Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 492
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Как са осмокласниците? Моят син вече тотално сдава багажа, каза, че от толкова френски му става лошо. Сега последно изпити, контролни, иначе като цяло сме с 5 и 6, което ме изненада много, но и доста учат.
Щерката и тя е пълна с проекти, с контролни, сайтове правят, то е лудница. Преди 01ч не смогва да легне.
Добре, че скоро идва ваканция

# 406
  • София
При младежа остана класното по БЕЛ тази седмица. Ще учат до 25-ти и после ще ходят на зелено училище. Мина си този 8-ми клас.

# 407
При набора долу-горе е добре положението, като се има предвид, че той реално не се преучва. Но с БЕЛ е голяма мъка. Аз съм завършила Българска филология - не се е метнал на мен явно.

Миналата седмица си остана в нашия град. Беше леко болен и лекарката ни му даде ел. бележка. Само че оздравя, и уикенда изкара три купона. Вече е на ваканционна вълна.

# 408
  • София
При младежа остана класното по БЕЛ тази седмица. Ще учат до 25-ти и после ще ходят на зелено училище. Мина си този 8-ми клас.
Ех, че хубаво, Моят изкара някаква 6ца на класното по БЕЛ, ама не знам колко е реално, защото ние имахме оплакване от господина, страшно трудни тестове, някой въпроси от 11-12 клас.

При щерката има лагер на морето, ама чак август. Иначе тя ще ходи на лагер с рисуване, после малко Милано и Оливия Родриго, после малко море, пак море и хайде 9 клас

Младежът е и със счупена ръка, 2 мин преди края на един мач, и то лява китка и лакътна кост, а той левичар, как пише с дясна ръка, нямам думи

# 409
Nikolina, от къде купихте билети за Оливия Родриго - от тикетмастър ли?

# 410
В началото на септември ще е на лагер край Троян и това е. За съжаление, семейни обстоятелства ще ни оставят без възможност да излезем извън града дори за един ден. Бих я пуснала на лагер или екскурзия от училище, на за сега нямам информация за такава.

# 411
  • при моите любими
Аз нямам никакво инфо за зелено. Явно нещо съм пропуснала.

# 412
Не пиша напоследък, че няма с какво да се похваля, но няма и с какво да се оплача. Всичко си върви.
За зелено и аз не знам, не си единствена, Cydonia. Обаче ще ми дойде дюшеш, защото и брат й ще е на морски лагер тогава. Надявам се наборите да са разумни. Не мога вече да преценя какво е нормално за възрастта им. Хем са ми малки, хем не са. В положение очаквам всичко съм, с надежда да е разумна и да не прави (много) глупости.

# 413
Ahoney! Страхотно беше на корейския фестивал. Моите и двамата ме отсвириха, че искаха да ходят да гледат Никола Цолов, а аз не бях сигурна кога ще приключим и отидох сама Smiley Прекрасни деца видях, супер ангажирани. И училището ми хареса много!
Моят явно не е много стресиран покрай края на учебната година. Единствено тиранти му търсих, които ще рисува/апликира за проект по философия.
На морски лагер от училище не го записах, защото тогава е планирана и нашата почивка. Други лагери не съм търсила, защото явно вече предпочита да бъде оставен на мира Satisfied Ще успеем тази година да отидем на балет на Панчарево, евентуално ще ходят и на Comic con. Ще си карат колелетата, ще висят пред устройствата и се надявам да почетат нещо. (Списъците, които гледах за 9ти клас поне ми изглеждат интересни). Мисля да го експлоатирам да обяснява или поне да проверява задачите на сестра си, но не знам дали ще ми се получи Satisfied

# 414
  • София
Аз нямам никакво инфо за зелено. Явно нещо съм пропуснала.
Аз от Бебчо го разбрах, да не мислиш, че от набора. Като го попитах, само каза: Е, да, знам. Дори не запомнил в кой град ще е, само разбрал, че ще е в хотел, в който кренвиршите на закуска били сини. Joy

# 415
Sanaka, сега ще се притеснявам и да не се натровят 😅 питах моята девойка, според нея не е сигурно още къде ще е и затова не е казала.

# 416
  • София
Абе на кой му пука за кренвиршите, важен е купонът. Като са сини, няма да ги ядат, все ще има откъде да си купят нещо.

# 417
Зеленото май ще е във Велико Търново. Аз научих от класната, а наборът каза, че няма да ходи. Но пък изяви желание да го освободя от училище.  Simple Smile

Sanaka, сега ще се притеснявам и да не се натровят 😅 питах моята девойка, според нея не е сигурно още къде ще е и затова не е казала.

# 418
  • при моите любими
Значи днес евентуално чакаме някаква официална информация. Мерси момичета.

# 419
Момичета, чета и ви завиждам - то лагери, то зелено, то екскурзия с преспиване... Не случихме на училище ние в това отношение. До 4 клас по една еднодневна екскурзия за година, наборката заради ковид ходи само веднъж. Брат й до тук всяка година по един ден, но тази година и това няма да има, а завършват 4 клас. Уж щяха да ходят на двудневна на 14 и 15 юни, ама май си остана на уж. Било по проект, надявала се класната да е безплатно. Нито декларации, нито одобрени ли са - нищ0. Явно или не са одобрени, или тихомълком са си поканили някои деца както направих с безплатните лагери за уязвими деца по ковида - ходиха богоизбрани, останалите даже не бяха чували, за да кандидатстват. Пълно разочарование от "елитното" даскало. От пети клас по традиция дори на еднодневна не ги водят. Една година класната на наборката вика "За екскурзията -  не искате, нали?".
Сега я подпитвам щерката дали не са им казали нещо за екскурзия или лагер, но не е чула.

Общи условия

Активация на акаунт