, като едното му съобщение към нея било- дано си хепи. Според мен не беше случайно. Сега и с тези бордни карти, нали и друг път е имало слухове за известни любовници, не се е оправдавал публично.

Общи условия

Активация на акаунт