Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 30 120
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Аз много съм търсила за мен. Сега и за родителите ми. Единствено Шарп намерих с по - малък размер, че трябваше през врата 59 да мине. Взехме я и сме доволни.
Сушилня Sharp KD-NHL8S9GW21 , 8 kg, E , E , Бял от Зора Сега е 949 лв.

# 181
  • Пловдив
Моля за мнение за тази сушилня BOSCH WQG245D4BY, 9 кг   https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg245d4by

# 182
Моля за мнение за тази сушилня BOSCH WQG245D4BY, 9 кг   https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg245d4by
А поне малко от малко ги попрочитайте тези теми. Ако не за друго, то поне от уважение към труда на хората (точно преди три страници):
https://bg-mam.ma/p/1772145/50205103

# 183
  • Пловдив
petiaivanov, благодаря, прочетох мнението, но мен ме интересува повече личен опит и най-вече до каква степен мачка дрехите и дали е безшумна. Имам опит с AEG, ползвам я само на микс,  но дори и на половина празна пак доста мачка.

# 184
Сушилните не мачкат. Те сушат, но ако им дадеш да сушат нещо смачкано то ще си изсъхне смачкано. Просто преди сушене поизпъвайте и изтупвайте дрехите и няма да се мачкат.

# 185
petiaivanov, благодаря, прочетох мнението, но мен ме интересува повече личен опит и най-вече до каква степен мачка дрехите и дали е безшумна. Имам опит с AEG, ползвам я само на микс,  но дори и на половина празна пак доста мачка.
Причината за мачкането не е  в сушилнята, а в материите, настройките и дали се изваждат навреме.
Аз безшумна сушилня не съм виждала. Бош със сигурност е шумен поне колкото АЕГ. Всичките са някъде на минимум 60-65 децибела.

# 186
Аз съм забелязала, че ако извадя дрехите скоро, след като е приключила и са още топлички, не са измачкани. Оставя ли ги да си стоят вътре и изстинат, трябва да включвам ютията.

# 187
Здравейте! Нямам място за сушилня ,затова обмислям идеята да я сложа на терасата. Последната не е остъклена и е с метален парапет. Мисля мястото, където е сушилнята да бъде оградено с поликарбонатна плоскост,за да не се мокри. Ще има ли проблем в работата на сушилнята през зимата и лятото, когато е много студено или съответно много топло? Някой има ли собствен опит?

# 188
Здравейте! Нямам място за сушилня ,затова обмислям идеята да я сложа на терасата. Последната не е остъклена и е с метален парапет. Мисля мястото, където е сушилнята да бъде оградено с поликарбонатна плоскост,за да не се мокри. Ще има ли проблем в работата на сушилнята през зимата и лятото, когато е много студено или съответно много топло? Някой има ли собствен опит?

Три пъти прочетох поста, докато се уверих, че чета правилно.  😨😨😨🫢🫢🫢
Да, ще има голям проблем. Тя просто няма да работи. Сушилнята е уред за вътрешни помещения. Най- малкото изтегли упътването ма която и да е и прочети как, къде и при какви условия се инсталира и използва!!!

# 189
Как си представяте уред с електроника за домашна употреба да работи на минусови температури?! Дори няма да светне според мен някое зимно утро.
По Средиземноморието и бойлерите са на терасата и пералнята, ама тук сме в друг климатичен пояс. Там само ръжда от влагата хващат.

# 190
Как ще сложите електрически уред на неостъклена тераса само с парапет? Нали може да я навали дъжд, сняг? Сушилните трябва да са вътре, в помещение, където температурата е над 5 градуса, иначе може да се повредат.

# 191
  • Враца
Брат ми няма място и е сложил сушилнята си в спалнята. Моята предишна беше в хола. Да не е естетично, но все си мисля, че е по-добре да се съхрани уреда, отколкото да ми е красиво. Прозорците се отварят по-често , когато сушилнята работи, за да се избегне влагата и готово.

# 192
Виждала съм на тераса в блок в Младост, също имам позната, която от 4-5 години ползва по този начин сушилнята си( само че са и направили нещо подобно на навесче на самата тераса). Затова и аз съм се чудила как работят...

# 193
Виждала съм на тераса в блок в Младост, също имам позната, която от 4-5 години ползва по този начин сушилнята си( само че са и направили нещо подобно на навесче на самата тераса). Затова и аз съм се чудила как работят...
Може да пробвате ако сте готова да прежалите парите дадени за уреда, защото гарационно никой няма да го ремонтира.

# 194

Съветвам ви да не си правите такива експерименти, защото е не само опасно за уреда, но и за живота.

Аз прекроих помещение с остъкляване и го зазидах за да сложа сушилня и пералня там, точно защото на уредите е указано под каква температура не трябва да се пускат.

Общи условия

Активация на акаунт