Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 23 004
  • 379
  •   2
Отговори
# 375
Албена,Ели  ,мерси за всички хубави новини и красиви снимки и видеа които сте ни донесли.  Flowers Rose Kissing Heart  Flowers Rose Kissing Heart
Туба и Баръш ще подпалят екрана с новия си филм. Страхотни са   Hands Clap  Heart  Flowers Four Leaf Clover
Дано да се реализира този сериал за  Нетфликс с Елчин,Озан и Мелис  Hands Pray Харесвам ги много  и тримата и като се казва ,че 1-ви сезон ще има 8 серии значи се предполага ,че ще има и поне още един сезон което си е още по супер.  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover  Heart
Много ми харесва и това откъсче от 3-ти епизод.Мейра и Селим са такива едни милчки ,душички големи са Heart
Ай ,а видеото с това малко детенце е простооооо много сладко Heart Баръш винаги много добре е умеел да общува с деца ,а сега вече като си има и негово още повече и Ханде също е много мила с него,а то как се гушка  в тяяяяяяях  Kissing Heart

# 376
Ени, точно си го написала Туба и Баръш ,, ще подпалят,, екрана.
Арабите също са отбелязали идващия им проект. И двамата имат там силни позиции като артисти, фенове .
Дехчет бей е чар и огън

Честит октомври

Бариш на корицата на октомврийския брой на списание Elle Man Arabia!

Според репортажа на Бирсен Алтунташ, сериалът #AşkveGözyaşı, който има много добри рейтинги в чужбина, ще бъде режисиран от новия режисьор Чагатай Тосун. Сред предишните проекти на опитния режисьор са продукции като „Сускунлар“, „Великолепният век: Кьосем“, „Мерхамет“, „Рамо“ и други.
Не са харесали режисьора, Чагатай ни е добре известен. Лошото е , че започнат ли да ги сменят- сценарист, режисьор, оператор не са добре нещата.
Сериалът имал добра гледаемост, но извън Турция. Да видим как ще продължи.

Новината на деня
Айше Баръм е освободена поради липса на доказателства, само по сигнал , че някой чул нещо си или прочел в социалните мрежи.
В Туитър е пълно с коментари относно свидетелите които са извикани по принуда

“ В делото на Айше Баръм бяха издадени заповеди за принудително довеждане на определени лица, които пристигнаха в съда.

Халит Ергенч, Бергюзар Корел, Селма Ергеч, Шюкран Овалъ, Нежат Ишлер, Зафер Алгьоз, Мехмет Гюнсюр, Ръза Коджаоолу, Лале Мансур и Нехир Ердоан също са в съда.“

https://x.com/pusholder/status/1973292146695479427?s=61&t=9BYBQmKit43cTjfLHDzZeA

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:17 от eliNIM

# 377
Ели  мерси за инфото Kissing Heart  Flowers Rose
Баръш е страхооотен на снимките за списанието  Heart
Много е интересно наистина това ,че "Любов и сълзи" е много добре приет по чужбинските интернет платформи и чуждестраните фенове го харесват ,а на родна земя не може и не може да си намери аудиторията. Thinking
Дано с новия режисъор да дойде нов и свеж полъх и да се обърнат нещата в добра посока. Flowers Four Leaf Clover
Ели  тези сериали които си посочила ,че ги е режисирал Чагатай Тосун всичките съм ги гледала и мисля ,че доста добре се справя та така че дано и при нас да направи своята магия ,че да може сериалчето да си изкара всичките епизоди.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Дехчет бей  Heart

И една бъдеща тройка която мисля ,че ще ми стане любима.  Heart

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:37 от Eny87

# 378
Озан е възмъжал, променен ми изглежда.
И аз се замислих,че съм гледала сериалите  режисирани от Чагатай Тосун.

Не зная дали ще продължи, заради чуждестранните зрители  сериала ,,Любов и сълзи" все пак нямат печалба . Коментарите на турциге хич не са обнадеждаващи, но пък нали писаха,че интернет платформа е закупила правата за излъчването. Не е нито за първи път, нито за последен ще е предварителен финал..

Ени,
Скрит текст:
Аслъ и Енгин ги очаквам , хубав е трейлъра.

Тя запова следващата седмица снимките на сериала ,,Огледало,, с Ибрахим.
Тази седмица четат сценария на репетиции.

Има нов фрагман на Любов и сълзи

https://youtu.be/ns7B2Lf99z8?si=oFCnsy-eZ_LR3EVn

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:20 от eliNIM

# 379
Здравейте, момичета!
Идвам с новина за "Uykucu "

Обявена е датата на излизане на шпионския филм „Uykucu“, продуциран от Poll Films.
 С участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, „Uykucu “ ще бъде по кината на 29 октомври 2025 г.
Сценарият на Кубилай Тат и режисурата на Джан Укай са дело на „Uykucu“, в който участват още Баръш Фалай, Ферит Ккая, Дженгиз Бозкурт, Муса Узунлар и Тамер Левент.

Общи условия

Активация на акаунт