Мама и 40 годишно дете:))))

• 8 512
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
  • София /Абсурдистан
Той ако е милиардер, няма лошо Simple Smile

# 46
Абе, Джорджина Родригес се прежали, рускинята не можа. Може и народопсихология да е.
Напълно подкрепям Таня. 40 - годишен, живеещ цял живот с мама е една бира, друга - овдовял, разведен и с 10 години отгоре, имащ си личен живот.

# 47
  • Обран бостан ;)
Принц Чарлз до колко живя с мама ? Wink

# 48
  • София /Абсурдистан
И аз това казвам Simple Smile

# 49
E , ако е принц или поне милиардер ще се жертваме.
Чарз не е живял с майка си в истинския смисъл на думата-дворци мноого.Все  едно са работили в една фирма.

# 50
Има ли милиардер, който е останал сам с мама?

# 51
Към авторката: За мен не е нормално, но вас какво ви засяга в крайна сметка (освен ако не сте в интимни отношения с мъжа)?
Това ровене в паничката на другия и обсъждане на чужди животи ме дразни. Ако и двамата (майка и "детенце") се чувстват добре и не ви пречат по никакъв начин - не виждам проблем.

# 52
  • Paris, France

До николко. От бебе го гледат дойки, гувернантки, детегледачки, частни учители в отделни крила на замъците и дворците. После е сложен в интернат, университет. Мама му си е била в нейните си покои с мъжа си, като всеки от съпрузите е имал собствена стая. Може би докато дядо му е бил жив и са живели в Малта е било леко по-добре.

Ако става за въпрос, Елизабет II е прибрала и свекърва си в Бъкингамския дворец за да не е сама. Тя там и умря. Не е била, както писах, непрекъснато над главите им, а и работните задължения на кралицата не са го позволявали.

# 53
  • Пловдив
Абе ....хубави момичета бол , ама аз на мама съм си едничък !

# 54
Ми стой си при мама, де. За всички ще е идеално.

# 55
За една приятелка питам: нормално ли е да обгрижваш  мъж на 40+ години  като малко дете? Само аз ли смятам , че не е ? Става дума  за моя близка .

Не е нормално, ама понякога ми се иска да съм оня малкия Плами и някой да ме дондурка. 😂

# 56
Изобщо не е живял с нея. И под изобщо имам предвид "изобщо, никак даже". Тези хора не могат да бъдат примерни извадки, валидни за масовия случай. КРАЛ Чарлс майка му сигурно и веднъж не го е накърмила. Все едно да сравнявате ябълки с портокали.

# 57
  • София /Абсурдистан
Има много и различни причини хората от различни поколения да живеят заедно. Те си знаят защо.  Не е редно никой никого да осъжда защото никой не е перфектен.

# 58
  • Paris, France
Ако си на 18 да, но на 30 още с майка си как изобщо ще създадеш свое семейство така? Кой ще ти дойде на гости. ........ Коя жена би се хванала с такъв човек, дори да е много красив и милиардер?

Създаването на семейство не е задължително. Новата мода е общо дете, като всеки си живее в собственото жилище, може и с родители. Но и дете не е задължително да има човек.

Първата ми любов живееше с майка си като се запознахме и редовно си ходехме по гости. Не ми е било проблем. Нея я нямаше до късно доби и рядко се засичахме, а и много се харесахме и досега, 20г след смъртта му сме в контакт. Бих живяла с нея и без него. Много вкусно готвеше, много е начетена и отворена, толерантна и разбрана. У тях имаше хубава музика, ядене, пиене, идваха интересни хора от цял свят. Тя се ожени и той отиде да живее при мъжа и. 🤣. После като се разведе и купи жилище в новата държава, пак живееха заедно, че и приятелката си заведе. Отдели се в нов град с приятелката си, живяха 5-6г, роди им се дете, но той се разболя тежко, разведоха се и се прибра при майка си. В ръцете и почина. Не е бил мамино синче точно. Ходеше да работи в Гърция като ученик и като студент, в Израел. Имаше много приятели и всичките много харесвахме майка му.

Вече като се отделих, в Лондон не исках живеещи у родители. Повечето бяха смотаняци и искаха да идват при мене. Хм, не, мерси. Индийците и пакистанците живееха с родителите докато се оженят, а после жената отиваше у свекърите и живеят с роти баби и овдовели лели. Имах колежки, които поставиха условие самостоятелен живот, но като поживяха с мъжете си, работейки, видяха, че е тежко и се върнаха у свекърите, та да има поне кой да готви, пазарува и да им гледа детето. Аз това няма да го изтърпя, в смисъл индийци или пакистанци. 

Мъжът ми живееше у родителите си като се запознахме, макар и те рядко да ходеха там. Ако ме беше поканил на гости, нямаше да разбера, че живее у майка си ако не ми беше казал. Те му помогнаха тактично с ипотека и пак не се изнасяше. Едвам се отърваха хората 🌞. Дойде при мене, както поисках.

Та, зависи и от родителите. У някои родители ти се иска да се пренесеш, толкова са готини и приятни.

Красив милиардер може да ми обзаведе крило в апартамента си, така че с майка му да не се засеча изобщо. На милиардера майка му едва ли ще иска да и бърша задните части като е болна или да готвя и чистя. Много красив мъж, когото силно искам, няма да върна заради живот у майка му. Даже бих го канила в къщи. Разбира се без сериозности. Вече за сива мишка, който не е хубав физически, а не е и обаятелен ще е проблем.

Около майка ми в София много провинциални момичета се настаниха с гаджетата си у бабите им. Завършват си без да плащат наеми и без да сменят квартири, пътуеат си, събират си парите, купуват си жилище, ремонтират го на спокойствие докато е празно и се местят там.

# 59
  • Out of the Mix
Създаването на семейство не е задължително. Новата мода е общо дете, като всеки си живее в собственото жилище, може и с родители. Но и дете не е задължително да има човек.
Викаш "хибридно". Joy

Иначе, да, нищо не е задължително в живота. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт