Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 30 206
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Изчисти го. Има си четки за тази цел.
От това ли е миризмата?

# 151
Нямам представа от какво е миризмата. Филтърът за мъхове чист ли е? Колко често го чистиш?

# 152
Филтъра с мъхове абсолютно след всяка сушилня.
Миризмата е като на мръсни  мокри чорапи.
Поиграх си доста одеве с една клечка за зъби и изчистих почти всичко.
Дано да спре да мирише.
За първи път мирише така,а редовно я оставям и,отворена.
Ама вече е тръгнала с,единия край за село🤣 С това свиване на дрехи,сега и това.

# 153
На мен ми казаха филтъра за мъх да чистя на всяко сушене,а там,където се събира водата - да я хвърлям на всеки 2 цикъла на сушене. Обаче аз си направих навик и чистя и хвърлям след всяко ползване с надежда, че така ще си опазя уреда за повече време. Дано, че с техниката винаги си е и доза късмет.

# 154
Днес поръчах тази сушилня на Sharp за майка ми - https://zora.bg/product/kd-nhl8s9gwc. Дано съм направила добър избор.

# 155
На родителите ми взехме такава мисля беше-супер си е машината!
Коригирам-друг модел е била-но пак си е супер Wink https://zora.bg/product/kd-nhl8s9gw21

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 09:28 от reninel

# 156
Моята скоро ще е за смяна. Чета ви от скоро. Имам Електролукс, но старимка и бая трака. Иначе 'бухам' всичко и суши чудесно . Готови за прибиране. Не свива.
Та това са ми приоритетите, и шума донякъде, че е в кухнята.

Бюджет около 2к
Мииле струва ли си? Наскоро хвърлих старата съдомиялна, защото не намериха резервна помпа за циркулация и малко ме е страх.
Оглеждам и Електролукс и Бош.
Въпросът ми е по -скоро какво точно да гледам.
Че като жена цвят и вид са важни
Simple Smile
Свободно стояща търся, ще ' влиза ' в бяла кухня.

# 157
  • София
Здравейте!
От скоро у дома сме с Miele TWC640WP и на първо четене съм доволна. Струва ми се малко шумна, но тъй като е първи такъв уред, не мога да сравня с друга. Суша основно спално бельо, кърпи, хавлии и халати. Доста мъх се събира по филтрите и чистя след всяко ползване.
Монтирана е върху пералня AEG с преходник, но гърбът й се оказа доста плътно до стената. От двете й страни има място.
Та въпросът ми е - проблем ли е това, че е монтирана плътно до стената на гърба?
Някъде четох, че моделът е предвиден за плътно прилепване, ама може и в грешка да съм, че преди покупката четох и за други модели.
Та, моля дамите с познания за това да изразят мнение.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 10:45 от Gerretooo

# 158
а

Бюджет около 2к
Мииле струва ли си?
Тази дори е под  посочената сума - 1 899,00 лв. MIELE TWF760WP. Доволна съм от нея. Според мен е по-добър вариант от Електролукс и Бош/имам и Бош, с която сравнявам/
Скрит текст:
иначе и аз имах същия проблем със съдомиялна Миле на две години
.

# 159
Сама ме е страх да не стане пак така.
Циркулеционна помна не открив никъде и накрая замина тлсъдомиялната.
Досега не съм ги следила. Нормално ли е тякя да ги намалят цените?

# 160
Възможно е да ги намалят така.
Миле правят добри перални и сушилни, но не са нищо особено в съдомиялните. Всяка марка ди има сила в един- два типа уреда. Това, че пише Миле върху нещо си, нищо не значи. Например хладилниците им са чист Либхер.

# 161
Здравейте, моля за съвет коя от трите Електролукс си заслужава. Дали въобще има някаква разлика между тях, виждам, че тази в техномикс има 1% по-малка кондензационна ефективност, но на пръв поглед не мога да направя друго разграничение.
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-electrolux-ew7d394pe-9-kg
https://www.emag.bg/sushilnja-electrolux-termopompa-8-kg-klas-c- … 5ae/pd/D7RYKCYBM/
https://www.emag.bg/sushilnja-electrolux-termopompa-8-kg-klas-c- … /#reviews-section

# 162
  • на Мелмак
Момичета, да ви питам - не трябва да се ползва омекотител при ползване на сушилня, а парфюмни перли може ли?
Казаха ми, че не може, но все пак да си питам.

# 163
Възможно е да ги намалят така.
Миле правят добри перални и сушилни, но не са нищо особено в съдомиялните. Всяка марка ди има сила в един- два типа уреда. Това, че пише Миле върху нещо си, нищо не значи. Например хладилниците им са чист Либхер.
За жалост не е налична

# 164
Здравейте! От скоро имам сушилня miele tsf 763 wp,обаче на програма памук с добавки normal и drycare40 ми излизат влажни дрехите. След това пускам warm air и ги докарвам до 3-4 мокри ластика,ама някак не ми се струва редно да е така. Прочетох инструкциите и стигнах до извода,че това е най-щадящата програма. Като гледам етикетите на дрехите,то трябва само с dry care40 да ги суша. Не смея да ги пусна на памук еко. Там нямам опцията за drycare. Приятелки имат други марки,казват че пускат всичко на mix,без да ги делят по материи,без нищо и рядко имат нещо влажно. И на мен ми се иска така🙂

Общи условия

Активация на акаунт