Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 494
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Малкият днес също е 4 клас и е на матури в момента! Хем знам, че няма никакво значение как ще се представи, хем ми е свито! С брат му не съм се притеснявала грам, ама Little brother e е голям заплес, та доста си го мисля!
Иначе наборът се беше отпуснал преди месец, та имаше малко строй се преброй се. Записах го спешно на уроци по испански и учителката го пита по телефона, къде според него има пропуски, на което той ведро й отговаря, че няма такива, а просто майка му се е филмирала нещо, хахах! Но за мое щастие вече се усеща ефекта от уроците, някакси учителката му върна мотивировката и си седна на д-то!:relieved:

# 376
  • София
И от мен стиснати палчета за 4-класниците. Ще се справят децата - умнички са ни.  Simple Smile

Ние с малката сме вече 4 ден на морето. Тя е на състезание и не й е точно почивка, но аз релаксирам на макс, че много ми се събра последните седмици. За съжаление същото ме очаква и като се върна, та... нямам скрупули. Оставила съм набора с татко, баба и дядо дружно да се борят с френския.  Simple Smile

# 377
  • София
Много "малки матуристи" днес, късмет и успех на децата Flowers Four Leaf Clover

# 378
  • София
Много "малки матуристи" днес, късмет и успех на децата Flowers Four Leaf Clover
Мдам, има. Не е като да няма.
Моята е притеснена за бел и е спокойна за мат. Дано това не й изиграе номер.

Няма да сменя училище, но официално нво ще се ползва, за да ги разпределят за 5-ти клас по профили. Подозирам обаче, че ще има неофициални размествания по желание на родител/ученик.

# 379
И аз да се включа с една девойка, която днес беше на НВО. Явно след 3 години ще се засичаме с някои от вас в седмокласната тема. Simple Smile След миналагодишното НВО7, тази година знаех само, че НВО4 е през първата седмица на юни.

# 380
И моят син не ми позволи да се впрягам, а и при нас НВО няма значение, ако не кандидатстваш в МГ или не решиш да сменяш училището. Всъщност не знам дали и при смяна на училището сега след четвърти клас някой гледа тези резултати. Класната му беше по-притеснена от него и мен дали ще покаже знанията, които има.
Между другото, имаме си и четвъртокласна тема.

# 381
Аз и това не знаех Simple Smile Simple Smile Simple Smile В петък разбрах, че днес и утре са датите.

# 382
Аз преди 4 години знаех, понеже оценките на моя се взимаха за бала за МГ, ама колко, какво вече съм забравила.

# 383
  • София
И ние днес бяхме на матура, но дечко имаше спазъм, та първо направихме инхалация с пулмикорт и после тръгнахме за училище. Какво писал, какво - не, в момента ни е все тая, но ще трябва да го понатиснем в пети клас, че нещо е по-мързелив от батко си.
А наборът днес имал класна по БЕЛ и две контролни - математика и информационни... не че оправдавам децата, но ми се струва "малко" натоварващ ден.

# 384
Не е редно три писмени в един ден, още повече класно и контролно. Нали затова правим графици, има ограничения дори за седмицата.

# 385
Не е редно три писмени в един ден, още повече класно и контролно. Нали затова правим графици, има ограничения дори за седмицата.
То не е редно, ама редовно се случва и при нас...

# 386
  • София
Засега сме 15 за срещата на 13-ти. Някой друг ще се маркира ли, за да правя резервация?

# 387
  • София
Брой ме. Но е възможно да дойда по-късно.

# 388
  • София
Мацките със седмокласници, може ли да помоля за нещо - последните ПИ на Регалия може ли да ми изпратите, заедно с отговорите? Сигурно е сменена паролата на седмокласната поща и няма да мога да се логна. Едната ми приятелка, с която кудкудякахме задружно за предстоящото НВО, го закъса жестоко - гадна болест, за щастие бързо започна терапия в чужбина и има огромен лъч надежда за нея. Та за нейното дете да разпечатам, гледаме всячески да подпомогнем детето.

# 389
Сега ще погледна дали са качени

Общи условия

Активация на акаунт