Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 440
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
  • София
second, точно "е спокоен" е отговорът.

За тезата - наборката се възмути, че е върху произведение от 6.клас. Че тръпне, има мноооого приятелки ЕйчБиОу-исти

# 661
Ами mama Ru, точно или не.. свърши:-) не го е писал.
Сега говорим и за математиката да не се прецака по същия начин. Да си знае нещо само за себе си, по принцип ама да не го напише😅

# 662
  • София
Точно "е спокоен" е отговорът. "Синът е спокоен" е грешен отговор.

И наборът се вълнува за приятели. Хванах го да рефрешва сайта на МОН и да пита кога ще публикуват теста. Flushed Миналата година със сигурност не знаеше къде го публикуват.

# 663
  • София
Моята го реши с една грешка. Тезата била лесна, тя харесва също Серафим. За разказа каза, че е по-гаден от техния.

# 664
  • София
Хип хип ураааа. Наборката е получила 6 по философия и сега мога да дишам спокойно.

# 665
Ехаа, браво, може да си отдъхнете вече !
Моето днес ще го изпитват по български, не знам отде я изкара тази четворка на класната... И първия срок, и втория има само шестици по БЕЛ, та за него е въпрос на чест да му пишат 6 Laughing

# 666
  • София
Наборът днес ме пита ще правя ли тази година прогнозни балове, че да помага на приятели. Joy Даже за двама от Бургас ме кара да правя.

# 667
Наборът днес ме пита ще правя ли тази година прогнозни балове, че да помага на приятели. Joy Даже за двама от Бургас ме кара да правя.
Ще правиш, нали? Няма да губиш тренинг, ще ми трябваш с тези умения след има-няма 9 години. Simple Smile 🤗

# 668
  • София
За София ще правя. Ама след 9 години може и да няма НВО. Joy

# 669
Надявам се да информираш и тук, а не само в седмокласната като стане време за прогнозата. Че след часовниците, а сега и 'рекламациите' към МОН, вече категорично знам че мястото ми не е там Simple Smile тук ми е много по-хубаво Kissing Face

# 670
second какви часовници?

# 671
Предните дни към 5-6 страници се разисква дали часовници със стрелки са позволени, дали децата ги познавали, дали имало в класните стаи и били точни и верни..
Сега е за прословутия правилник от 16 въпрос. Направо е 👀

# 672
Нали знаеш, всяка година по това време седмокласната ескалира. Пишещите рязко се увеличават и става един не чул, друг не разбрал, трети на всяко гърне мерудия. Все намира и по някой, който успява да се скара на останалите, че темата все пак е за НВО и да не се спами за странични неща Joy
Като минат класиранията и нещата рязко се успокояват и влизат в по-нормално русло.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 15:49 от Lúthien

# 673
  • София
Аз вече не помня какво е било миналата година, даже ме питат колеги някои неща, мъгла са ми. Нали мина вече, като се сетя, че до Август треперих, а ето сега неволи на края на 8 клас.

Да са здрави децата и ние покрай тях.

# 674
Напълно ме загубиха:-)) ние кротко ближем Серафимови рани и се надяваме утре да не се избухне с някакви коли, които карат срещу течението по траектория окръжност и дължащи лихва, в случай на забавяне от часа на пристигане в точката на ъгъл от 15 градуса 🤣

Общи условия

Активация на акаунт