Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 29 743
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не знаех дали няма някой неизвестен за мен трик за спасяване на връзки...
И моята (AEG) в началото унищожи така няколко връзки. След това започнах да ги връзвам (много) и вече нямам поражения.
Скрит текст:

# 571
И аз връзвам. Имах също поръжения, ама не ми е болка за умиране, махам връзката и толкова. Ако не забравя да вържа няма проблеми. Това за тия дето били с цип не го разбрах. Аз обръщам всичко още преди пране и връзвам още за пералнята. Циповете ги закопчавам, ако има копчета, особено големи - и тях.

# 572
  • на Мелмак
Не съм с Електролукс, но такива поражения нямам.

# 573
И аз връзвам. Имах също поръжения, ама не ми е болка за умиране, махам връзката и толкова. Ако не забравя да вържа няма проблеми. Това за тия дето били с цип не го разбрах. Аз обръщам всичко още преди пране и връзвам още за пералнята. Циповете ги закопчавам, ако има копчета, особено големи - и тях.
С ципа на каката не й се занимава да ги закопчава и обръща, че те повечето такива пък са и с мрежи отвътре, да не се надърпали те...
Mrs Jan, мерси за снимката, ще пробвам с такова омотаване 😀 .

# 574
След дълго четене и търсене накрая се сдобих с Miele TWD640WP. Дълго време ми отне, но съм щастлива от избора ми. Колебаех се много между АЕГ и Бош, но Миле надделя. Сега предстои да се опознаем и разучим. Не съм успяла още да прочета цялата книжка с инструкциите, но на първо четене вече възникват някои въпроси. Настройката за твърдостта на водата, до колкото разбирам е или фабрична или се избира мека вода, при нас водата е доста варовита. В този случай трябва ли да се правят някакви допълнителни настройки. Необходимо ли е всяка програма да я настройвам отделно, както е дадено като опции в книжката. Какви предимства има Аппа да се изтегли, освен да стартираш и да виждаш колко време остава, има ли други функции. Ще се радвам да споделите вашия опит и насоки какво е най-важно при настройките и програмите. Това ми е първата сушилня. И нямам търпение вече да я видя в действие. Хубав ден на всички!

# 575
И нашата вода е твърда, моята Miele ползвам вече 3г и не съм пипала настройки. Суши безупречно!

# 576
Здравейте. Преди година купихме сушилня AEG ,8 серия. Все още немога да свикна с шума. Моля за обратна връзка дали и при вас е така или нашата е неизправна...

# 577
  • София
Обяснете какво имате предвид. Малко е трудно да ви каже някой дали е нормално шумна или неизправна, предвид факта, че няма как да я чуем. Моята я чувам, но не мисля, че е нещо кой знае какво. Дразни ме, когато има някакво горнище с цип например и се премята наляво надясно и се удря в стъклото.

# 578
  • Варна
След дълго четене и търсене накрая се сдобих с Miele TWD640WP. ..................
Бихте ли споделили откъде я купихте? Аз си харесах същата и, понеже не бързам, се ослушвам за намаления. Днес видях, че в Техномаркет е 2099 лв.

# 579
Обяснете какво имате предвид. Малко е трудно да ви каже някой дали е нормално шумна или неизправна, предвид факта, че няма как да я чуем. Моята я чувам, но не мисля, че е нещо кой знае какво. Дразни ме, когато има някакво горнище с цип например и се премята наляво надясно и се удря в стъклото.
Сякаш има камъни вътре. Друго, след изтичане на програмата дрехите са влажни...и започва да се начислява ново време.

# 580
След дълго четене и търсене накрая се сдобих с Miele TWD640WP. ..................
Бихте ли споделили откъде я купихте? Аз си харесах същата и, понеже не бързам, се ослушвам за намаления. Днес видях, че в Техномаркет е 2099 лв.
Моята е 2069 от техномикс
643 модел

# 581
Сякаш има камъни вътре. Друго, след изтичане на програмата дрехите са влажни...и започва да се начислява ново време.
Проверихте ли дали транспортните болтове са се освободили. Те не са като при пералните вие да ги махате, а би трябвало автоматично да се освободят. Проверете. Може някой да е заял. Другото, което ми хрумва  е да не би пък термопомпата/компресорът нещо да не са наред.... Фитърът за мъхове има ли просвет като го погледнете срещу светлината?
За влажните дрехи: за коя програма и настройки към нея говрим и за какви материи и количества?

# 582

Не живея в България, но мога като цена да споделя за колко я взехме 899 евро, има я и за 999 евро, иначе в сайта на Миле е 1139 евро.

# 583
An1517, за сушилнята не съм ползвала приложението за друго, освен за известяване при свършване на програмата. Веднъж ме извести и за някакво прекъсване, но не си спомням точно. Май беше за почистване на третия филтър. Не ползвам синхронизирането с пералнята. При пералнята обаче имаше някакъв ъпдейт, който инсталирах. От приложението можеш да заявиш гаранциите.

# 584
Моля за мнение за тази сушилня https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR9384CE/p/653909 или да се ориентирам към друга. Гледам основно AEG  защото и пералнята е същата марка и на ММ не му се занимава да слага нов свързващ кит, а те са една върху друга.

Общи условия

Активация на акаунт