Звездни Компромати- Май'25

• 271 136
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 235
Марто не е лошо момче,но е доста разглезен и с много свободно време.А онази госпо'ица е една съвременна гейша.И абсолютно си вярва и се наслаждава на ролята си,че и съвети раздава,което за мен е най-жалкото в случая.

# 2 236
Има контузия - травма в лявото бедро. Ако не беше това, щеше да бие . Съперникът не му беше на нивото.

# 2 237
Julianne Moore
Скрит текст:

# 2 238
Пари, образование, претенции…
И синът ти влюбен в бръмчалка.
Гущеров, Мартинчо, Динев…
Тези са рецидивистите, за които се сещам на прима виста.
Бай бабо да не те среща мечка. Възпитаваш го, учиш го, показваш личен пример, ама то - мъж... Долната надвива на горната.

# 2 239
Стига сте го жалили Марто.
Нали е "боднал в хепи" .
Или отрече?

# 2 240
Григор Димитров се отказа още в първия кръг на Ролан Гарос и е на път да отпадне от топ 20.
Това го пиша не защото е нещо радостно, а защото тук имаше дискусия дали като си хване някоя бръмчалка се отразява на нивото на играта му.
Да отразява се и то негативно. Но дано поне в личен план е много щастлив.

Пак ще е постигнал повече в световен план от всички ни сумарно.

# 2 241
Jennifer Hudson
Скрит текст:

# 2 242
  • София
alethea,
Обратното.
Той охладня към нея след като са се сексили. Явно не се е представила на ниво, не знам, спекулирам естествено.
Но не той, а тя няма полза от това да се разчува за секса, защото ще излезе, че е лесна, а и спонсора няма да е доволен и за това за нея тази тема е 'табу'

Колкото до Григор.
Момчето е с контузия, която мъкне от известно време насам и аз съм силно притеснен за любимата му трева.
Дано да е възстановен за Куинс и Уимбълдън.
Няма как Ейса да е виновна за травмата в бедрото.

# 2 243
Валерия и кученца, предполагам на вуйчовите дивани:
Скрит текст:
[spoiler/]

# 2 244
За Григор след като се отказа още в началото срещу лесен противник, веднага излязоха спекулации за черно тото и залозите бяха изтеглени.
Подобни подозрения е имало към него през 2019 и 2022 година.

# 2 245
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Учителката Бриджит направо си отнесе ученика Макрон. Наземния персонал (виетнамката и един мъж в оранжева жилетка) се изстреляха като попарени. Физиономията на Еманюел като видя, че е хванат от камерите - безценна!

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 21:39 от Jess!

# 2 246
Учителката Бриджит направо си отнесе ученика Макрон. Наземния персонал (виетнамката и един мъж в оранжева жилетка) се изстреляха като попарени. Физиономия на Еманюел като видя, че е хванат от камерите - безценна!
Сега и мен ще изтрият, но не мога да се сдържа.
Скрит текст:

Ако и вас ви бият жените, заповядайте в нашата спортна зала

# 2 247
Райна Караянева ще е новата водеща в Ергенът в Рая.

# 2 248
Пъдев и Йочев не са и чували, що е то "амиши". Ето това е компромат!

# 2 249
И аз не знам.Уф,поне не ме дават по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт