Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 477
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Наборът и той нещо се е стреснал - в повечето случаи, като се чуем, казва, че учи/прави проекти.
Не знам, да има организирана екскурзия лятото от училището им, но ще ходи на лагер с част от бившия си клас и бившата им класна - направо ѝ се чудя, как се е съгласила на гениалната им идея, да ги води на море за седмица Joy
Ще изкара и на планинската вила двадесетина дни, а през останалото време обеща, че ще помага с ремонта на селската къща (а, дано!)

# 421
  • София
Nikolina, от къде купихте билети за Оливия Родриго - от тикетмастър ли?
Не, директно от италиански сайт. Сетих се, че имам близка приятелка в Милано, та тя ми купи, защото трябваше резервация, адрес по л.к. и беше тегаво.
ticketone  https://www.ticketone.it/artist/olivia-rodrigo/
Дано има още, то това било като колодрум, и си представям в жегата в 14ч.

# 422
  • София
Nikolina, от къде купихте билети за Оливия Родриго - от тикетмастър ли?
Не, директно от италиански сайт. Сетих се, че имам близка приятелка в Милано, та тя ми купи, защото трябваше резервация, адрес по л.к. и беше тегаво.
ticketone  https://www.ticketone.it/artist/olivia-rodrigo/
Дано има още, то това било като колодрум, и си представям в жегата в 14ч.
На този колодрум местата са неизчерпаеми. Поне обикновените.

# 423
  • София
На този колодрум местата са неизчерпаеми. Поне обикновените.
[/quote]
Аз купих преди 3 месеца, ама сега ми се видя, че имаше билети за по 80евро?

# 424
  • София
Миналата година бяхме на същия хиподрум, отново беше същият фестивал. При обявени 70 000 присъстващи, имаше място за още толкова и се продаваха билети до последния момент. Говоря за обикновените билети по 80 евро. По-добрите места бяха свършили няколко месеца по-рано.

# 425
  • София
Аз за онази екскурзия, за която писах в темата на 2АЕГ, разбрах че се води "зелено" от....не помня Joy Иначе дестинацията не я запомних, че беше на различни места, за 8.клас най-кратка се оказа.
Сини ли са само онези кренвирши? Розови нЕма ли - като за девойките Joy

# 426
  • София
Наборката почти ваканцува - свърши с АВО-то, свърши с испанския, в училище мърляви нещо, но не се е прекинала.
Днес получавам снимка от сестра й - наборката снимана с класното по мат, на което има 0.5 т. под максимума. (докъде го докарахме Trollface ). Поздравих я, ама и за това класно изхабих 1 тон нерви и ми изби нов сноп бели косми да врещя по нея да си седне на трибуквието и да порешава малко задачи и с баща си. (от учебника, щото сборник е мръсна дума тая учебна година).
Не е оформена още по нищо. Класното по БЕЛ го анулираха, защото първия клас, който го прави беше разпратил на другите т.е. имат оценка, но май няма да ги зачита. Хареса ми, че направиха разследване и бързо разобличиха девойката, дето беше изпортила работата. Не зная дали взеха мерки спрямо нея и какви. Нашата се беше шашнала, защото казали, че била девойка и без маникюр, та беше решила, че ще обвинят нея. Поговорихме си доста подробно за това, когато не си виновен и не си направил нищо лошо, няма нужда да се шашкаш. Уж ме разбра.

# 427
  • при моите любими
Както предполагах, днес има официална оферта. Ще ходят в Сандански. Не знам за кренвиршите. Ще ги предупредим да не ги ядат и всичко е точно.

# 428
О, моето сини кренвирши няма да яде 🤣Интересен избор, Сандански, ще е 40 градуса в края на лятото, сигурно. То и Търново не е хладен регион по това време, но пък ще е весело. Дано не правят глупости.

# 429
  • София
Ама ние в началото на лятото ще ходим, бе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
kbl, миналата година три месеца си живяхме на брега на Дунава с ежедневни температури 38-42°. За някои това е норма. Оцелява се.

# 431
Така е по принцип. Аз съм родом от Плевен и на техните години не ми пречеше да ходя лятото до библиотеката в 14ч следобед. Но сега е друга бира. Няма да ги мисля. Не са малки вече и ще е забавно, сигурна съм. Само да ми потвърди, че ще иде, че малко нероден Петко е ситуацията 😅

# 432
  • София
Наборката учи, не се е преучила. Както винаги. Ония ден й се ядосах че мрънка за френския и викам й : Дай да учим един ден заедно пък колко да е трудно ? Е съжалих. Абе то ужасна работа. Някакъв субджектив ми даде да търся и разясни, по голяма гадост няма. Само французи могат да измислят това или думи Пежо, Рено да се пишат с по 8 букви.  Joy  Зарязах к.леко давам  назад да й се карам ... С Малкото чакаме резултати за НВо, ще влиза в мат паралелка, уж,,да видим..Имам ужасно много работа в офиса, ужасно....И ми е топло и така.... друго няма при нас.. чакам да се свърши...8мия клас, Все едно кой знае какво...То догодина 9ти клас ще е по -натоварено...Cold Sweat

# 433
Мда, мина този 8 клас почти, финишът предстои. Аз съм на бяло вино с газирана вода, да се хидратирам Simple Smile Напрегнах се тези дни, обратно пропорционално на лежерното настроение вкъщи, обхванало осмокласника. Няма какво да се оплаквам, обаче, защото аз тази година си почивам активно от учебен материал, само хрърлям око ориентировъчно да знам какво учи, колкото за авторитет, да не се излагам като някой ме пита по въпроса.

Наборът не е правил още нито едно класно, но за сметка на това ще ги опатка класни и тестове по две на ден тази седмица.
За екскурзия/зелено училище не сме чули, но е напълно възможно просто синчето да не е споделило ...

Редактирам се да допълня, че отидох да изпълня родителския си дълг като напомня, че утре има класно и да не блее много, а да си ляга по-рано (което само по себе си е крайно дразнещо за набора), и що да видя - той преписва планове по музика Joy

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 22:23 от Итео8

# 434
Снощи даже не ползва телефон и компютър. Прибирам се учи по физика. Господинът щял да го изпитва. По едно време се сети че трябва да довърши нещо по сайта... Към девет го слушам мърмори нещо и си мисля че е в някой разговор със съучениците, а той си рецитира думите от Хамлет. Цяла година спа и игра сега за три седмици се опитва да навакса.

Общи условия

Активация на акаунт