Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 469
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И ние се разходихме до 18-то за корейския празник. Последните две години става все по-богат и разнообразен. На девойката класните минаха, очаква само резултата по БЕЛ. Другата седмица ще учат два дни, после спортен празник, културни мероприятия и връщане на учебници.

# 436
Като цяло приключи и тази година. Някак бързо ми се изниза. Класните минаха, чакаме резултатите. Започнах да се оглеждам за екскурзия. Наборната я записах на интензивен курс по немски в Гьоте, по нейно желание. Да видим дали ще й хареса.

# 437
Ехоо, здравейте, момичета ! Доста време не съм писала, на всички, които са имали поводи за празнуване- честито !
Ако има някой, който чака днес резултати от матури, стискам палци за високи резултати! 
Много бързо мина тази учебна година, моето дете накрая малко се поомаза с оценките, ама какво да се прави, то и времето горещо,  и възрастта не предразполага към много упорито учене Smiley
От този петък в нашето училище са само втора смяна / от втория срок минаха на едносменен режим/, с намалени часове, това е заради НВО на 7  и 10 клас , тоест ще е едно никакво учене, ама ще изпитват и оформят сигурно, който има нужда
Какви планове имате за лятото? Моето засега се очертава да ходи на два лагера, единия, на който вече ще е трета година, а другия от училище на Златни пясъци, та хубаво лято му се очертава

# 438
Тази година не съм измислила нищо за лятото. Ако имате спортни академии в София или лагери за тийн-ове, пуснете ми препоръки, моля 🥰

# 439
  • София
Моят ме е предупредил, че това лято ще излиза с приятели и да не си мисля да го пращам при баба му на село.
Е, ще се съобразя горе-долу с него.
Ще отиде, но за 2 седмици само. Разбрали са се с братовчедите да ходят заедно, че и някой и друг приятел май ще замъкнат.
За лагери - наборът нещо не напира да ходи. Ходил е, но след това не пожела пак да отиде. Може би има и значение кой отива. Ако спомене нещо сега, няма лошо - пускам го.

# 440
  • European Union
И двете деца ще имат лагери от училището, и двете категорично ме отрязаха. Малкият все още няма против да стои при баба си, но за наборката вече е като наказание. Тя ще ходи на спортен лагер с отбора си, чака го с нетърпение. И от един месец се пазари какъв ще ѝ е вечерният час. Явно има планове да не се виждаме това лято.

# 441
А като отворихте дума, какъв е вечерния час на вашите деца ?

# 442
  • София
Аз никога не съм фиксирала конкретен вечерен час. Според ситуацията е. В учебно време не са се прибирали късно, а за купони у приятели, които познавам /а по-късно и за дискотеки/, не са имали ограничения, но сме се разбирали кога ще се прибират и това време се спазва, за да не се притеснявам. Наборът още не ходи по купони и не излиза до късно, така че с него изобщо не сме водили подобни разговори още.

# 443
  • Пловдив
Аз вече споделих за плановете за лятото, ще видим дали няма да си остане само с обещанията Joy
Вечерният час, когато си е тук, му е 21:30, а ако са пред блока - може и до 23, но тогава обикновено и възрастните сме долу.
В Правец, трябва да са в общежитието в 22:00, с след 20 из града им правят проверки за ЛК Stuck Out Tongue Winking Eye Даже и в магазин не могат да пазаруват след 8 вечерта, ако нямат ЛК, та точно и така неговата се оказа в РПУ-то там... Май разказвах, как ми изкараха ималкото акъл в главата една сутрин, докато се прибирах от работа

# 444
  • София
Не закъснява. Освен да си легне да спи. С това не мога да се преборя, това е. Ляга среднощ...кой я знае в колко часа. Всички спим , при нея свети до малките часове... уж учи, ама по скоро се преоблича и стои пред огледалото.  Cold Sweat и няма оправия

# 445
И моят младеж стои до късно. Ходя един-два пъти да го подканя да си легне, но съска Simple Smile.

# 446
  • София
Това лято и аз нищо не съм организирала, освен общите ни почивки. Не прояви никакво желание за лагер и ще го мислим в движение. И наборът не си ляга рано, чати с приятелите си и голямо хилене пада и крясъци- той със слушалките не се усеща.

Миналата седмица беше последното класно и той е с усещането за ваканция, а има тепърва да го оформят.

# 447
  • София
Вечерният час на моята е 20,00. Ако се налага да остава след това се определя според ситуацията. ММ онзи ден ми каза, че трябва да променя часа на 21, за да не се излагала, но тя обикновено се прибира по-рано, защото приятелките й трябвало да се прибират, така че не виждам причина за сега да го променям. Пък и за тези неща трябва тя да си се бори, а не аз да й ги давам зорлем Simple Smile
Освен семейните пътувания, няма никакви други планове за лятото. Ще обикаля улиците и ще харчи пари явно.
Плами, добре звърнала се! Доста време те нямаше.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 10:32 от Ahoney

# 448
  • Пловдив
Чета, че ще почивате семейно... Нас от миналата година ни отсвириха - не искат на море с нас. Засега поне, все още се съгласяват на други места да ни придружават, а набора си направи устата, началото на септември за РД, да го оставим с компания за 2 нощувки сами на вилата в планината. Отрязах го!

# 449
  • София
При нас първата семейна почивка е в Мадрид за концерта на нейната любима група, та не би могла да е под съмнение. По принцип моята още си е силно привързана към мен и иска да ходим заедно, пък и аз много й угаждам. Никой не се отказва от такова глезене като моето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт