Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 23 194
  • 384
  •   1
Отговори
# 330
Ели  мерси за инфото  Kissing Heart
Новия сериал на Гупсе си е точно в нейния стил-забавен,леко глуповат и с много мимики . Ще ми е интересно да го гледам,предполагам ,че поне превод на руски ще има ,а може и на български също ,защото Керем си е доста популярен у нас. Simple Smile
И Елчин е както винаги сладка и много красива. Heart  Елчин,Мерцедес,Истанбул-три класни елемента събрани в едно и какво друго освен красота може да се получи.  Heart

от сета на "Любов и сълзи"

и малка подгрявка за петък  Simple Smile

# 331
Ени,
Гупа в интервю, изглежда много добре, и отново приказката е за мъжа и.  

Знаехме, че Баръш Ардуч е много добър в кухнята и с готвенето и е доста сръчен, а последно разбрахме, че прави много вкусни бъркани яйца 👻

https://x.com/i/status/1967197589444657341

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:22 от eliNIM

# 332
Hug  Hug  Hug
Успешна учебна година на всички ученици,родителите им и учителите! Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Ели  Kissing Heart  тя Гупи хубаво разказва мъжа и какво обича да приготвя ,ама за нея май нищо не се чу какво обича или умее да готви. Thinking Доколкото разбрах не обичала да закусва рано ,ама обичала дългите закуски.Еееее все пак някой трябва на тия дъъъъъъълги закуски да ги изяде тия бъркани яйца нали така Thinking  Simple Smile
Такаааааа Гупсе я оправих  Simple Smile сега да ви споделя и едно видео от сета на "Любов и сълзи".Почват да ни подгряват за петък което е супер.  Simple Smile

https://x.com/Handelove93/status/1967608240742793469

# 333
# 334
🌟🧡🆕🆕🆕🧡🌟
 Снимки и клип от Елчин от разходката им с Юнус в Прага 📸🧡
https://www.instagram.com/p/DOquExVAn1U/?igsh=NGhwYjU0MGhyMHRu
🧡🌟

🧡🌟

🌟🧡

# 335
Елчин е посетила интересни места в Прага.

Баръш Ардуч говори за новата си роля и сериала "Любов и сълзи,,

Баръш Ардуч: „Селим е различен герой за мен“

Отбелязвайки, че Селим е много различен от героите, които е играл досега, Ардуч каза:
„Любов и сълзи“ има голям потенциал. Има много силен актьорски състав и екип. Този проект беше и ще бъде интересно преживяване за мен, защото Селим е герой, различен от ролите, с които публиката е свикнала в моето изпълнение. Те ще гледат нещо, което е отвъд очакванията им. И за мен също... Публиката ще види колко ценна е връзката между мъж и жена и едно семейство и колко опасна е, когато тя е разрушена и проблемите в нея се игнорират. Надявам се, че публиката ще почувства тези емоции дълбоко.“
Успешният актьор, който каза, че е много щастлив да се появи пред публиката на екраните на ATV с толкова висококачествена продукция след дълга пауза, добави още: „Както нашият режисьор Енгин Ерден, така и всички мои съотборници направиха този процес невероятно лесен. Голямо удоволствие е да работя с такъв екип.“

Ами, предстои да видим, щом казва, че ще е различен от досегашните образи, които е правил.......Така и трябва. Всяка нова роля да надгражда и развива таланта и актьорските умения. И повече фенове....
Изписа се какво ли не за Баръш  в последните му два проекта    не можел да играе, не е мръднал от ,,Любов под наем,, присъствието дразнеше определени пишещи из соц мрежи, и т .н... Сега чета други отзиви- колко добре стоят един до друг, колка са красиви. Може пък ....да  го харесат, ще узнаем скоро.

Церемонията по връчването на наградите „Садри Алишик“ се проведе🆕🏆
Поради натоварения си график за снимките на сериала „Любов и сълзи“, Бариш, който беше удостоен със „Специалната награда Айхан Ишик“, се обърна към гостите и организаторите чрез видео, благодари им за наградата и се извини, че не е могъл да присъства лично.

https://vk.com/video-38209033_456248340?t=8s

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:41 от eliNIM

# 336
Ели  Hug  Албена Hug  мерси за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Елчин и нейния човек са посетили красивата Прага  Simple Smile  браво на тях  ,Прага е наистина много красив и хем шумен ,но и спокоен град. Simple Smile
Ели  мерси за превода на това което е казал Баръш за новия си герой и за сериала  Flowers Hibiscus

# 337
💫🌟🆕🆕🆕🌟💫
💥Новина от Бирсен Алтунташ :
🌟Филма "Дехшет Бей" ще бъде излъчен на
21 Октомври на платформата
" Prime Video". 🌟💥
🌟"Дешет бей“ може да се превърне в филмова поредица. 🌟
" Филмът „Dehshet Bey-Дехшет Бей “, който събра заедно Баръш Ардуч и Тубу Бююкюстюн е един от най-очакваните филмови проекти.
Известният режисьор Мехмет Ада Йозтекин завърши снимките за" Royal Pictures" тази пролет. Филмът, базиран на едноименния комикс, написан от Мурат Ментеш и илюстриран от Кутлухан Перкер, ще бъде пуснат по "Prime Video".
Датата на излизане на „Dehshet Bey-Дехшет Бей “, който е планиран да бъде превърнат във филмова поредица, е 21 октомври, ако не бъдат направени допълнителни промени..."💥🌟

# 338
Нещо интересно и най-вече различен  тандем с Баръш. Туба е класа, естествена красавица, която няма нужда от пиари и шумни реклами. А и е доказано добра артистка.
И отново ,, най- очакван,, филмов проект, макар че е интересно да се гледат Баръш и Туба.Един и същи подход при поднасяне на новина към предстоящи  нови заглавия.

# 339
Hug  Hug Hug
Ели,Албена  мерси за инфото  и снимките  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Чудесна новина за филма с Баръш и Туба  Hands Clap Хич не се помайват от екипа-пролетта  снимаха ,а есента са вече готови да пукат филма,така се прави ,браво   Hands Clap

Но естествено  новината за тази седмица е стартирането на "Любов и сълзи " в петък  Hands Clap  Tada  Simple Smile

https://x.com/fatmataydanik/status/1968701258019037453

# 340

Ени,   Елчин в Прага

Рускините са превели ,,Платоничен,,

Всички епизоди  ТУК

Какво е станало между Нилпери Шахинкайя и Бурак Дениз.
Не ми е допадал като артист, но явно има и още нещо, и то не добро  в поведението му като мъж. Иначе едва ли финна жена като Нилпери ще го съди. В последните години все по -често  четем ,, изненади,, за един или друг артист. Май и популярността спомага........

Скрит текст:
Бурак Дениз беше оправдан по делото, заведено от Нилпери Шахинкайя.

Съдът взе предвид липсата на категорични и достатъчни доказателства за извършването на престъпленията и постанови оправдателна присъда. Научи се, че Шахинкайя ще обжалва.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:13 от eliNIM

# 341
Ели мерси за линка за сериала на Керем,Гупсе и Ойкю  Kissing Heart
Рускинчетата много бързи ,браво на тях Hands Clap
Ще го погледна по някое време сериала най-вече заради Керем и Ойкю ,защото ще ми е интересно да ги гледам в комедия. Особено  Ойкю поне аз не си спомням да съм я гледала в комедийна роля.Иначе Гупи е ясна като как ще и изглежда изпълнението. Simple Smile
И малко красота с Елчин Heart

# 342
Ени, прегледах първи епизод.
Ойкю ми хареса, има страхотен мек тембър на гласа, който придава на играта и топлина, нежност. Приятно излъчване.
Майката ,която играе е добра артистка и съм я гледала с Демет мисля в Ягодките.Може и да греша ,не ми се рови из старите теми.
Гупа в едно мога да я призная,умее да се самоиронизира. Да не бързам със заключенията,но като начало имам чувството, че е е направила образ на млада жена която  е и съберателен, от всички постове и хейтене по нея в реала. Страдаща , депресирана Гюлтен( или нещо подобно е  името на героинята и), че е грозна и не може да се омъжи. Историята и е свързана с желанието за висок, мускулест и атлетичен мъж.
Гупа  играе  с нейните си движения и познати мимики , с две думи преиграване. Каквато е в интервютата и, такава и в роля, не намирам разлика.
Може в следващите епизоди да се развие по друг начин играта им, в зависимост от историята.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 23:46 от eliNIM

# 343
💥🧡🚗🆕🆕🆕🧡💥
Снимки от "Mercedes-Benz Türkiye"
Наистина безупречна хармония и омагьосващ блясък между Елчин Сангу и дизайна на колата Mercedes-Benz 🚗🌟🧡

🚗✨🧡🌟

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🆕🆕❤️🆕🆕
Баръш и Ханде ви поздравяват със корейския символ
„finger heart"♥️

✨✨✨✨✨✨
💥💘😢🆕🆕🆕💘😢Стори в Инстаграм от съпругата на Баръш Ардуч, Гупсе Озай. 👏
Напомня ни че тази вечер започва сериала на съпруга и Баръш Ардуч и любимата му партньорка, както на него любима, така и на съпругата му, актрисата  Ханде Ерчел 💗
Гупсе е изразила любовта си към двамата и проекта им със символа♥️

💘😢💘😢💘😢💘😢💘
Тази вечер премиера на сериала "Любов и сълзи" 💘😢по телевизия "ATV" от 20:00 часа. 💘😢
💘😢💘😢
"Сгреших, че се доверих"

💘😢💘😢💘😢

😢💘😢💘😢💘

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:56 от Albena Goranova 606011

# 344
Hug  Hug  Hug
Ели,Албена   мерси за интерсното инфо и снимки които сте споделили в хубавата ни темичка.  Flowers Rose  Flowers Rose
Ели  мерси за "Платоничен" Flowers Rose И аз като го гледам ще разкажа впечатления. Дано да му направят бг превод аз докато се натуткам да го изгледам. Simple Smile
Днес е Денят на "Любов и сълзи"  Heart  ,дано да се харесат на публиката и да имат висок рейтинг. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт